Nieuw chalet te koop in Sint Annaland, Zeeland

9653 x gezien 4 x bewaard als favoriet sinds 24 mei '12, 13:57
€ 80.000,00

Kenmerken

Aantal slaapplaatsen : tot en met 4

Beschrijving

Chaletpark Krabbekreek
Nieuwelandseweg 2
4697 RK Sint Annaland
diverse kavels 

Diverse koopkavels op adembenemende locatie direct aan het nationaal natuurpark  Oosterschelde. 

Het chaletpark bevindt zich direct aan de Oosterschelde, hier zijn de zee, zon en wind de baas. Het rijke onderwaterleven en de vele vogels zijn een aantal absolute hoogtepunten. Zo kun je ook op ontdekking langs de oevers en in het water. Daar, achter de dijken is ideaal om per fiets of te voet het rijke landschap te verkennen. Het chaletpark bevindt zich in Sint Annaland op het mooie Zeeuwse eiland Tholen. Direct naast het park is de jachthaven van de watersportvereniging Sint Annaland gelegen. Het park biedt plaats aan 148 ruime kavels waarop inmiddels 120 chalets zijn gebouwd.
Een kaveleigenaar is vrij om een chalet te plaatsen naar eigen keuze, mits passend binnen de bouwvoorschriften van de gemeente Tholen en de voorwaarden van het park zelf. Het park heeft een vereniging van eigenaren. Het park kent als gemeenschappelijke ruimtes de centrale vijver, de paden en een parkeerterrein. Deze voorzieningen worden beheerd en onderhouden door de eigenaren zelf. 
De chalets mogen uitsluitend worden gebruikt voor recreatieve doeleinden. Er is een mogelijkheid tot aankoop van diverse kavelgroottes van 265 m2 tot 328 m2. 

Interesse in een kavel met diverse mogelijkheden, een tweede huis, direct aan het “ Zeeuwse water” kortom volop recreatief genieten? Neem contact op met de stacaravanmakelaar voor een afspraak, om de diverse unieke  mogelijkheden te bespreken.De prijs van een kavel is afhankelijk van de grootte van de kavel.
--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zeeland, West-Brabant, Tholen, Stavenisse, en regio. 
De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar.
Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Maar ook op huislijn, marktplaats, speurders, kapaza, marktplaza en Alles Wisselt. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.
Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met stacaravanmakelaar Marco op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06-21106347
P#49P
  • www.stacaravanmakelaar.nl/park/chaletpark-krabbekreek/item/prachtige-ruime-kavels-te-koop-aan-oosterschelde-st-annaland-zeelan
Bewaren
Meld aan Marktplaats

Kaart

De aanduiding op de kaart is gebaseerd op postcode en geeft niet altijd de exacte locatie aan.

Grote foto's

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?