×

Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken

De Oranje Man LiedjesBINGO Hollandse Liedjes van Toen & Nu

1292 x gezien 7 x bewaard sinds 18 mrt. '13, 09:41
N.o.t.k.
Website Bericht

Kenmerken

Type : Clowns of Entertainers

Beschrijving

Als Wilhelmus De Oranje Man verzorg ik een muzikale reis door de tijd en feest van herkenning met Hollandse liedjes van Toen & Nu! Een kleurrijk muzikaal evenement waar je wordt uitgedaagd om aan mee te doen. Waar nog lang met elkaar en met veel plezier op kan worden terug gekeken en over wordt nagepraat


Ik maak graag mensen blij en geloof in een wereld die mooier is als je als mens wordt uitgedaagd om er samen aan mee te doen en in contact staat met elkaar. Leven kan ingewikkeld zijn, er is veel eenzaamheid en behoefte aan contact. Mijn motto is “Breng eens ‘n zonnetje!” waarbij ik gebruik maak van liedjes om mensen er bewust bij te betrekken, uit te dagen en persoonlijk contact te maken. Muziek vormt/is vaak de sleutel tot contact.


Door mijn levenservaring, zowel persoonlijk,sociaal als zakelijk ben ik gewend om te gaan met mensen op alle mogelijke niveaus. Ik weet hoe fijn het is om gezamenlijk iets moois te beleven. Inmiddels heb ik honderden optredens verzorgd, heb oog voor mensen, betrek ze erbij en laat ze waar mogelijk stralen. Ik heb een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking. Kwetsbare mensen, dementie, alzheimer.


Mijn uitdaging: Uiteenlopende samengestelde groepen tot elkaar brengen. Senioren, Ouderen, Cliënten, familie, begeleiding en de wereld eromheen. Muziek vormt/is vaak de sleutel tot contact


Maak mensen blij!

Mijn optredens kenmerken zich als een kleurrijke ervaring waar saamhorigheid, aandacht, verbinding en contact centraal staan. Die positieve energie leveren en waar je enthousiast vandaan gaat en met plezier op terug kijkt!

Voor welk evenement zoek jij een invulling? Laat het me weten en ik kijk ernaar uit om er met elkaar iets moois van te maken!


Graag tot ziens!
Wilhelmus De Oranje Man


NIEUW 2018 De Oranje Man LiedjesBINGO

Voor de liedjesBINGO maak ik allemaal verschillende LiedjesBINGO kaarten met daarop verschillende nummers vooral veel Nederlandstalig en een paar Engelstalige klassiekers.


Ik speel de liedjes en de mensen strepen ze af op de Bingo Kaarten.
Bij volle rij BINGO! en een prijsje.
Afhankelijk van aantal prijzen op gegeven moment bij 2 volle rijen. etc.


Erg leuk en een heerlijke ontspannen manier om contact te maken. Omdat mensen samen met buurvrouw,buurman of vrijwilliger dit kunnen spelen en er altijd gespreksstof is nav de nummers op de kaarten.


Ik kan het zelf in goede banen leiden. Dus als mensen nog bijna geen kruisje op de kaart hebben speel ik dan een nummer van hun kaart of als er een prijs uit moet speel ik het ontbrekende nummer.
Ook kunnen de mensen vanaf de kaart verzoeknummers aanvragen.

Zo wordt het een heerlijk interactief gebeuren.

Nu al een groot Succes!

Entertainment op maat
Naast het liedjesprogramma biedt DeOranje Man ook entertainment op maat. Bijvoorbeeld:

Feestelijke opening van de dag& iemand in het zonnetje zetten Aankondigen en verbinden van activiteitenPresenterenvan loterij, feestavond of quiz


Alles vanzelfsprekend in overleg enafgestemd op de mogelijkheden.

Inclusief: Geluidsinstallatie, décor,fotokaartenVoor verdere info, recensies, foto’s en filmpjes zie www.de-oranje-man.nl

Wilhelmus J. Hoekstra


“Heel erg bedankt voor je fantastischeoptreden! De bewoners hebben er van genoten. Vanaf de eerste minuut wist je teboeien en erg leuk dat je iedereen erbij probeerde te betrekken. De dames warenzeer gecharmeerd van je prach3ge oranje maatpak, hoed en schoenen!”

“Op mijn 65 steverjaardag werd ik enorm verrast met een optreden van De Oranje Man. Ineensstond hij daar in zijn prach3ge oranje maatpak. Wat is er leuker dan met elkaaral die oude liedjes te zingen en dat werd dan ook uit volle borst gedaan.

“Je hebt de presentatie op serieuzewijze en tegelijkertijd ook met een kwinkslag verzorgd. Vele enthousiastereacties en een zeer geslaagd evenement mede door jou bijdrage! Ook de relaxteliedjes die je speelde tijdens de BBQ werden zeer gewaardeerd.”


Ik speel meestal op mijn Oranje Gretsch Rancher akoestisch/elektrische gitaar samen met zang licht versterkt over een professionele akoestische AER Domino gitaar/zangversterker die ook prima is tegebruiken voor toespraken. Zo is de gitaar en zang goed te horen bij groepen tot ca. 50/100 personen maar niet te dominant.


Instellingen - Verzorgingstehuizen - Prive familiefeesten - troubadour - liedjeszanger - Nederlanstalige Muziek - liedjesprogramma - troubadour


Liedjes van Toen ... en NU! : Stijlvol interactief Programma voor 65+familiefeestjes / muziek entertainment voor zorgsector / verzorgingstehuis /verpleegtehuis met speciaal repertoire met Nederlandstalige liedjes uit de Oude Doos / nostalgisch meezingrepertoire. Bent u op zoek naar een activiteiten invulling / evenementen voor op de afdeling / podia van zorgcentra / activiteitencentrum ouderen / senioren /(dementerende) bejaarden in bejaardentehuis / verzorgingstehuis / woon-zorgcentra/ zorginstellingen / verstandelijk gehandicapten / mensen met beperking / verzorgendpersoneel en vrijwilligers, dan brengt dit liedjes programma absoluut eenzonnetje onder de mensen.

Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
  • wilhelmus de oranje man
Deel deze advertentie via:
Advertentienummer: a1002817710
Advertenties door Google

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen