Marktplaats Mobiel

Altijd en overal advertenties op Marktplaats bekijken, kan nu ook via mobiele toestellen met internetverbinding. Speciaal voor deze toestellen is de Marktplaats app en een mobiele site ontwikkeld:

Marktplaats app

De Marktplaats app is beschikbaar voor Android en iPhone toestellen. Via deze app kunt u eenvoudig advertenties vinden, biedingen uitbrengen, zelf advertenties plaatsen en advertenties opslaan. Ook kunt u tijdelijk beschikbare, scherp geprijsde aanbiedingen bekijken.

Mobiele site

De mobiele site van Marktplaats is in het leven geroepen om navigeren op Marktplaats met uw mobiele toestel makkelijker te maken. Op deze site kunnen gebruikers van mobiele toestellen eenvoudig en snel advertenties zoeken, vinden en contact opnemen met verkopers. Zo kunt u met uw mobiele telefoon altijd en overal de beste deals vinden.