Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Microsoft Office Professional 2003 SP2 NL OEM Access SBE Pro

120 120 x gezien 1 1 x bewaard sinds 09 aug. '19, 01:39

Microsoft Office Professional 2003 SP2 NL OEM Access SBE Pro

€ 34,95
120 120 x gezien 1 1 x bewaard sinds 09 aug. '19, 01:39
Bericht

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Geschikt voor : Windows 7, Windows XP, Windows Vista

Beschrijving

Microsoft Office Professional 2003 Pro OEM inclusief Service Pack 2 CD uitgave 2005 Nederlandstalige Software voor universeel gebruik


-Prijs € 34,95 + € 3,90 verzendbijdrage PostNL DHL buspakket track & trace

-Complete en Uitgebreide versie met maar liefst 6 volledige verschillende Microsoft Office 2003 programmas;o.a. Access 2003, Word 2003, Excel 2003 en andere kantoorapplicaties (nog geen € 6,- per office applicatie)

-Microsoft Office Professional 2003 is gewoon functioneel compatibel met Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista en ouder. Volledig installeren en achteraf updaten met Office 2003 Service Pack 3 e.a. updates uit de Microsoft Offline Update catalogus.

-Nieuw en Zo goed als nieuwe professional Refurbished = voor herverkoop geschikt gemaakte software en licentie paketten afkomstig uit het bedrijfsleven met een enkele installatie historie -Online passieve support zoals de update download-catalogus met bijvoorbeeld Office 2003 Service Pack 3 (SP3) 2007 voor betere functionaliteit

-Licentie en software geschikt voor commerciëel of zakelijk / institutioneel gebruik ,zoals ondernemers in het Midden en Klein-Bedrijf (MKB) en Zelfstandige ZZP en Studie of Thuiskantoor (non profit / idëeel )

-Geschikt voor secundiare / stand-alone PC systemen al dan wel of niet verbonden met het Internet binnen het bedrijf /- thuisnetwerk, los werkstation, computer voor de kinderen, Studie School / Hobby PC enz.
-Onbeperkt te gebruiken editie. Geen evaluation / proef-versie, Studenten Editie, geen abonnement licentie zoals Office 365, Geen internet diensten Office Online / Cloud, n.b. Bij de meest recente Office 2016 kunt U geen voorgaande edities van Office gebruiken

-1 pakket geschikt voor een enkele computer naar keuze, beperkt gebonden aan de hardware (gedoogde herinstallatie op nieuwe hardware). en minimaal 50 keer te starten / installeren zonder registratie en validatie (valideren en registreren is echter wel aanbevolen voor de toekomst)

-Dit is een Universele editie te gebruiken voor iedere Personal Computer, ieder Merk, zelfbouw PC / Laptop (OEM universeel branded, met universele licentie en installatie media en licentie/ productkey)

-Inbegrepen in dit pakket een 2 CD Sleeve met originele media schijven met hologrammmen voorzien van Installatiebestanden Office 2003 . n.b.Schijf 2 bevat de Business Contact Manager Update voor Outlook 2003

-Inclusief Cd-rom met uitgebreide update Service Pack 2 voor Office 2003

-100% Compatibel met Besturingsystemen; Microsoft Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Win 2000 Pro (NT versies) en Windows Server 2003~2008 R2,

-Geschikt voor gebruik met 32-bit (x86) als 64-bit (x64) besturingsystemen van Windows en geschikt met gebruik van 32-bit en 64-bit computer-hardware onderdelen.-1 van de langst lopende / (13 jaar) ondersteunde en meest complete uitgebrachte Microsoft Office 2003 edities met herkenbare gebruiksinterface en volledige functionaliteit.

-Een goede/ degelijke functionele Office 2003 versie en op 4 edities na de meest recente Office uitgave, daarnaast en geschikt voor een Upgrade naar Office 2007 SBE Professional.

-Uitgebreide passieve online ondersteuning van Microsoft met uitgebrachte updates tot april 2014 zoals Service Pack 3, bestaande beveiliging-updates, compatibiliteitspaketten en applicatie programmatuur.

-De herkenbare moderne gebruiksinterface en met venieuwde elementen Aanpassing van Taakbalk en menu's

-Herkenbare fucties zoals the lees layout view, statistische functie and XML data import, analyse en omzetten van documenten, verwerken en toepassen van HTML elementen, Office 2003 heeft uitgebreide XML intergratie en ondersteuning.

-Nieuwstaat, gesealed & zo goed als nieuwe systeembouwers installatiepaketten van betrouwbare leveranciers eventueel getest en licht refurbised (productcodes en het certificaat van echtheid COA zijn altijd zichtbaar aan de buitenkant van de OEM verpakking).

-Betrouwbare bron: OEM Licenties en software exemplaren van System Builders uit ICT bedrijven en ICT afdelingen van MKB ondernemingen-Ingekochte licentie en software exemplaren van System Builders Paketten van ICT bedrijven en ICT afdelingen van ondernemingen

-Officiële OEM licentie met geldige productcode en het Certificaat van Echtheid / COA met hologrammen en echtheids kenmerken

-5 maanden niet goed geld terug garantie op het installatiepakket bij validatie en compatibiliteits issues 100% kopen met tevredenheid. ( ondersteuning voor de aanloop periode voor activeren,valideren en registreren)

-De PayPal betalingsoptie met Kopersbescherming is beschikbaar.


Omschrijving

Dit is bijna de meest uitgebreide Microsoft Office 2003 editie naast Office 2003 Ultimate Enterprise Edition. Het bevat alle 6 core applicaties die men binnen het bedrijf of de organisatie kan gebruiken inclusief de uitbreiding,Business Contact Manager voor Outlook en alle Office 2003 hulpprogramma's.
Microsoft Word gebruikt U voor het dagelijkse opstellen van allerlei soorten documenten waarbij de documenten naar eigen smaak kunnen worden opgemaakt. Het programma Excel gebruikt U voor het maken van spreadsheets en het uitvoeren van gegevensanalyse. Daarnaast heeft men Microsoft Access voor het maken van omvangrijke databases. PowerPoint is de applicatie voor het maken van indrukwekkende presentaties met tekst en beeld.De applicatie Outlook is het Email en Business contacten programma voor alle correspondentie en het relatiebeheer. Microsoft Publisher is een waardevol programma voor het opmaken van documenten voor reclamedoeleinden dan al niet op commerciële basis, ook wel desktop publishing genoemd. Desktop Publishing geeft U de mogelijkheid in de basis aan marketing activiteiten te werken en daarmee drukwerk, zoals brochures vorm te geven.

U krijgt een volledige versie in OEM uitvoering van Office 2003 Professional Edition bestaande uit 2 DVD,s. Dit is geen upgrade versie, geen school student editie . Ook koopt geen losse licentie of productcode, maar U koopt gewoon het authentieke en volledige Office 2003 softwarepakket op 2 cd/dvd-Rom, voorzien van hologrammen met een nieuwe licentie en prodcutcode uitgevoerd in een slimverpakking. Dit is het op drie edities na de recentste uitgebrachte Office Pakket van Microsoft en isnog steed geschikt voor gebruik met nieuwe besturingsystemen zoals Windows 8 en Windows 7 systemen naast Windows Vista,Windows XP en Windows Server 2003 op zowel 32-bit als 64-bit systemen. Microsoft Office 2003 Professional OEM is geschikt voor commerciëel gebruik in het bedrijfsleven of voor de thuis-office. U heeft U met dit pakket onbeperkt toegang tot de uitgebrachte Service Packs en beveiligings-updates. Daarnaast is er een zeer uitgebreide ondersteuningspagina voor Office 2003 .

Deze uitgaven op DVD zijn van 2005, 2006 en voorzien van 6 Office Core Programma,s + Business Contact Manager. Het betreft niet de retailversie maar de OEM versie uit een systeembouwerspakket afkomstig uit een ICT onderneming. Het gaat hier om de zognaamde OEM (Original Equipment Manufacturer), maar is zeker niet beperkt in mogelijkheden en is volledige te installeren en ongelimiteerd te gebruiken. Deze versie zou normaal gesproken bij een nieuwe computer worden geleverd en is onderdeel van een systeembouwers pakket. Het verschil bij OEM zit hem in de soort licentie maar vooral in de dienstverlening en hulp vanuit de klantenservice, deze is dan ook beperkt. Daarnaast heeft de retail uitvoering een andere verpakking, zoals een doos en losse handleidingen. De meeste ondersteuning voor dit of andere Office pakketten is online te vinden op het Internet. Echter de officiële actieve ondersteuning van de customerservice van Office 2003 is er nog tot april 2014. Na deze datum kunt U gebruik maken van de uitgebreide ondersteuningspagina van Microsoft Office software waar alle uitgebrachte, updates en Service Packs kostenloos zijn te downloaden Daarnaast is de ondersteuningpagina van Microsoft voorzien van uitgebreide FAQ / vragen en antwoorden


6 Volledige Office Producten op 2 DVD' s + Business Contact Manager en Hulpprogramma's


-Microsoft Word 2003

-Microsoft Excel 2003

-Microsoft Outlook 2003

-Microsoft Business Contact Manager voor Outlook 2003

-Microsoft Power Point 2003

-Microsoft Access 2003

-Microsoft Publisher 2003

-Microsoft Office 2003 Hulpprogramma's;

-Microsoft Office 2003 Picture-Manager v.b. Hulpprogramma

n.b. Microsoft Office 2003 online Downloads Service Pack 3, (bevat SP1+2 geintergreerd )is kostenloos downloadbaar van de ondersteuningspagina van MS Office 2003. Ook andere updates (beveiliging), programma verbeteringen en aanvullingen zijn hier beschikbaar en moeten na installatie worden gedownload en te worden geinstalleerd.

n.b Updaten via Microsoft Online is zeker noodzakelijk om volledige werking onder nieuwe besturingssytemen Windows 7 en Windows 8.1 /10 te garanderen en maakt uw Microsoft Office 2003 installatie compleet en zoveel mogelijk up to date zodat U zo min mogelijk extra aanvullende computerbeveiligings software hoeft te installeren. Echter als uw al goede beveiligingsoftware op de betreffende computer heb geinstalleerd en de computer is niet langdurig verbonden met het Internet dan hoeft U zich geen zorgen te maken dat er direct beveiliginglekken ontstaan. n.b.Er worden geen nieuwe Microsoft Office 2003 programma-updates, beveiligingsupdates ontwikkelt door Microsoftn.b. OEM versies van Office 2003 zijn normaal gesproken gebonden aan 1 PC of werden geleverd met de aanschaf van een nieuwe PC. Echter nu is herinstallatie en uitwisselbaarheid bij legitieme OEM versies 2003 nu gedoogd en toegestaan. Dit pakket mag op een enkele computer worden geinstalleerd, geactiveerd en worden geregistreerd
-----------

Quote
Gebruik Office 2003 met verstand en met extra aandacht voor de beveiliging van uw Windows besturingsysteem systeem. Voor een computer met goede beveiliging (kan ook gratis zijn of low cost zoals de Fire-Wall Windows Malicious Software Removal Tool, Internet Security, MS Security Essentials , AVIRA Hitman Pro, Defender, een recente browser Chrome Internet Explorer Edge of Firefox Een PC die niet permanent verbonden is met het internet is er geen enkel bezwaar om met Offcie 2003 te blijven werken ook al zou je het Internet af en toe gebruiken zeker voor updates van programmatuur en zovoorts. Voor de, zeg maar hoofdcomputers waar men met met vele informatiegevoelige data werkt zou ik kiezen voor mog strakkere beveiliging of een recenter editie van de kantoorsoftware. Echter het gaat wijze van het gebruik als uw internet gedrag vrij flexibel en U op vele niet aanbevolen internet sites bevind dan wordt het risico hoger, echter dit verhaal is meer van toepassing op een besturingsysteem zoals Windows XP daar is de eerste linie van beveiliging op uw computersysteem !MVZ ICT 2016
-----------

quote uit Dutch - IT Channel

Een andere belangrijke succesfactor naast Windows XP van Microsoft zijn de Microsoft Office-applicaties. In januari 2013 introduceerde Microsoft een nieuwe versie: Office 2013. Op dit moment is bijna 1 op de 5 van de Office-applicaties de nieuwste 2013-versie. Office 2010 suite wordt het meest gebruikt: bijna de helft van de geïnventariseerde applicaties betreft deze versie. Ook Office 2003 en 2007 worden nog vaak gebruikt en zijn samen goed voor zo'n 12,6 procent. Windows XP was de afgelopen tien jaar zonder twijfel het meest gebruikte besturingssysteem. Hoewel het systeem al in 2001 geïntroduceerd werd, maakt nog steeds 1 op de 10 bedrijfsvestigingen gebruik van desktops of laptops die hierop draaien. Sinds het product in april 2014 'end of life' ging

05-01-2016 Witold Kepinski '90 procent Nederlandse bedrijven werkt met Microsoft Windows 7'

-----------

Recent discussie aangaande het gebruik van voorgaande Office versies

Is it safe to use an old version of Microsoft Office? Source : Julian Prokaza Last updated: 13 October 2015 Source BT Group British Telecom . NS Telfort KPN joint venture

Microsoft has just released Office 2016, but some people are still using versions of the suite that are more than a decade old. What risks are they taking?

Alain D ~ 7 days ago
Still use Office 97 at work and Office 2000 at home. No plans to upgrade. Office 97 and 2000 just work beautifully. Use Office 360 at University and it crashes regularly and is slow.

What is annoying about this sort of article (and there are many thousands like them rubbishing users of XP, etc) is that the blanket claim you are "at risk" without either defining what that means nor giving *actual* technical details of why you must upgrade. The concept of "at risk" is not meaningful in itself. You are "at risk" crossing the street or being alive and more to the point, you're very much "at risk" using the latest software with thousands of bugs and vulnerabilities waiting to be discovered. Its mostly your actions that define your risk. Race fast cars high risk. Visit dodgy porn websites or enjoy opening email attachments from people you don’t know high risk.

Stephen ~ 4 months ago

Using old versions of office on a computer that is not connected to the internet is safe. It is only the connection to the internet that makes your computer and programs that run macros (small programs that run inside other programs) that make your computer vulnerable.

Alex_man ~ 4 months ago

I will echo Stephens' point that using old applications on stand alone computers et al is OK if compatibility is not an issue. On the web I highly recommend the free Libreoffice suite a German product which seems highly compatible with the M/O suite.

Wee Willy Winky Cate Jackson 4 months ago

Too right as a pensioner I cannot afford £8 a month or whatever just to do my accounts and write a few notes Office 2003 still works for me!

Sarracenia ~ 4 months ago
I use office 2002 and have never had any problems. so Yes I would say its safe.

Ian Cox ~ 4 months ago

None of Microsquish;s programmes have EVER been 100% safe so what is the issue other than retro / forward compatibility?

Another scare mongering advertorial to highlight ( yet another) update which may/.may not be worthwhile - do we REALLY NEED Office 2016?

(Ian currently using Office 2007 on PC and Office 2011 on Mac's

Source BT Group British TelecomGeschikt voor de volgende 32-bit & 64-bit besturingsystemen:


-Windows 10 Home, Professional

-Windows 8.1 Windows 8 Professional/ /Enterprise edities

-Windows 7 Starter / Windows 7 Home Premium / Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise,Windows 7 Ultimate 32-64 bit

-Windows Vista Home Basic /Windows Vista Home Premium / Windows Vista Business/ Windows VistaUltimate edities 32-64bit

-Windows Server 2008 (R2)Standard Edition Windows Server 2008 Enterprise Edition Windows Server 2008 Datacenter Edition
Windows Web Server 2008 Windows Storage Server 2008
Windows Small Business Server 2008 Windows Essential Business Server 2008 32-64 bit

-Windows XP Home Edition / Windows XP Professional edities, Microsoft Windows Media Center Edition 2003 32-64 bit

-Windows Server2003 (R2)-Webserver Edition / Standard Edition/ Enterprise Edition/ Datacenter Edition/ Small Business edities en Windows 2003 R2 32-64 bit

-Windows 2000 Professional Service Pack 3 of Service Pack 4


n.b. Ondersteuning voor Office 2003-producten is beëindigd op 8 april 2014.

