Marktplaats en PayPal - Veilig online betalen

PayPal is de online betaalmethode van Marktplaats en vele webwinkels waarmee u makkelijk en veilig online betalingen kunt doen en ontvangen.

Met PayPal kunt u heel simpel online betalen. Geen gedoe met het eindeloos invullen van uw bankgegevens of creditcardnummers. Betaal in een paar klikken met enkel uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Uw financiële gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en worden niet met de verkoper gedeeld. U kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming zodat u zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

U kunt nu veilig en snel een PayPal-rekening openen op Money2. Via deze weg kunt u direct een PayPal-rekening openen en gelijk online afrekenen. 

Rekening openen

PayPal op Marktplaats - Veilig betalen - Aankoopbescherming

PayPal Aankoopbescherming helpt u wanneer u een met PayPal betaald object niet ontvangt van de verkoper. Als het met PayPal betaalde object in aanmerking komt voor Aankoopbescherming, dan is dit gratis en voor het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, gedekt. 

Hiermee wordt online shoppen wel heel erg leuk!


Wanneer is PayPal Aankoopbescherming van toepassing?

 

U kunt aanspraak maken op PayPal-Aankoopbescherming indien:

 • Het product niet is ontvangen.
 • Een totaal ander product is ontvangen.
 • Niet het juiste aantal producten is ontvangen.
 • De staat van het product anders is dan in de advertentie is beschreven.
 • De advertentie een authentiek product vermeldde, maar dit blijkt niet zo te zijn.
 • Belangrijke onderdelen of functies van het product ontbreken welke niet in de advertentie zijn vermeld.

U voldoet aan de voorwaarden indien:

 • Het aankoopbedrag in één keer betaald is.
 • Het product binnen Nederland verzonden is.
 • Het product met de post verzonden is, een fysiek tastbaar product (exclusief tickets).
Lees meer

Gemakkelijk online kopen met PayPal

Eenvoudig shoppen op Marktplaats

PayPal maakt het betalen voor aankopen op Marktplaats makkelijk, veilig en snel zodat u zich bezig kunt houden met de leuke kant  van winkelen: nét dat ene leuke dingetje vinden en dit zo snel mogelijk ontvangen. U kunt zelfs mobiel shoppen en betalen met de PayPal-app. Handig voor als u onderweg bent.

Waarom PayPal?

 • Betaal sneller, ontvang uw producten sneller. 

Verkopers versturen aankopen vaak pas ná het ontvangen van de betaling. Een betaling via acceptgiro of bankoverschrijving kan de levertijd dus vertragen. Een verkoper ontvangt een betaling met PayPal direct, en kan dus uw aankopen sneller versturen. Download ook de handige PayPal app en betaal uw aankopen met PayPal via uw mobiele telefoon.  

 • Hou uw persoonlijke financiële gegevens privé

Een van de beveiligingskenmerken van PayPal is dat uw betalingsgegevens nooit met de verkoper worden gedeeld. Betalingen met een acceptgiro of creditcard tonen altijd naam- en rekeninggegevens. Als u een betaling met PayPal doet, ziet de verkoper enkel uw e-mailadres en het adres waar uw aankoop naar verzonden wordt.

 • Winkel gerust met PayPal Aankoopbescherming

Betalingen met PayPal geven u recht op volledige bescherming van uw Marktplaats aankopen. Met deze gedachte kunt u met een gerust hart shoppen. Indien u uw aankoop niet ontvangt, heeft u recht op volledige vergoeding (inclusief verzendkosten). 
 

 • Vul uw gegevens maar één keer in

U kunt PayPal betalingen doen via uw bankrekening of creditcard. Voeg deze gegevens eenmalig aan uw profiel toe en PayPal onthoudt én beschermt deze voor u.

 • Winkel bij vele merken

Met PayPal kunt u niet alleen op Marktplaats betalen. Shop ook eenvoudig bij duizenden webwinkels wereldwijd en betaal veilig vanaf uw eigen bankrekening!

Lees meer

Verkopen met PayPal - Veilig en snel ontvangen - Verkopersbescherming

PayPal is dé manier om betalingen op Marktplaats te ontvangen. Klanten betalen u direct, zonder hun financiële gegevens te hoeven delen. Het geld staat gelijk op uw PayPal-rekening waarna u het kunt overschrijven naar uw bankrekening of direct weer kunt besteden. De kosten bedragen slechts 1,5% tot 3,4% + € 0,35 EUR per transactie. Hoe meer u verkoopt, hoe voordeliger het tarief. PayPal biedt tevens gratis Verkopersbescherming aan.

 

Uw ontvangen betalingen op Marktplaats volledig verzorgd

Met PayPal kunnen uw klanten hun aankopen online betalen zonder gegevens in te vullen, overschrijvingen te maken of op acceptgiro’s te wachten. Het enige waar u verder aan hoeft te denken is het versturen van de producten. 

Waarom betalingen met PayPal ontvangen?

 • Ontvang uw geld sneller

Betalingen via een reguliere bankoverschrijving of acceptgiro kunnen lang op zich laten wachten. Kopers kunnen u direct met PayPal betalen, zonder extra wachttijd. Vermeld in uw advertentie dat u PayPal als betaalmethode prefereert.

 • Verbeter uw tevredenheid bij de koper

Snellere betalingen betekent snellere aflevering. Een goede ervaring door een eenvoudige betaalmethode en snelle levering vergroot de tevredenheid van uw koper..

 

 • Veilig verkopen met Verkopersbescherming

Profiteer van Verkopersbescherming. U  bent volledig beschermd tegen klachten en terugboekingen als er sprake is van een ongeautoriseerde betaling of een niet-ontvangen object.

 

 • Uw veiligheid, onze prioriteit

PayPal stelt alles in het werk om u te beschermen tegen fraude en diefstal van identiteitsgegevens, 24 uur per dag, zodat u zich met andere dingen bezig kunt houden.

 

 • Vergroot eenvoudig uw bereik

Kies voor PayPal op Marktplaats en bereik de grootste handelsplaats van Nederland. Beheer uw betalingsverkeer zowel op Marktplaats als daarbuiten in één account.

Lees meer