Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Microsoft Office 2003 Small Business Professional NL 2007 XP

111 111 x gezien 0 0 x bewaard sinds 10 aug. '19, 00:32

Microsoft Office 2003 Small Business Professional NL 2007 XP

€ 26,95
111 111 x gezien 0 0 x bewaard sinds 10 aug. '19, 00:32
Bericht

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Geschikt voor : Windows 7, Windows XP, Windows Vista

Beschrijving

Microsoft Office 2003 Small Business SBE Professional Edition Nederlandstalige Editie OEM + Business Contact Manager


-Prijs € 26,95 + € 3,90 verzendbijdrage PostNL DHL busparcel track & trace

-Complete en Uitgebreide versie met maar liefst 5 volledige verschillende Microsoft Office 2003 programmas;o.a. Publisher 2003, Word 2003, Excel 2003  Outlook en andere kantoorapplicaties (voor € 5,- per office applicatie)

-Licentie en software geschikt voor commerciëel of zakelijk / institutioneel gebruik ,zoals ondernemers in het Midden en Klein-Bedrijf (MKB) en Zelfstandige ZZP en Studie of Thuiskantoor (non profit / idëeel )

-Geschikt voor secundiare / stand-alone PC systemen al dan wel of niet verbonden met het Internet binnen het bedrijfs/- thuisnetwerk, los werkstation, computer voor de kinderen, studie / Hobby PC enz.

-Onbeperkt te gebruiken editie. Geen evaluation / proef-versie, Studenten Editie, geen abonnement licentie zoals Office 365, geen internet diensten Office Online / Cloud, n.b. Bij de meest recente Office 2016 kunt U geen voorgaande edities van Office gebruiken

-100% Compatibel met Besturingsystemen; Microsoft Windows 10 (zie foto's en Office 2003' bron: Wikipedia), Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Win 2000 Pro (NT versies) en Windows Server 2003~2008 R2.-

-Geschikt voor gebruik met 32-bit (x86) als 64-bit (x64) besturingsystemen van Windows en geschikt met gebruik van 32-bit en 64-bit computer-hardware onderdelen.

-1 pakket geschikt voor een enkele computer naar keuze, beperkt gebonden aan de hardware (gedoogde herinstallatie op nieuwe hardware) en minimaal 50 keer te starten / te installeren zonder registratie en validatie (valideren en registreren is echter wel aanbevolen voor de toekomst)

-Dit is een Universele editie te gebruiken voor iedere Personal Computer, merk, zelfbouw PC / Laptop (HP branded, echter universele licentie en installatie media en licentie/ productkey)

-Inbegrepen in dit pakket een CD Sleeve met originele 2 media schijven met hologrammmen voorzien vaninstallatiebestanden Office 2003 SBE. n.b.Schijf 2 bevat de Business Contact Manager Update voor Outlook 2003

-Een degelijke zakelijke functionele Office 2003 versie en op 4 edities na de meest recente Office uitgave, daarnaast en geschikt voor een Upgrade naar Office 2007 SBE.

-Uitgebreide passieve online ondersteuning van Microsoft met uitgebrachte updates tot april 2014 zoals Service Pack 1, 2, 3, bestaande Beveiliging-updates, compatibiliteitspaketten en applicatie programmatuur. n.b.Er worden geen nieuwe Microsoft Office 2003 programma-updates, beveiligingsupdates ontwikkeld.

-De herkenbare moderne gebruiksinterface en met venieuwde elementen Aanpassing van Taakbalk en Menu's

-Herkenbare fucties zoals the lees layout view, statistische functie and XML data import, analyse en omzetten van documenten, verwerken en toepassen van HTML elementen, Office 2003 heeft uitgebreide XML intergratie en ondersteuning.

-Nieuwe gesealded ongebruikte systeembouwers paketten (productcodes en het certificaat van echtheid COA zijn altijd zichtbaar aan de buitenkant van de gesloten OEM verpakking).

-Nieuwe OEM Licenties en software exemplaren van System Builders uit ICT bedrijven en ICT afdelingen van ondernemingen

-1 van de langst lopende / ondersteunde en meest complete uitgebrachte Microsoft Office 2003 edities met herkenbare gebruiksinterface en volledige functionaliteit.

-Officiële OEM licentie met geldige productcode en het Certificaat van Echtheid / COA met hologrammen en echtheidskenmerken

-5 maanden niet goed geld terug garantie op het installatiepakket bij validatie en compatibiliteits issues 100% kopen met tevredenheid. ( ondersteuning aanloopperiode voor beperkt activeren,valideren en registreren)

-Betaal veilig met PayPal, de betalingoptie is aanwezig met Aankoopbescherming

Omschrijving

Een zeer uitgebreide zakelijke georienteerde Office 2003 suite, dat is Microsoft 2003 Small Business Edition te gebruiken in het Bedrijfsleven zoals het Midden en -Kleinbedrijf MKB b, Zelfstandigen ZZP of Prive Thuiskantoor / Studie. Dit pakket is dan ook zowel commercieel als ideëel / non-commercieel te gebruiken en het bevat maar liefst 5 Core / hoofd Office applicaties Word, Excel, Outlook, Power Point en Publisher die men binnen het bedrijf of de organisatie zeer goed kan gebruiken inclusief de Business Contact Manager uitbreiding voor Outlook 2003. Daarnaast zijn alle Office hulpprogramma's zoals Microsoft Picture Manager aanwezig. Naast deze volledige software suite kunt U online de meest recente Service Packs, SP3 3 (bevat SP1+SP2 geintegreerd) en software-updates, uitbreidingen en aanvullende beveiliging-updates en downloaden en installeren.


Microsoft Word gebruikt U voor het dagelijkse op stellen van allerlei soorten documenten waarbij de documenten naar eigen smaak kunnen worden opgemaakt. Het programma Excel gebruikt U voor het maken van spreadsheets en het uitvoeren van gegevensanalyse. Daarnaast heeft men Microsoft Access voor het maken van omvangrijke databases. PowerPoint is de applicatie voor het maken van indrukwekkende presentaties met tekst en beeld.De applicatie Outlook is het Email en Business contacten programma voor alle correspondentie en het relatiebeheer. Microsoft Publisher is een waardevol programma voor het opmaken van documenten voor reclamedoeleinden dan al niet op commerciëele basis, ook wel desktop publishing genoemd. Desktop Publishing geeft U de mogelijkheid in de basis aan marketingactiviteiten te werken en daarmee drukwerk, zoals brochures vorm te geven.

U krijgt een volledige versie in OEM uitvoering van Office 2003 Small Business Edition bestaande uit 2 schijven met installatie media, voorzien van hologrammen met een nieuwe licentie bestaande uit een productcode en het certificaat van echtheid (COA / Groen) met hologramlint uitgevoerd in een gesealde slimverpakking. Dit is het op vier edities (2016,2013,2010,2007) na het meest recente en langstlopende / ondersteunde uitgebrachte Office pakket van Microsoft en is nog steeds geschikt voor gebruik met nieuwe besturingsystemen zoals Windows 8.1 /10 en Windows 7 systemen naast Windows Vista,Windows XP en Windows Server 2003 /2008 op zowel 32-bit als 64-bit systemen.. Dit is geen upgrade versie, geen school student versie ook koopt geen losse licentie of productcode, maar U koopt gewoon het authentieke en volledige Office 2003 Small Business softwarepakket.

Het betreft niet de retail versie / winkel editie maar de OEM versie uit een systeembouwerspakket afkomstig uit vooraden van ICT afdelingen waarbij U er van uit kan gaan dat deze deze software en licenties uit zeer betrouwbare bronnen komen. Het gaat hier namelijk om de zognaamde OEM (Original Equipment Manufacturer), maar is zeker niet beperkt in mogelijkheden en is volledige te installeren en onbeperkt te gebruiken op een enkele computer. Deze versie zou normaal gesproken bij een nieuwe computer worden geleverd en is onderdeel van een systeembouwers pakket. Het verschil bij OEM zit hem in de soort licentie maar vooral in de dienstverlening en hulp vanuit de klantenservice, deze is dan ook beperkt en telefonische of Live voor deze editie niet meer beschikbaar, echter de ondersteuningspagina;s bevatten een grote bron van informatie en uitgebreide forums .
Daarnaast heeft de retail /winkel uitvoering een andere verpakking, zoals een doos en losse handleidingen enzovoort. De meeste ondersteuning voor dit of andere Office pakketten is online te vinden bij Microsoft Online Echter de officiële actieve ondersteuning van de customerservice van Office 2003 was er tot april 2014. Na deze datum kunt U nu gebruik maken van de uitgebreide ondersteuningspagina van Microsoft Office software waar alle uitgebrachte, updates en Service Packs kostenloos zijn te downloaden en kan men de uitgebreide FAQ / vragen en antwoorden raadplegen.


5 Volledige Office Producten op 2 CD/DVD inclusief Business Contact Manager en Office 2003 Hulpprogramma's


-Microsoft Office Word 2003

-Microsoft Office Excel 2003

-Microsoft Office Outlook 2003

-Microsoft Office Business Contact Manager voor Outlook

-Microsoft Office Power Point 2003

-Microsoft Office Publisher 2003

-Microsoft Office 2003 Hulpprogramma's;

-Microsoft Office 2003 Picture-Manager v.b. Hulpprogramma


n.b. Microsoft Office 2003 online Downloads Service Pack 3, (bevat SP1+2 geintergreerd )is kostenloos downloadbaar van de ondersteuningspagina van MS Office 2003. Ook andere updates (beveiliging), programma verbeteringen en aanvullingen zijn hier beschikbaar en moeten na installatie worden gedownload en te worden geinstalleerd.n.b Updaten via Microsoft Online is zeker noodzakelijk om volledige werking onder nieuwe besturingssytemen Windows 7 en Windows 8.1 /10 te garanderen en maakt uw Microsoft Office 2003 installatie compleet en zoveel mogelijk up to date zodat U zo min mogelijk extra aanvullende computerbeveiligings software hoeft te installeren. Echter als uw al goede beveiligingsoftware op de betreffende computer heb geinstalleerd en de computer is niet langdurig verbonden met het Internet dan hoeft U zich geen zorgen te maken dat er direct beveiliginglekken ontstaan.n.b. OEM versies van Office 2003 zijn normaal gesproken gebonden aan 1 PC of werden geleverd met de aanschaf van een nieuwe PC. Echter nu is herinstallatie en uitwisselbaarheid bij legitieme OEM versies 2003 nu gedoogd en toegestaan. Dit pakket mag op een enkele computer worden geinstalleerd, geactiveerd en worden geregistreerd
-----------

Quote

Gebruik Office 2003 met verstand en met extra aandacht voor de beveiliging van uw Windows besturingsysteem systeem. Voor een computer met goede beveiliging (kan ook gratis zijn of low cost zoals de Fire-Wall Windows Malicious Software Removal Tool, Internet Security, MS Security Essentials , AVIRA Hitman Pro, Defender, een recente browser Chrome Internet Explorer Edge of Firefox Een PC die niet permanent verbonden is met het internet is er geen enkel bezwaar om met Offcie 2003 te blijven werken ook al zou je het Internet af en toe gebruiken zeker voor updates van programmatuur en zovoorts. Voor de, zeg maar hoofdcomputers waar men met met vele informatiegevoelige data werkt zou ik kiezen voor mog strakkere beveiliging of een recenter editie van de kantoorsoftware. Echter het gaat wijze van het gebruik als uw internet gedrag vrij flexibel en U op vele niet aanbevolen internet sites bevind dan wordt het risico hoger, echter dit verhaal is meer van toepassing op een besturingsysteem zoals Windows XP daar is de eerste linie van beveiliging op uw computersysteem !MVZ ICT 2016
-----------

quote uit Dutch - IT Channel

Een andere belangrijke succesfactor naast Windows XP van Microsoft zijn de Microsoft Office-applicaties. In januari 2013 introduceerde Microsoft een nieuwe versie: Office 2013. Op dit moment is bijna 1 op de 5 van de Office-applicaties de nieuwste 2013-versie. Office 2010 suite wordt het meest gebruikt: bijna de helft van de geïnventariseerde applicaties betreft deze versie. Ook Office 2003 en 2007 worden nog vaak gebruikt en zijn samen goed voor zo'n 12,6 procent. Windows XP was de afgelopen tien jaar zonder twijfel het meest gebruikte besturingssysteem. Hoewel het systeem al in 2001 geïntroduceerd werd, maakt nog steeds 1 op de 10 bedrijfsvestigingen gebruik van desktops of laptops die hierop draaien. Sinds het product in april 2014 'end of life' ging

05-01-2016 Witold Kepinski '90 procent Nederlandse bedrijven werkt met Microsoft Windows 7'

-----------

Recent discussie aangaande het gebruik van voorgaande Office versies

Is it safe to use an old version of Microsoft Office? Source : Julian Prokaza Last updated: 13 October 2015 Source BT Group British Telecom . NS Telfort KPN joint venture

Microsoft has just released Office 2016, but some people are still using versions of the suite that are more than a decade old. What risks are they taking?

Alain D ~ 7 days ago
Still use Office 97 at work and Office 2000 at home. No plans to upgrade. Office 97 and 2000 just work beautifully. Use Office 360 at University and it crashes regularly and is slow.

What is annoying about this sort of article (and there are many thousands like them rubbishing users of XP, etc) is that the blanket claim you are "at risk" without either defining what that means nor giving actual technical details of why you must upgrade. The concept of "at risk" is not meaningful in itself. You are "at risk" crossing the street or being alive and more to the point, you're very much "at risk" using the latest software with thousands of bugs and vulnerabilities waiting to be discovered. Its mostly your actions that define your risk. Race fast cars high risk. Visit dodgy porn websites or enjoy opening email attachments from people you don’t kno .high risk.

Stephen ~ 4 months ago

Using old versions of office on a computer that is not connected to the internet is safe. It is only the connection to the internet that makes your computer and programs that run macros (small programs that run inside other programs) that make your computer vulnerable.

Alex_man ~ 4 months ago

I will echo Stephens' point that using old applications on stand alone computers et al is OK if compatibility is not an issue. On the web I highly recommend the free Libreoffice suite a German product which seems highly compatible with the M/O suite.

Wee Willy Winky Cate Jackson 4 months ago

Too right as a pensioner I cannot afford £8 a month or whatever just to do my accounts and write a few notes Office 2003 still works for me!

Sarracenia ~ 4 months ago
I use office 2002 and have never had any problems. so Yes I would say its safe.

Ian Cox ~ 4 months ago

None of Microsquish;s programmes have EVER been 100% safe so what is the issue other than retro / forward compatibility?

Another scare mongering advertorial to highlight ( yet another) update which may/ may not be worthwhile - do we REALLY NEED Office 2016?

(Ian currently using Office 2007 on PC and Office 2011 on Mac's

Source BT Group British Telecom


Geschikt voor de volgende 32-bit & 64-bit besturingsystemen:


-Windows 8 Windows 8 Professional en Windows 8.1/ Professional/ /Enterprise edities

-Windows 7 Starter / Windows 7 Home Premium / Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise,Windows 7 Ultimate 32-64 bit

-Windows Vista Home Basic /Windows Vista Home Premium / Windows Vista Business/ Windows VistaUltimate edities 32-64bit

-Windows Server 2008 (R2)Standard Edition Windows Server 2008 Enterprise Edition Windows Server 2008 Datacenter Edition Windows Web Server 2008 Windows Storage Server 2008
-Windows Small Business Server 2008 Windows Essential Business Server 2008 32-64 bit

-Windows XP Home Edition / Windows XP Professional edities, Microsoft Windows Media Center Edition 2003 32-64 bit

-Windows Server 2003 (R2)-Webserver Edition / Standard Edition/ Enterprise Edition/ Datacenter Edition/ Small Business edities en Windows 2003 R2 32-64 bit

-Windows 2000 Professional Service Pack 3 of Service Pack 4


Beschrijving fabrikant Microsoft

Microsoft Office Small Business Edition 2003 is a personal and business productivity solution that enables small-business employees to more effectively manage customers and sales opportunities, create impressive sales and marketing materials, and manage e-mail and share information efficiently and securely?all through familiar, integrated and easy-to-use software. It also provides access to partners and Office Online for additional solutions, training and support.

Why Small Business Edition ?

Microsoft Office Publisher 2003: Lower marketing costs by creating, designing, and publishing your own marketing materials for print, Web, and e-mail campaigns.

Microsoft Office Outlook 2003 with Business Contact Manager: Stay organized and increase sales by consolidating, managing, and following up on important customers, business contacts, and sales oppo rtunities. More Secure, Manageable E-mail: Get better management of your e-mails with junk e-mail filters for enhanced protection.

Reason to Use Office 2003 Small Business Edition?

-Make Work Simpler You want the software you use to make work simpler, rather than add complexity. Microsoft Office 2003 allows you to manage and prioritise your workload using intuitive and integrated programs like Outlook for your email and calendar.

-The Information You Need at Your Fingertips Do you spend too much time chasing information? Office 2003 makes it easier for you to get the information you need. You can create a single place to store and share documents online. You can also protect your work by giving or restricting access to your important documents.

-Office 2003 Small Business is Better Designed Improvements in the design, layout and features of Office can help you work quicker and more naturally. Office has a new clipboard which makes cutting and pasting easier; and Word and Outlook feature new intuitive ways to view and organise your documents and emails.

-Manage Your Team More Efficiently

Delegating responsibility and sharing tasks is essential to a team's success. Office allows you to access each other's calendars, share contacts and list everyone's tasks and goals. Put all your team's information in one place and give them the tools they need to deliver.

-Prevent Email Overload Feeling swamped by your email ?

The new version of Outlook 2003 is here to help. Desktop email alerts, the ability to flag emails by priority or time sensitivity, and the ability to organise emails by conversation. All these new features help you manage your inbox brilliantly.

Key Features:

-centralized management of customer and prospect information

-more than 20 preformatted business reports

- easy-to-use wizards to create e-mail news letters and printed marketing materials

-free access to business templates, clip art, and multimedia content

-junk e-mail filtering and blocking of unsafe attachments

-Gather customer information in one place

Manage all business activity in one place, including e-mail messages, appointments, phone calls, tasks, notes, and documents.

-Business Contact Manager

Use Business Opportunities in Business Contact Manager to follow up on sales leads and opportunities more consistently throughout your sales cycle.

-Create impressive marketing materials

Reduce marketing costs and save time by using Publisher 2003 to create and publish sales and marketing materials in-house for print, Web, and e-mail.

-Spam and virus control in Outlook 2003

Protect your PCs and network from spam and viruses with improved spam filters. Trusted Sender lists let you limit received e-mail to known sources.

-Take advantage of Office Online

Rely on the Microsoft Office Online website to provide updates, time-saving how-to articles, templates, clip art, and user assistance materials.

Bron: Microsoft
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Deel deze advertentie via:
Advertentienummer: m1443754201
Advertenties door Google

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen