×

Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken

BBQ smoker, 3,5 mm staaldikte, barbecue

63 x gezien 3 x bewaard sinds 29 nov. '16, 13:35
Bewaar
€ 345,00
Bellen

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Type : Houtskoolbarbecue

Beschrijving

Profiteer van het feit dat wij ruimte nodig hebben voor ons winterassortiment. Professionele BBQ smoker tegen inkoopsprijs!

BBQ smoker, geen dun blik maar met een staaldikte van 3,5 mm.

Met deze Multi talent kunt u grillen, roken, koken, bakken, garen en warmhouden.

ca. 90 kg gewicht 3,5mm materiaal dikte.
Koud gewalst staal - hittebestendig finish
Grillplaat (belangrijkste kamer) 68 x 44 cm 3 roosters.
Grillplaat (kleine kamer) ca. 39 x 43 cm 2 roosters.
Opwarmrek 25 x 68 cm chroom verguld
Opbergruimte boven ca. 70 x 22 cm
Oppervlak onder ca. 42 x 68 cm
Totale grootte: ca. 140 x 118 x 70 cm (BxHxD)
Temperatuur weergave incl. kolen rasters voor beide kamers

De 2 verbrandingskamers en rookpijp hebben een dikte van 3, 5 mm en de montagedelen een dikte van 1, 5 mm.

Wat is het verschil tussen een gewone bbq en een smoker?

Bij het conventionele barbecueën plaats je het te grillen voedsel direct boven de hittebron. Dat kan gas, elektriciteit of open of gloeiend vuur zijn van briketten, houtskool of hout. Dat heeft een flink aantal nadelen. In de regel is directe hitte te heet en zal de hitte het vlees of ander voedsel doen verbranden nog voordat het goed en wel gaar is.

Ook krijg je te maken met zogenaamde flares doordat vet en andere soorten brandbaar vocht op de hittebron druipt. Hierdoor zie je dat de meeste mensen niet aan het grillen maar aan het cremeren zijn. Dat is erg ongezond en bovendien niet zo lekker eten als het voedsel verkoolt is.

Met een smoker bent u van deze problemen verlost. De hitte of zelfs het open vuur bevind zich namelijk niet in hetzelfde maar in een volledig separaat compartiment. De firebox. Het te bereiden voedsel bevind zich in het grotere grillcompartiment en zal slechts indirect met de hitte in contact komen via een opening tussen de firebox en het grillcompartiment. Doordat je het vlees langzaam laat garen zal het minder krimpen. Minder taai worden. Gaarder worden. Het eten en met name vlees zal smakelijker worden, want je kunt zowel natte als droge kruidenrubs/marinades gebruiken, hetgeen bij conventionele barbecues niet gaat vanwege het verbranden.

Je kunt rookhout gebruiken in tal van smaken om het voedsel meer en/of extra smaak te geven. Je kunt met de rookmethode ook veel meer soorten vlees bereiden. Denk maar aan gerookte soorten spek, gerookte kipfilet, spareribs, makreel of paling, gerookte groente zoals mais en dergelijke. Opeens hoef je het niet meer te houden bij de tot vervelens aan toe standaard hamburgertjes, kippenpoten en worstjes.

Prijs: 345 Euro

U kunt de bbq smoker bezichtigen/ophalen in Almere.
De BBQ smoker zit verpakt in 3 dozen.
Wij kunnen de bbq ook komen bezorgen voor 25 Euro in Nederland en voor 50 Euro in België.

Eventueel hebben wij ook een bijpassende afdekhoes te koop voor 50 Euro.

Mail of bel ons gerust voor meer info. Zie ook onze andere advertenties.

Met vriendelijke groet,
Vincent van der Woude
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Deel deze advertentie via:
Bewaar
Advertentienummer: m1112901410
Rapporteer deze advertentie
Advertenties door Google

Kaart

Let op: de aanduiding op de kaart geeft niet het exacte adres van de adverteerder weer. De aanduiding is namelijk gebaseerd op de postcode en geeft het centrum van het betreffende postcodegebied weer. Advertenties van adverteerders in hetzelfde postcodegebied worden gegroepeerd weergegeven.

Grote foto's

Rapporteer deze advertentie

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?