×

Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken

HB-M - keuring werken Herman Brood -vh Herman Brood Museum

4876 x gezien 56 x bewaard sinds 07 apr. '15, 17:17
€ 25,00
Website Bericht

Beschrijving

HB-M vh Herman Brood Museum verzorgt Echtheidskeuringen voor werken van Herman Brood.

Een keuring voor een tekening of schilderij is slechts 25 euro. Voor het keuren hebben we een unieke procedure ontwikkeld met een gespecialiseerd team hetgeen we hier verder uitleggen. Gedurende geruime tijd worden zeer veel valse werken van Herman Brood aangeboden op veilingen, internetsites en door galerieën. Vaak zijn deze valse werken vergezeld van een echtheidscertificaat....

Wat houdt een echtheidscertificaat in?
Een echtheidscertificaat is een schriftelijke verklaring van echtheid. Dat houdt in dat degene die het certificaat uitschrijft ervan overtuigd is dat het om een werk gaat zoals op het echtheidscertificaat staat vermeld. Iedere particulier of galeriehouder kan en mag zo'n bewering op papier zetten. Echter de kennis van degene die een echtheidscertificaat uitschrijft is van cruciaal belang voor de 'waarde' die aan het echtheidscertificaat gegeven mag worden, m.a.w. een certificaat van experts op het gebied van Herman Brood zegt meestal veel meer dan een certificaat van iemand die algemeen gespecialiseerd is en niet specifiek in het werk van Herman Brood. Nog beter is het als er meerdere specialisten m.b.t. het werk van Herman Brood een schilderij beoordelen en bij goedkeuring een echtheidscertificaat maken.

Team specialisten
In tegenstelling tot anderen zijn wij erin geslaagd om een aantal experts op het gebied van werken van Herman Brood te verzamelen om hun te mogen raadplegen bij een verzoek voor een certificaat van echtheid. Belangrijk in dit verband is dat deze personen niet rechtstreeks aan HB-M verbonden zijn en geen enkel belang hebben bij het wel of niet verklaren van echtheid met betrekking tot een werk. Door op deze manier te werk te gaan hebben we de overtuiging dat het maken van fouten tot het absolute minimum beperkt blijft. Een fout maken is dan wel menselijk maar de kans dat meerdere mensen met verstand van zaken bij hetzelfde werk een fout maken is zodoende nagenoeg uitgesloten. Er kan geen echtheidscertificaat uitgeschreven worden als er bij een van de geraadpleegde experts (minimale) twijfel over de echtheid is. Bij afgifte van een echtheidscertificaat door HB-M is het voor ons zeker dat het om een werk gaat welke door Herman Brood gemaakt is. Door deze strenge selectie zien we regelmatig werken aangeboden met echtheidscertificaten van div. galeries waarvoor HB-M geen certificaat wil/kan maken.

Extra veiligheid & zekerheid
Aangezien het zo is dat niet alleen schilderijen worden vervalst maar ook echtheidscertificaten, zijn onze certificaten niet alleen voorzien van een foto en gegevens van het betreffende werk, reliëfstempels en een handtekening maar ook van een uniek nummer, een kopie hiervan bevindt zich in ons archief. Iedereen die een werk aangeboden ziet waar een echtheidscertificaat van HB-M en/of Herman Brood Museum bij is, kan zodoende bij ons kosteloos nagaan of dit klopt.

Kosten Echtheidscertificaat
Voor het algemene belang om een zo groot mogelijke duidelijkheid te krijgen over welke werken echt aan Herman Brood toegeschreven mogen worden, hebben we de prijs voor een echtheidscertificaat zo laag mogelijk gesteld. Na betaling van 25 euro voor de keuring komt er voor een tekening 50 euro en voor een schilderij 125 euro bij.

Taxatie-rapporten
HB-M maakt ook Taxatie-rapporten voor werken van Herman Brood. De expertise van HB-M wordt geaccepteerd door o.a. alle binnen- en buitenlandse verzekeringsmaatschappijen.
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
  • hb-m.nl
Deel deze advertentie via:
Advertentienummer: a1021246264
Advertenties door Google

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen