Algemeen

Mijn Marktplaats biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw gegevens en advertenties te beheren. U kunt hier naast snel advertenties plaatsen, wijzigen en verwijderen, ook bieden op uw favoriete advertenties en uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Mijn Marktplaats bestaat uit de volgende onderdelen:

• Mijn Advertenties
    Al uw advertenties in één overzicht, met o.a. de mogelijkheid om deze eenvoudig te wijzigen, reserveren, verwijderen en omhoog te plaatsen.
  • Mijn Favorieten
    Een overzicht van al uw favoriete advertenties, met o.a. de mogelijkheid om een bod te plaatsen en contact op te nemen met de adverteerder.
  • Mijn Profiel
    Uw persoonlijke (inlog)gegevens op een rij, maar ook de mogelijkheid om deze aan te passen en uw e-mailvoorkeuren door te geven.

Toegang tot Mijn Marktplaats

U vindt Mijn Marktplaats rechtsboven in uw scherm. Om gebruik te kunnen maken van Mijn Marktplaats wordt u gevraagd om in te loggen. Wanneer u nog geen wachtwoord heeft, kunt u deze daar aanmaken. Lees hier hoe u een wachtwoord aanmaakt, of maak hier direct een wachtwoord aan.

Zodra u ingelogd bent ziet u uw adverteerdersnaam rechts bovenaan de pagina staan.  U kunt eenvoudig weer uitloggen door op de link achter uw naam te klikken.

Omhoog