Na deze datum ontvangt u niet meer Automatisch het volgende voor Office 2003:

-Hulp bij ondersteuning (telefonisch / Email) OEM edities hebben al standaard beperkte support van de klantenservice

-Online-inhoudsupdates (nieuw ontwikkelde updates)

-Automatische Software-updates van Microsoft Update

Het wil dus niet zeggen dat u Office 2003 niet goed meer kunt gebruiken na deze datum. Vooraf had men niet gedacht dat Officie 2003 en Windows XP (nog steeds 25% van de gebruikers oktober 2014 ) 13 jaar + zo lang populair zouden blijven en dat bedrijven, instellingen maar ook huishoudens deze betrouwbare software zouden blijven gebruiken. De support voor Windows XP en Office 2003 meerdere keren onder druk verlengd en met de beschikbare Service Packs SP3 en alle ontwikkelde beveiligings-updates is het gebruik de komende tijd nog zonder problemen te gebruiken Ook worden er door derden meerdere beta updates ontwikkelt voor de meest urgente gaten in de beveiliging. De beveiliging is voor een Office pakket veel minder urgent dan de beveiliging van het Windows besturingsysteem.Vergeet niet dat de beveiligings-updates maar een gedeelte van de totale beveiliging van de computer omvat en dat andere vormen van beveiliging noodzakelijk is zoals een; Virusscanner, Malware Spyware detectie, Security Essentials, Defender, Firewall, en de vele gratis tools voor het beveiligen van uw computer.De ondersteuning is passief geworden zodoende zult U na de installatie alle Service Packs en updates moeten installeren voor een goede werking van de onderdelen en de beveiliging-updates voor Office 2003.

Information Microsoft about Microsoft 2003 Professional (bron: Microsoft)


The ubiquitous application set that provides the framework for most of the
office work done in this country is constantly changing. The 2003 version is a multi-faceted tool box with an unparalleled array of productivity enhancements that we've all become dependent upon. In addition to the standards of Word,Outlook, Excel, and PowerPoint, you get the Outlook 2003 Busines s Contact Manager and Microsoft's innovative desktop publishing solution, Microsoft Publisher 2003. In addition, you get additional support for Extensible Markup Language (XML) and information rights management (IRM) for controlling website design and control. Utilizing the combination of Microsoft SharePoint Services and XML-support, it facilitates the exchange and use of data from different sources, including line-of-business applications, corporate portals, or partner systems. It eases access to information and enhances employee ability in using this information in their workflow, thus, helping them to make more accurate decisions on time. This coordinated and interactive software suite gives you all the tools yo u need to make your mark on the world!

More than ever, people are using software tools to help them manage the
information overload that we face daily. MS Office encourages people to
communicate more effectively, collaborate with co-workers and improv e business processes. With the constant changes, you have to know Office 2007 is on the way, and you can, with this offer, download a coupon for an upgrade. Complete your toolkit today!


The ubiquitous application set that provides the framework for most of the
office work done in this country is constantly changing. The 2003 version is a multi-faceted tool box with an unparalleled array of productivity enhancements that we've all become dependent upon. In addition to the standards of Word, Outlook, Excel, and PowerPoint, you get the Outlook 2003 Business Contact Manager and Microsoft's innovative desktop publishing solution, Microsoft Publisher 2003.


In addition, you get additional s upport for Extensible Markup Language (XML) and information rights management (IRM) for controlling website design and control. Utilizing the combination of Microsoft SharePoint Services and XML-support, it facilitates the exchange and use of data from diff erent sources, including line-of-business applications, corporate portals, or partner systems. It eases access to information and enhances employee ability in using this information in their workflow, thus, helping them to make more accurate decisions on time. This coordinated and interactive software suite gives you all the tools you need to make your mark on the world! More than ever, people are using software tools to help them manage the information overload that we face daily. MS Office encourages people to communicate more effectively, collaborate with co-workers and improve business processes.

Bron: Microsoft
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Deel deze advertentie via:
Advertentienummer: m1443370665

Vergelijkbare advertenties

Advertenties laden…
Advertenties door Google

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen