Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

LABOR | Arbeidsmarktintegratie

226 226 x gezien 1 1 x bewaard sinds 08 dec. '18, 17:43

LABOR | Arbeidsmarktintegratie

€ 25,00
226 226 x gezien 1 1 x bewaard sinds 08 dec. '18, 17:43
Website Bericht

Kenmerken

Type : Loopbaanadvies of -begeleiding, Persoonlijke ontwikkeling

Beschrijving

Voor wie zijn wij er

Helaas constateren wij dat veel mensen ongelukkig zijn met hun huidige baan. Dit kan zijn omdat men zich simpelweg niet kan identificeren met de functie of dat men wordt blootgesteld aan een destructief arbeidsklimaat.

Daarnaast constateren we ook dat veel mensen simpelweg niet weten wat ze willen in het leven. Vooral bij starters op de arbeidsmarkt is dit een bekend fenomeen. Men dient reeds in een vroeg stadium een goed beeld te hebben omtrent het pad wat men na het afstuderen wilt bewandelen. Helaas is dit voorrecht niet voor iedereen weggelegd.

Ook constateren we dat er veel mensen zijn die behoefte hebben aan verandering, iets nieuws, maar niet weten hoe ze deze verandering moeten vormgeven. Veelal zijn dit personen die vanuit een zorgsituatie of langdurige werkloosheid weer de arbeidsmarkt willen betreden.

Kortom, we zijn er voor iedereen die een kompas nodig heeft om succesvol te navigeren op de arbeidsmarkt. Het is dan ook onze missie om samen met jou de meest passende baan te bemachtigen.

Succesvolle integratie begint met de juiste diagnostiek

Om succesvolle integratie te faciliteren dienen we eerst de juiste vragen te stellen.

1. Welke factoren belemmeren mijn integratie?
2. Welke factoren faciliteren mijn integratie?
3. Wie ben ik?
4. Wat kan ik?
5. Wat wil ik?
6. Waar vind ik wat ik wil en hoe kom ik daar?

Als we al deze vragen kunnen beantwoorden, ontvangen we de sleutel naar een succesvolle maar ook duurzame integratie. Ons hoofddoel.

Ons intakegesprek | Circa 1 uur

Uiteraard dienen we elkaar eerst beter te leren kennen. Dan doen we door je thuis in je eigen vertrouwde omgeving te bezoeken. We zullen na het opnemen van de basisgegevens dan ook even de diepte ingaan. Wellicht weet je reeds waar je naar toe wilt maar blijkt het een moeizamer proces dan verwacht. Ook kan het zijn dat je je gedesoriënteerd voelt en even niet meer weet waar je het zoeken moet.

Ons Integratie Prognose Model | Sessie 1: Circa 2 uur

Om de eerste twee vragen te beantwoorden heeft Labor het zogenaamde Integratie Prognose Model ontworpen, oftewel het I.P.M. Het I.P.M. omvat een spectrum aan factoren die van invloed zijn op de snelheid en de kwaliteit van jouw arbeidsmarktintegratie maar ook de mate van welzijn gedurende dit proces. Het betreft in dezen de transitie van werkloosheid naar betaalde arbeid. De aan deze transitie verbonden variabelen zijn ondergebracht in drie domeinen.

§ Persoon
§ Omgeving
§ Arbeidsmarkt

Ieder domein is onderverdeeld in verschillende rubrieken en iedere rubriek is weer onderverdeeld in gerelateerde deelaspecten. Deze deelaspecten worden op hun beurt weer onderverdeeld in gradaties. Iedere gradatie wordt uitgedrukt in een percentage. Hoe hoger het percentage, hoe constructiever de invloed op jouw integratieproces. Hoe lager het percentage, hoe minder de invloed op jouw integratieproces.

De deelaspecten in het model zijn vertaald naar een interview die we dan ook samen zullen doorlopen. De antwoorden zullen aansluitend door middel van het I.P.M. geanalyseerd worden. Deze analyse onthuld waar alle frictievelden schuil gaan en welke deelaspecten een positieve, constructieve invloed uitoefenen. Na het doorlopen van het model weten we dus precies welke elementen een succesvolle integratie belemmeren en welke elementen een succesvolle integratie faciliteren.

Ons beroeps- of loopbaanonderzoek | Sessie 2: Circa 2 uur

Om antwoord te ontvangen op de volgende vier vraagstukken, volgt er aansluitend een uitgebreid beroeps- of loopbaanonderzoek.
De vraag “Wie ben ik?” wordt beantwoord door het identificeren van de loopbaanfase en het afnemen van de zogenaamde Big Five Persoonlijkheid test. De vraag “Wat kan ik?” wordt beantwoord door een uitgebreide CV-analyse en het benoemen van de kerncompetenties.
De vraag “Wat wil ik?” wordt beantwoord door het identificeren van de zogenaamde loopbaanankers, het afnemen van de John Holland test en aansluitend een uitgebreid Carrière clusteronderzoek. Zoals gezegd kan ook zijn dat je al precies weet wat je wilt. Dat helpt ons natuurlijk ook al goed op weg.

Advies en strategie | Sessie 3: Circa 2 uur

Na het beantwoorden van alle bovenstaande vragen kunnen al onze bevindingen worden ingezet om antwoord te verschaffen op die meest prangende vraag, namelijk “Waar vind ik wat ik wil en hoe kom ik daar?”. Er volgt dan ook een op jouw situatie afgestemd advies, met daarin opgenomen strategieën waarmee een versnelde maar ook kwalitatieve arbeidsmarktintegratie tot stand gebracht kan worden.

Na onze tweede sessie zijn we trouwens ook op zoek gegaan naar passende vacatures. Vacatures die dan ook sterk aansluiten op jouw profiel. We zullen deze vacatures dan ook samen bespreken en er vervolgens naar streven om je bij de betreffende werkgever(s) aan tafel te krijgen.

Arbeidsbemiddeling

Uiteraard zullen wij je gedurende het gehele proces bijstaan. We zullen dan ook net zolang doorgaan totdat die passende baan bemachtigd is. Ons credo luidt niet voor niets “Constantia et labore” oftewel “Door volharding en inspanning”.

Kosten

Het liefst zouden wij het voor niets willen doen echter maken ook wij kosten.
We hebben onze tarieven dan ook zo laagdrempelig mogelijk gehouden, namelijk EUR 25,00 per uur (waarbij wij overigens nooit op de klok kijken).
Het gehele traject zoals bovenstaand beschreven bestaat uit drie sessies van elk twee uur.

De totale kosten bedragen dan ook EUR 150,00. Voor het intake gesprek en de arbeidsbemiddeling die volgt na onze derde sessie worden overigens geen kosten in rekening gebracht.

Uiteraard is het ook mogelijk om enkel een beroeps of loopbaanonderzoek te ondergaan. Dit traject bestaat uit twee sessies van elk twee uur. De totale kosten bedragen dan ook EUR 100,00.

Meer informatie?

Voor meer informatie bezoek je onze website www.arbeidsmarktintegratie.nl .
Hier tref je al onze contactdetails en vind je ook alles over onze diensten en producten.

We hopen je snel te mogen helpen in jouw zoektocht naar de meest passende baan.

Labor Arbeidsmarktintegratie, een formule die werkt.
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
  • arbeidsmarktintegratie.nl/
Deel deze advertentie via:
Advertentienummer: m1352512856
Advertenties door Google

Vergelijkbare aanbieders

Advertenties laden…

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen