Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Bijles & Examen | Economie, Bedrijfseconomie en Wiskunde

76676 76676 x gezien 21 21 x bewaard sinds 24 apr. '18, 09:55

Bijles & Examen | Economie, Bedrijfseconomie en Wiskunde

Zie omschrijving
76676 76676 x gezien 21 21 x bewaard sinds 24 apr. '18, 09:55
Deel deze advertentie via:
Website Bericht

Kenmerken

Service : Privéles
Type : Bijles, Examen- of Scriptiebegeleiding, Huiswerkbegeleiding

Beschrijving

Loop je vast met je Wiskunde A, Economie of Bedrijfseconomie huiswerk?
Heb je zojuist weer een onvoldoende gehaald voor je laatste toets?
Of raak je steeds het overzicht kwijt wanneer je leert voor je laatste school- en eindexamens?

Goedendag,

Ik ben Philippe Gruijthuijzen.

Sinds 2014 geef ik fulltime één-op-één bijles, examentraining en scriptiebegeleiding in M&O (Bedrijfseconomie & Marketing), Economie, Wiskunde (A) en Statistiek aan scholieren, studenten en professionals. Als zelfstandig ondernemer, heb ik +550 leerlingen geholpen en +5000 uur bijles (waarvan 4000-4500 uur online) gegeven. Ik ontmoet mijn leerlingen één-op-één online, in de bibliotheek en/of aan huis. Waarschijnlijk ben ik de meest ervaren privé (online) bijlesgever in Nederland.

[A] Mijn achtergrond & toekomst

Na gymnasium Beekvliet, bachelor Economics & Business Economics (Maastricht University) en master International Management (Tilburg University) heb ik enkele jaren binnen de consultancy en logistieke sector gewerkt. Echter, ik wilde graag mijn werk zelf vormgeven met (voor)beelden en mijn eigen klanten kunnen kiezen. In 2014 ben ik begonnen met het geven van bijles en examentrainingen aan scholieren (VMBO, HAVO, VWO en VAVO) en studenten (MBO, HBO en WO). Sinds 2015 merkte ik dat veel professionals in deeltijd een management-opleiding volgen en extra hulp zochten. Nu, 5 jaar later, bereid ik scholieren, studenten, professionals/managers/ondernemers voor op een aanstaande toets, inlever-deadline of het opstellen van een rapportage, ondernemingsplan of scriptie.

[B] Mijn diensten

Ik geef bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining één-op-één en in (kleine) groepen. Ongeveer 30% van mijn leerlingen spreekt 1-3 keer af. Ongeveer 10% spreek ik meer dan 15 keer. Voor de eerste bijles vertelt uw zoon of dochter per telefoon bij welke theorie of opgave het moeilijk wordt, en ontvang ik daarna per whatsapp of email een aantal lastige opgaven op foto. Na de eerste bijles schat ik in hoeveel bijlessen er nodig zijn om een toets of cum laude te (be)halen.

(1) Bijles & Huiswerkbegeleiding:

Na een uitgebreid hallo met je ouders, maken we samen enkele opgaven. Terwijl jij hardop een lastige opgave voorleest, vraag ik jou om voorbijkomende begrippen aan mij uit te leggen. Met kleurrijke tekeningen en voorbeelden passen we samen de meest lastige begrippen toe.

Voordat je overhaast antwoord geeft, kijken we samen wat de opgave ons probeert te vertellen. Nadat wij de juiste theorie hebben gevonden, vullen we deze heel precies, stap voor stap samen in. Door alle begrippen te kennen en de juiste theorie te herkennen, geef je scherper antwoord op (vergelijkbare) vragen.

Mis je veel lessen? Vanwege ziekte, ambities in de sport of een nieuwe school, dreig je soms achterop te lopen. Of, ben je regelmatig mentaal afwezig? Door een drukke klas of de onduidelijke uitleg van je leraar valt je concentratie steeds verder weg. Eén-op-één geef ik bijles tot je het begrijpt en alleen verder kunt.

(2) Examentraining:

School- en eindexamens bestaan voornamelijk uit praktijkvoorbeelden. Deze voorbeelden illustreren een web vol met informatie, verlicht door een theorie. In het eindexamenjaar ken je als het goed is, alle benodigde theorieën. De vraag is eerder: Welke theorie past bij welke opgave?

Binnen het Economie- & Maatschappijprofiel worstelen veel HAVO en VWO scholieren met het beantwoorden van contextvragen. Hierbij ligt de nadruk op het filteren van de juiste informatie uit de opgave. Zonder deze filter, heb je niks aan formules of theorieën terwijl je een toets of eindexamen maakt.

Sinds 2014 verzorg en geef ik examentrainingen. Meestal één-op-één maar ook in toenemende mate in groepen en online. Het lesmateriaal bestaat uit oude eindexamens en vraagmodellen. Deze zelf-ontwikkelde modellen bestaan uit samenvattingen en uitwerkingen van examenopgaven- en theorieën.

[C] Mijn werkwijze

Het stellen van verhelderende vragen en uitleggen met (voor)beelden vormen gezamenlijk de basis hoe ik achterstanden bij mijn leerlingen signaleer en wegneem. Afhankelijk van het onderwerp, hebben mijn leerlingen moeite met het volgende:

(1) leerlingen die te veel verbanden leggen tussen theorie en de wereld om hun heen, hebben vaak moeite met het onderscheiden van hoofd- van bijzaken.

(2) leerlingen die te weinig verbanden leggen tussen theorie en de wereld om hun heen, hebben vaak moeite met het (begrijpend) lezen van de vraagstelling bij een toets of onderzoek.

Naast het achterhalen hoe mijn leerling beredeneert/berekent, bieden mijn verhelderingsvragen inzicht welke Bedrijfseconomische, Economische en/of Wiskundige begrippen ik moet uitleggen.

Vervolgens visualiseer ik lastige theoretische concepten met kleurrijke schema's en voorbeelden. Op deze wijzen leg ik achterliggende verbanden van een theorie uit die aansluit hoe mijn leerling informatie filtert en verwerkt. Deze verbanden bestaan uit Oorzaak-Gevolg verbanden, en Geheel-Deel verbanden. Tenslotte antwoord ik samen met mijn leerling in drie stappen:

(a) Wat is de vraag?
(b) Welke theorie hoort erbij?
(c) Hoe antwoord ik juist en volledig?

[D] Mijn tarieven

Voor scholieren (vmbo, havo, vwo, vavo) hanteer ik een tarief van 35 euro per uur. Eventuele reiskosten bedragen 0,50 euro per km. De betaling volgt na elke bijles: contant, IDEAL (Tikkie) of banktransactie. In sommige situaties is de factuur aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Scholier (vmbo, havo, vwo, vavo): 35 euro per uur
Student (mbo, hbo, wo): 45 euro per uur
Professional (deeltijd studie): 45 euro per uur
Toeslag (scriptie, ondernemingsplan of opdracht): +10 euro per uur

[E] Afspreken

Ik ontmoet jou in de bibliotheek, bij u thuis of online. Hieronder som ik op waar we doorgaans kunnen afspreken. Op uw verzoek kunnen we op een andere (voorkeurs)lokatie afspreken.

(1) Bij u thuis

Ongeveer 20% van mijn leerlingen ontvangt graag thuis bijles. In de volgende regio's geef ik doorgaans bijles:

Regio 's-Hertogenbosch:
Vlijmen, Rosmalen, Vught, Maaspoort, Den Dungen en Sint-Michielsgestel

Regio Amsterdam:
Centrum, Zuid, Amstel, West, of vlakbij een trein-, metro- of bushalte.

Regio Utrecht:
Binnenstad, Rivierenwijk, Leidsche Rijn, Utrecht Oost of vlakbij een trein-, of bushalte.

Eindhoven:
Centrum, Strijp S, Veldhoven of vlakbij een trein-, of bushalte.

(2) Lokale bibliotheek

Ongeveer 50% van mijn leerlingen ontmoet ik in de lokale bibliotheek. Doorgaans spreek ik op de volgende plekken af:

Bibliotheek 's-Hertogenbosch: Hinterhammerstraat 72, 's-Hertogenbosch
Bibliotheek Eindhoven: Emmasingel 22, Eindhoven
Centrale OBA: Oosterdokskade 143, Amsterdam
Museum Speelklok: Steenweg 6, Utrecht.

(3) Online bijles

Tenslotte geef ik in toenemende mate bijles online. Op urgente vragen (binnen 3 dagen), en kleine vragen (doe ik het goed?) beantwoord ik vaak tijdens een online bijles. Wanneer mijn leerlingen veel vragen hebben, spreken ze liever fysiek af. Echter, wanneer mijn leerlingen vastlopen met 1 huiswerkopgave en/of direct geholpen willen worden, kiezen ze regelmatig ervoor om snel (online) verder geholpen te worden door mij.

[F] Mijn beschikbaarheid

Maximaal 8 uur per dag, en 40 uur per week geef ik bijles. Hierdoor kan het gebeuren dat ik u niet binnen 1-3 dagen verder kan helpen. Soms kan het een aantal weken duren om een afspraak in te plannen wanneer u op een heel specifiek moment wilt afspreken.

Mijn openingstijden zijn tussen 8:00 en 23:00 elke dag. Voor meer informatie of een kennismaking, kan je mij bellen, whatsappen, mailen of mijn website bekijken.

Met vriendelijke groet,
Philippe Gruijthuijzen

Website: www.thuis-bijles.nl
Telefoon: 06 47563523
Email: info@thuis-bijles.nl
Kvk: 62711466

[G] Mijn beoordelingen

Hieronder som ik mijn beoordelingen op die ik op Marktplaats heb ontvangen. Rechtsboven van deze web-pagina kan u mijn beoordelingen ook bekijken.

Emre | 23 03 2018
Door de kennis van Philippe Gruijthuijzen ben ik goed op weg geholpen om mijn financieel plan af te ronden. Hij toont interesse en wilt je oprecht helpen. Met zijn vakkundigheid en kennis kun je er zeker van zijn dat je je doelen zult bereiken.

Bob | 26 01 2018
In het 2e jaar kreeg van mijn HBO opleiding bedrijfskunde, kreeg ik te maken met het van financieel management 2. Absoluut niet mijn sterkste punt en na een teleurstellende 3,9 besloten tot het nemen van bijles van Philippe. Door het schematisch uittekenen en zo inzichtelijk maken van financiele opgaves zoals: kostenberekeingen, aandelen, berekenen economische levensduur, indirecte en directe kosten heb ik in een korte tijd ontzettend veel praktische en theoretische kennis opgedaan. Mede hierdoor heb ik uiteindelijk een 7,6 gehaald voor mijn her en ben zo weer een stapje dichter bij mijn associate degree. Bedankt philippe

Soo | 19 01 2018
Philippe heeft met geholpen met M&O. Ik sta voor M&O niet erg hoog. Maar dankzij een bijlessen heb ik een 7,1 weten te halen en daarmee sta ik nu hoger gemiddeld. Dat is wel fijn voor mijn eindexamen dit jaar. Ik vond de bijlessen erg fijn. Philippe legt het op een hele andere (duidelijkere) manier uit dan de methode. Met veel geduld.

Marko | 05 09 2017
Philippe heeft mij uitstekend geholpen met het geven van bijles. Heb met zijn hulp een 6.2 weten te halen voor mijn grootste nachtmerrie (economie).

Talisha | 23 06 2017
Het was mijn allerlaatste kans om het vak dit jaar te behalen, anders had ik studievertraging. Dankzij de goede bijlessen van Philippe heb ik het vak bedrijfskunde en balanslezen met een mooi cijfer behaald! Ik ben er ontzettend blij mee!

Ira | 14 05 2017
Iets langer dan een uur bijles gehad van Philippe voor M&O. Bijles als zeer positief ervaren. Mede dankzij Philippe een 10 gehaald voor mijn rapport!

Nivethika | 08 12 2016
Philippe heeft mij geholpen met het opzetten van mijn thesis. Hij begon mij eerst met confronterende vragen te stellen over het onderwerp van mijn thesis.Erna begon die mij te helpen om een structuur op te bouwen. Hij gaf duidelijke en heldere uitleg met tekeningen en allerlei kleurtjes zodat het meer overzichterlijker was voor mij. Hij is een geweldige docent en zeker om aan te raden! Bedankt Philippe !

Aron | 10 11 2016
Ik heb dit jaar bijles van Phillippe gehad in het vak HBO Bedrijfseconomie ter voorbereiding op een hertentamen.
Met een aantal sessies heeft hij mij inzicht gegeven in deze materie. Ik begrijp nu beter waar het vak om draait.
Hij geeft een erg duidelijke uitleg met behulp van praktische voorbeelden en tekent dit zo nodig ook uit.
Wat ik prettig vind aan zijn werkwijze is dat hij moeite heeft gedaan om eerst mijn probleem met het vak te achterhalen door een paar confronterende vragen te stellen. Ik heb de toets inmiddels gemaakt en weet dat ik het heb gehaald(het punt volgt nog). Mijn Propedeuse is hiermee binnen. Bedankt Phillippe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petra | 12 09 2016
Mijn naam is Bo. Philippe heeft mij afgelopen jaar bijles gegeven in Wiskunde VMBO-T. Daar had ik veel moeite mee en was bang dat ik niet zou slagen. Door Philippe is me dit wel gelukt, hij legt duidelijk uit. Ben heel blij dat ik bijles heb gekregen va Philippe.

Jeff | 30 07 2016
Philippe zijn manier van les geven is zeer prettig omdat, wanneer er een uitleg niet werkt voor jou hij gelijk met een andere manier komt en zodoende jou meer inzicht geeft. Daar naast gebruikt hij vele middelen om het probleem te visualiseren en het allemaal wat minder abstract te maken. Tevens komt hij gedurende de tijd met allerlei handige tips & tools om te gebruiken.
Je krijgt echt waar voor je geld!

Jeroen | 19 07 2016
Philippe heeft mij bijles International Economics gegeven waardoor ik het tentamen heb gehaald en mijn HBO opleiding af heb kunnen sluiten. Hij heeft een erg prettige manier van lesgeven waarbij hij tentamenvragen in de juiste context plaatst en hiermee een brug slaat naar de theorie. Bedankt Philippe!

Mouna | 02 07 2016
Ik heb dit jaar bijles gehad van Phillipe in het vak M&O (manegement en organisatie) op het niveau havo. Wekelijks heeft Phillipe mij geholpen in het speelklokken museum in Utrecht of in Den Bosch. Ik vond het altijd erg fijn om naar jouw bijlessen te gaan! Je tekenende alles voor mij uit in verschillende kleuren.En we maakte verschillende opdrachten waardoor het goed duidelijk voor mij werd! We gingen dan ook net zolang door totdat alle puzzelstukjes waren gevallen! Philippe heeft me heel erg veel vertrouwen en kennis in het vak M&O gegeven waardoor ik ook goede resultaten behaalde en mijn havo diploma met een mooie voldoende heb afgerond voor M&O! Volgend jaar ga ik de studie doen e-commerce marketing and sales. En wanneer ik hulp nodig zal hebben bij mijn studie zal ik zeker weer bij Phillipe aankloppen! Kortom ik heb nog nooit zo een overzichtelijke duidelijke docent gehad die ook echt inzicht geeft in het vak waardoor je het echt voor je ziet en het ook echt goed snapt!

Balci | 27 06 2016
Mijn naam is Furkan, een HBO student die bedrijfseconomie studeert. Philippe heeft mij goed geholpen met mijn scriptie met het onderwerp kostprijsberekening. Ik was op een punt waar ik helemaal vast zat. Dankzij philippe heb ik de draad weer opgepakt. Hij heeft me goede tips gegeven en me gestuurd in de juiste richting. Vooral van wege zijn kennis is het goed gekomen.
ontzettend bedankt Philippe.
groet,
Furkan

Isa | 26 06 2016
Philippe is erg aardig en heeft mij goed geholpen met mijn zwakke punten. Duidelijke en heldere uitleg persoonlijk op jou aangepast, dit is wat je van de bijles kunt verwachten. Bedankt.

Emmakr98 | 25 06 2016
Nooit gedacht dat ik het in me had om een 7 te halen voor mijn wiskunde-eindexamen. Philippe gaf mij het vertrouwen in mezelf dat ik nodig had. Zijn passie voor leren en het toepassen van wiskunde en mijn liefde voor taal zorgde voor bijzondere, educatieve bijlessen! Heel erg bedankt Philippe!

AppelPeerBanaan | 26 06 2016
Philippe is een uitzonderlijk goede wiskundedocent die door middel van tekeningen die hij maakt met allerlei verschillende kleuren stift, moeilijke wiskunde enorm kan versimpelen. Hierdoor ga je ook sneller door de stof. Hij geeft ook blijk van zeer veel inzicht. Zowel in de stof in het boek, als in de vragen die je aan hem stelt. Hij legt je de dingen goed uit en hij komt altijd opdagen. Tenslotte is hij eerlijk tegen je over de mogelijkheden die je hebt (door capaciteiten/gedrag etc.). Hij heeft dus niet alleen een unieke, maar ook een geslaagde manier VAB les geven.
Zeker een aanrader dus.

Roza Jan | 04 01 2016
Ik ben met een HBO mamagement opleiding bezig wat bestaat uit 6 modules. De module finacieel management bleek erg lastig te zijn. De opleider had niet het vermogen om de groep de leerstof te laten opnemen waardoor je de eindopdracht voor het examen zou kunnen maken. Om te voorkomen dat ik geen voldoende zou halen heb ik Phillipe benaderd om mij bijles te geven en mij voldoende baggage te geven om de opdracht te kunnen maken. Phillipe hanteert een prettige aanpak waarbij hij rustig uitleg geeft. Hij heeft geduld en kan goed inschatten wat je nodig hebt om alsnog de eind opdracht te kunnen maken en af te sluiten met een voldoende. Ik heb een mooie 8 behaald voor mijn opdracht dankzij de hulp van Phillipe. De rest van de groep ( 8 deelnemers) heb ik alleen een voldoende gehaald. De rest is afgehaakt of heeft een onvoldoende behaald. Ik kan Phillipe zeker aanraden en zeker als je wat ouder bent. Phillipe kan heel goed omgaan met oudere ( ik ben bijna 50) die nog aan het studeren zijn en wel veel praktijkervaring hebben en op HBO niveau werken maar vaak nog het HBO diploma's er bij missen.

Ketels | 30 11 2015
Philippe heeft mij geholpen met Financial Management HBO niveau.
Omdat ik geen M&O of economie heb gehad op de middelbare school was het prettig om iemand te hebben die het een op een uitlegt. Philippe legt duidelijk uit en mede daardoor heb ik dit vak met een mooi cijfer af weten te ronden.
Bedankt voor de uitleg!

ThomasFokkens | 19 11 2015
Philippe heeft mij geholpen met het halen van mijn VWO Economie eindexamen. Ik heb bij hem de eindexamentraining gevolgd en door die training is het mij uiteindelijk gelukt om van mijn onvoldoende voor Economie een mooie voldoende te maken. Zonder deze eindexamentraining was mij dit zeker niet gelukt. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze training heb gevolgd en raad hem sterk aan als u opzoek bent naar iemand die bijles Economie geeft.
Heel erg bedankt Philippe!

YDG | 02 11 2015
Philippe heeft mij geholpen met mijn HBO-scriptie en dan met name het afkaderen van het probleem, waardoor deze een stuk duidelijker en tastbaarder werd. Hierdoor kon ik weer verder na een aantal keer vast gelopen te zijn.

Philippe is iemand die zich echt probeert te verdiepen in jouw onderwerp en zal daarbij ook zeker actief met je mee denken. Door middel van een rustige houding en goed luisteren zal hij je zeker verder helpen, zoals hij ook mij heeft geholpen om tot een goed resultaat te komen (groen licht voor mijn onderzoeksvoorstel). De lessen zijn helder en hulpzaam met een vleugje humor op zijn tijd. Dus ook ik kan Philippe van harte aanbevelen.

Ingrid | 01 11 2015
Philippe heeft in korte tijd mijn kennis van bedrijfseconomie naar post-Hbo niveau gebracht. Hij weet op een eenvoudige wijze de theorie zoals investeringsanalyses, kostenverbijzondering en kostprijsberekeningen uit te leggen. Als scriptiebegeleider heeft hij mij heel goed begeleid bij de opzet en het schrijven van mijn praktijkopdracht volgens de huidige HBO-normen. Voor mij was dit onbekend terrein waardoor ik behoorlijk was vastgelopen. Samen hebben we gekeken naar de onderzoeksvragen, het vertalen van de theorie naar praktijk en het analyseren van gegevens. Hierdoor heb ik mijn praktijkopdracht met een 7 kunnen afronden. De bijlessen en contactmomenten verlopen heel praktisch via skype. Het gebruik van het programma Webex voor het delen van documenten is uitermate praktisch en gebruiksvriendelijk. Philippe komt zijn afspraken stipt, maakt altijd tijd voor je (ook in het weekend) en werkt uiterst professioneel.
Kortom, ik kan Philippe van harte aanbevelen en hij is uitermate geschikt voor het begeleiden van cursisten die al geruime tijd de studiebanken hebben verlaten!
Projectleider overheidsinstelling

Den Boer | 19 07 2015
Ik ben in VWO2 begonnen met 1-op-1-bijles wiskunde bij Philippe omdat ik op mijn kerstrapport een 3,0 voor wiskunde stond.
De manier van uitleg door Philppe vond ik prettig omdat hij eerst kijkt wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Voor de gedeeltes waar ik wat minder goed in was kreeg ik speciale opdrachten en die bleven we herhalen.
Hij legt uit door de verschillende stappen in tekeningen uit te drukken, waardoor hij visueel maakt waar het bij wiskunde om gaat.
Door deze manier van uitleggen 'viel bij mij sneller het kwartje'.
Hij stelt ook veel vragen, waardoor ik zelf heel actief aan de slag moest.

Het resultaat na nog niet eens half jaar wekelijks bijles is, dat ik tijdens mijn toetsweek een 8,1 heb gehaald.
Nu ben ik over naar VWO3. Ik ben super trots.
Dankjewel Philippe.
Merel

B | 15 07 2015
SPhilippe heeft me erg goed geholpen. Eerst heb ik met hem 1 op 1 bijles gehad en voor mijn examen heeft hij een programma voor me gemaakt als examentraining. Dit heeft super goed geholpen en ik ben dan ook geslaagd met een dikke voldoende voor Economie.
Bedankt Philippe!

Ssebandeke | 12 07 2015
He is a good tutor! i learned alot with him and i managed to pass my exam with 7 points. I had two tutorials with him, and managed to perform well.

Willy | 10 07 2015
Met moeite in de vakken wiskunde en economie binnengekomen bij Philippe. Samen een gepaste weg gevonden om de stof toch op een goede manier naar binnen te "stampen" met als uiteindelijk resultaat: mijn Havo-diploma.

Mohinder | 08 07 2015
Phillipe heeft mij erg goed geholpen met mijn scriptie.
Hij heeft mij erg goede tips gegeven hoe je structuur aan kan brengen. Phillipe heeft mijn plan van aanpak en centrale vraag scherp gesteld /vormgegeven.

Phillipe heeft erg veel geduld, luisterd goed naar je, neemt de tijd voor je, geeft eerlijk antwoord, levert kwaliteit en stelt realistisch doelen.

Ik heb in een korte tijd een goede vertrouwensband opgebouwd en ga in de toekomst vaker voor les bij Phillipe.

Veronica | 25 06 2015
Philippe heeft me goed geholpen, dankzij hem heb ik mijn MAVO diploma gehaald!! Dankjewel Philippe.

Peter Dogger | 22 06 2015
Na dergelijke freelancers, professionele bedrijven en vele marktplaats advertenties ben ik gelukkig terecht gekomen bij Philippe!

Hij heeft mij vanaf het begin af aan geholpen, een structuur aangebracht en zo kwamen wij al snel tot de inleiding: van probleem tot vraagstelling. Hij is erg betrokken en is zeer vakkundig.

Toen hij in de buurt was, belde hij mij op of alles goed ging en vroeg of hij langs mocht komen, Philippe is toen langsgekomen en heeft mij van A-Z geholpen. Totaal geen haast, in alle rust, totdat alles af was. Philippe verdiept zich in het onderwerp, bereid zich voor en is betrokken.

Mocht je vastlopen met je plan van aanpak, scriptie? Ik weet zeker dat Philippe jou kan helpen.

Rayfruitman | 01 05 2015
Door Philippe's bijlessen heb ik grote stappen gemaakt in het verwerken van informatie, deze te filteren op relevantie en op te schrijven. Ik doe nu veel beter bronnenonderzoek, dwaal minder af en schrijf leesbaar.

Door zijn bijlessen heb ik de vaardigheden ontwikkeld om mijn studie te halen.

Guus | 17 12 2014
Philippe heeft mij uitstekend geholpen met mijn tentemanen bedrijfseconomie. Goeie uitleg, neemt de tijd en legt het eenvoudig uit.

Als ik nog eens problemen heb is Philippe de 1e die ik bel.

Robert | 25 06 2014
Philippe heeft mij geholpen bij mijn her examen bedrijfskunde. Zijn aanpak is serieus, en zelf maakt hij opgaven die hij mee geeft als huiswerk.

Philippe legt alles rustig en eenvoudig uit op een zogeheten 'Jip en Janneke' manier. Dit heeft mij geholpen om een beter beeld van de stof te krijgen.

Dankzij Philippe ben ik voor mijn studie 'Verkoop Manager MBO-4' geslaagd van een 4.3 naar een 7.
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
  • www.thuis-bijles.nl
Advertentienummer: m1278688419
Advertenties door Google

Vergelijkbare aanbieders

Advertenties laden…

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen