×

Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken

SMOKER Grill "Indianapolis" BBQ Grill

281 x gezien 4 x bewaard sinds 14 nov. '16, 21:34
Bewaar
€ 595,00
Bellen

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Type : Overige typen
Eigenschappen : Met accessoires

Beschrijving

SMOKER Grill  "Monstertruck" BBQ Grill  "Indianapolis"

De najaars prijs van € 595,00

Van een ander soort barbecue ervaring genieten:
Met de Monster Truck Smoker "Indianapolis" Grill is het een culinair feest. Ongeacht de gelegenheid, de rustieke grill wagen is geschikt voor vele gelegenheden, of het nu voor catering op feesten en familiebijeenkomsten, voor de biefstuk of om lekker  vis, vlees of worst te roken . Zelfs complete maaltijden kunnen worden bereid op de grote barbecue gebieden van de Monster Truck. Hij onderscheidt zich niet alleen door de vele mogelijkheden, maar ook vanwege de unieke uitstraling: volledig zwart staalplaat, geef het de drie tonvormige werkruimten een prachtige western of steampunk look.

Voor alle gelegenheden op het gebied  BBQ of roken levert de Monster Truck Grillwagen 3 werkruimten: Met een grill oppervlakte van 3200 cm² (80 x 40 cm), het centrale deel is het belangrijkste werkgebied dat voldoende ruimte biedt . Een laterale Grill 2000 cm (50 x 40 cm) is geschikt voor kleinere Grillfestiviteit en of staat de afzonderlijke bereiding van andere levensmiddelen - bijvoorbeeld knapperige geroosterde groenten. Beide onderdelen hebben een aparte vuurhaard en deksel, 

Top kenmerken  Monster Truck Smoker Grill:

rustieke wagen BBQ voor grillen, roosteren,  koken, roken en warm houden
3 apart bruikbare grill units: main grill, side grill en rokerij
volledig gemaakt van robuust plaatstaal in Western / steampunk blik
grote kookoppervlak van 5200 cm² (3200 cm² belangrijkste Grill 2000 cm² kant grill)
ideaal voor lage-temperatuur koken bij minder dan 100 ° C

Eigenschappen Monster Truck Smoker Grill:
roker met 4 niveaus per 1250 cm²
goed afsluitbare kleppen voor elke BBQ
Rookofendeur met haak sluiting
twee thermometers (Main Grill & Smoker) met display tot 427 ° C / 800 ° F
Vuurkamers met Kolen rooster-en as ruimte
Lucht controle  door ventilatie kleppen aan de kant van de grill en de open haard
Pennen 3 cm dik en 19 cm lange houten handvatten om verbranding te voorkomen
Centrale opslag / werkruimte met 1400 cm²
extra kookvlak op de kleine vuurkamer.
Stalen wielen voor gemakkelijke verplaatsing
grote houten berging voor brandstof opslag onder de belangrijkste Grill

Levering Monster Truck Smoker Grill:
1 x BBQ (montageset)   montage handleiding

Afmetingen  Monster Truck Smoker Grill:
De totale afmetingen: 160 x 200 x 40 cm (BxHxD)
Afmetingen grote kamer grill: 40 x 80 cm (Øxl)
Afmetingen kleinekamer Grill: ca. 40 x 50 cm (Øxl)
Afmetingen Rookkamer: ca. 40 x 125 cm (ØxH)
werkhoogte grote kamer grill: 80 cm
werkhoogte kleine Grill: ongeveer 65 cm
Werkhoogte Smoker: 110 cm
Dikte materiaal ca 3mm ook de rooktoren
Totaal gewicht: ongeveer 130 kg

Belangrijk:

  • *Voor landurig behoudt van de BBQ-Smoker , moet het worden ingebrand.



Gebruik boomhout/houtskool met lage temparatuur voor inbrandenin zowel de kleine als de grote kamer op z"n minst twee uur.Verhoog de temparatuur heel langzaam, anders kan de lak bladderen! Door deze bewerking vormt zich een beschermlaag roet in het interieur.Houd de temperatuur vooral laag als u het deksel en ventilatieopeningen sluit.

Direct grillen 160 ° C tot 300 ° C Het stoken met houtskool vindt plaats in de grote kamer. Het eten wordt rechtstreeks gegrild boven de gloeiende houtskool.

Indirect grillen 160 ° C tot 250 ° C Het stoken met houtskool of hout vindt plaats in de kleine kamer. Het gegrilde eten bevind zich in de grote kamer niet direct boven de gloeiende houtskool.Het vet kan niet branden omdat het niet druppelt op de houtskool.

Amerikaans Barbecue bij 90 ° C tot 160 ° C:Brand met verschillende soorten hout vindt plaats in de kleine kamer. fruitbomen worden ook gebruikt. hierdoor krijgt het vlees een extra intense smaak.Zorg ervoor dat het hout volledig droog is, zodat overmatige rooken slecht brandgedrag kan worden voorkomen.De warmte gloed kunt u regelen met het Luchtregelingsventiel en de schoorsteen kap te reguleren door het voeren van veel of weinig lucht.Voor een langere periode, afhankelijk van de dikte van het vlees.

Heet roken van 50 ° C tot 90Kort roken tijden voor de snelle consumptie van bv. Fish en worsten biedt dit rookproces. Bij deze hoge temperaturen, de kerntemperatuur stijgt in het kookgedeelte. Het resultaat is de  rookkleur en typische rooksmaak.

Warmroken bij 25 ° C tot 50 ° CDit roken houdt vissen en vlees blijft mals. Door proteolytische enzymen de typische aroma wordt bevorderd en de gerookte blijft zachtHet moet echter snel worden gegeten, de houdbaarheid is beperkt.

Koud roken tot 25 ° CDeze manier van roken kan variëren van enkele uren tot enkele weken. Het wordt vooral gebruikt als het lang wordt bewaard. Tegelijkertijd creëerd het een intense rokerige smaak. Er is geen kookproces, omdat het rauw blijft. Van bijzonder belang is dat dit proces moet plaatsvinden in de buitenlucht temperatuur van minder dan 5 ° C. Bij hogere temperaturen kan het product gemakkelijk bederven. Door Spice Blends  kunt u zelf de smaak verfijnen tijden het roken
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Deel deze advertentie via:
Bewaar
Advertentienummer: m1108070465
Rapporteer deze advertentie
Advertenties door Google

Kaart

Let op: de aanduiding op de kaart geeft niet het exacte adres van de adverteerder weer. De aanduiding is namelijk gebaseerd op de postcode en geeft het centrum van het betreffende postcodegebied weer. Advertenties van adverteerders in hetzelfde postcodegebied worden gegroepeerd weergegeven.

Grote foto's

Rapporteer deze advertentie

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?