Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Mannenmasseur voor de zelfbewuste man

1791 1791 x gezien 13 13 x bewaard sinds 18 nov. '19, 13:44

Mannenmasseur voor de zelfbewuste man

€ 47,50
1791 1791 x gezien 13 13 x bewaard sinds 18 nov. '19, 13:44
Website Bericht

Kenmerken

Type : Bedrijfsmassage, Ontspanningsmassage, Sportmassage, Stoelmassage, Overige massages

Beschrijving

Ik ben een jong, geregistreerd en gediplomeerd Massagetherapeut, die gespecialiseerd is in een verscheidenheid aan massages speciaal voor de man en zijn lichaam. Ik beschouw elke cliënt als individu met zijn verlangens, wensen en medische klachten.
Het mooie van mijn werk is dat ik bezig ben met het in shape houden van het lichaam, daar waar een fysiotherapeut pas begint waar de klachten er al zijn. In mijn geval kijken we waar jij behoefte aan hebt, nekklachten, hoofdpijn, benen, enzovoort en gaan daar een behandelplan op richten. Dus koestering in plaats van strijd tegen het lichaam. Neem vandaag nog contact met me op om te beginnen met het verzorgen van lichaam en ontspannen van geest uit de hectische maatschappij. Bewezen is dat mannen die regelmatig een massage ondergaan, een betere lichaamsconditie en gezondheid behouden.

Onstpanningsmassage
Hoe fijn is het om even leker te ontspannen. We hebben het allemaal nodig maar we geven onzelf niet de tijd om tot rust te komen.
Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan.
Ik ben juist een masseur gericht op mannen, omdat daar een beter vertrouwen en een gelijkwaardig gevoel wordt gecreëerd, waardoor gevoel en emotie samen kunnen worden gedeeld, opdat een ieder op een fijne en ontspannen wijze en met een tevreden gevoel de deur uitgaat. Eigenlijk daarin een gevoel van verbinding. Niet alleen als masseur versta ik daardoor mijn vak, maar ook als man, want als man weet ik als geen ander hoe ons mannelijk lijf functioneert en reageert op aanrakingen.

Sportmassage
Sportmassage kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende en ontspannende werking hebben. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd om beter de afvalstoffen in de spieren af te kunnen voeren.
Spieren die intensief gebruikt worden, hebben goed onderhoud nodig. Dat geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een job waarin ze zwaar fysiek werk verrichten. Ook mensen die veel last hebben van spanningen, spanningshoofdpijnen en stress hebben baat bij sportmassage. Hoewel sportmassage gezien kan worden als een ‘onderhoudsbeurt’ voor de spieren, werkt de massage op nog veel meer niveaus door.

Hotstones massage:
Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 55 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.
De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.
Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.
De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.
Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Massagetherapie
Door het toenemende aantal massage- en therapievormen weet je vaak niet meer wat echt goed bij jou past. Massagetherapie is een unieke therapie waarin verschillende massages en therapieen elkaar completeren. Ieder mens is uniek en door gebruik te maken van verschillende massage technieken kan de massage perfect op jou worden afgestemd. De meestgekozen massage om zo kennis te maken met mijn werk en specialiteiten.

*Andere massagevormen zijn massagevormen die voor mij onder de hoofdvorm ontspanningsmassage vallen. Mocht je één van deze vormen verkiezen, geef het aan....Dan laten we dit onder de massagetherapie vallen. Vragen of informatie hieromtrent, kijk op mijn website of stel ze gerust.

Transdermale massagetherapie:
Dubbele ontspanning voor je huid, geest en spieren! Magnesiumolie massage oftewel de transdermale massagetherapie.

Magnesium, HET anti-stress mineraal:
· Biedt verlichting van stress en verbetering van slaap en concentratievermogen; verbeterde werking van spieren & zenuwen; regulering van de werking van meer dan 325 enzymen & verbeterd zuurstofverbruik; goed voor hart en bloedvaten; vermindering van ontsteking en hierdoor verlichting van pijn en spierkrampen.

Naast de ontspanning die ontstaat door het masseren, wordt magnesium door de huid (transdermaal) snel en effectief opgenomen. Tezamen brengt dit een diepe ontspanning en herstel van o.a. spieren teweeg.
Magnesium wordt snel en effectief opgenomen door de huid zonder noemenswaardig verlies zoals het geval kan zijn bij de inname van pillen en capsules.
De olie kan een wat prikkend of tintelend gevoel geven tijdens de massage. Daarna voel je een diepe warmte. Dit is normaal, zeker als je nog niet gewend bent aan magnesiumolie.

Je wordt eerst ingewreven met magnesiumolie, dan word je warm toegedekt en mag het 10 minuten inwerken. Daarna starten we met de regulier geboekte massage.

Orthomanipulatie (Dorn en Breuss therapie)
Rug-, schouder- en nekklachten; het is aan de orde van de dag! Hoeveel mensen lopen niet met deze klachten rond? Door op subtiele wijze binnen de massage deze therapie te verrichten kan ik veel verlichting bieden. Orthomanipulatie therapie is erop gericht om scheefstand en blokkades in gewrichten op te heffen via zachte manipulaties. Orthomanipulatie therapie wordt door velen beschouwd als de onderbouwde vorm van de bekende Dorn therapie en Breuss massage. Deze heilzame therapie is een perfecte aanvulling binnen de massagebehandelmethodes en ben er dan ook erg trots op dit te mogen verrichten.
Met de orthomanipulatie therapie gaat men er vanuit dat veel klachten voortkomen uit ongelijke benen, niet door botlengteverschil maar vanwege verstoringen in het houdings- en bewegingsapparaat die gedurende het leven kunnen optreden. Met orthomanipulatie therapie worden door middel van zachte manipulaties de gewrichten in de correcte positie geplaatst zodat de benen gelijk komen te staan. Daarnaast kijk ik ook naar de nekklachten die vaak ook een andere oorzaak hebben dan medisch gekeken wordt. Voor veel mannen die regelmatig dit in combinatie met massage laten behandelen, heb ik hiermee al heilzaam deze klachten doen verminderen.

Triggerpoint Massage:
Je van chronische pijn verlichten? Met de Triggerpointmassage kun je in veel gevallen hiermee een enorme verlichting aanbrengen. Dit is vaak een kleine contractie in een spier die op andere plekken in het lichaam ongemakken veroorzaakt. Triggerpoints zijn pijnlijke contracties in spieren; kleine spierknoopjes kunnen voor veel klachten zorgen. Het probleem met triggerpoints is dat ze vaak op een andere plek liggen, dan waar de klachten zich voordoen. Weinig artsen zijn zich bewust van dit probleem. Triggerpoints zorgen voor voortdurende spanning of verzwakking, die door kan werken op pezen of aanhechtingspunten. Vervolgens kunnen de klachten zich uitbreiden naar de gewrichten. Het doel van triggerpoint massage is om de bron van de klacht te achterhalen en te behandelen.De vinger op de zere plek leggen? Dat is niet altijd zo gemakkelijk.

Bindweefselmassage
Bindweefsel (fascia) maakt deel uit van alle organen van ons lichaam en heeft een beschermende en verzorgende functie. Bindweefselmassage heeft een neuro-reflectoire invloed. Bepaalde zones op het lichaam staan in contact met bepaalde organen, klieren en andere lichaamsdelen. Door de massage krijgen de zenuwen in de huid een prikkel die doorgestuurd wordt naar bepaalde organen. Werkt een orgaan minder goed, dan voel je dit in de corresponderende zone op de huid. De massage creëert een interactie tussen fascia, zenuwstelsel en organen. De doorbloeding neemt toe, de stofwisseling verbetert en pijnlijke verklevingen worden verholpen.

Dienstverlening voor de man die extra verzorging wil:
Ook is het mogelijk om als extra dienst eventueel de rug te ontharen van de man voorafgaand aan een massage, die graag verzorging van beharing op de rug wil, maar daar zelf geen mogelijkheid of kans toe ziet. Hiervoor worden wel extra kosten berekend.

Gelaatsbehandeling
Naast de dagelijkse verzorging vraagt je huid regelmatig om een extra boost. Eerst ga ik het gelaat heerlijk masseren, waarna ik het ga reinigen met een heerlijke Komkommer/Tijm extract speciaal voor de man. Daarna breng ik een masker aan. Dit is ideaal om de normale tot vette mannenhuid te voorzien van vocht en vitaminen. Dit rijke masker hydrateert en conditioneert de huid met als resultaat een prachtige, gladde en stralende huid, wat 10 minuten mag inwerken, na de inwerking zal ik een heerlijke gezichtscreme aanbrengen om het gelaat extra te voeden met Kamille. Een totaalconcept in het geheel van een ontspanningsmassage. Pure verwennerij voor de man die weinig tijd heeft voor de verzorging van zijn gelaat. Extra te boeken bij de ontspanningsmassage of massagetherapie als totaal


Binnen mijn praktijk mag ik sinds kort ook de produkten verkopen van Himalaya Magnesium & Minerals als officiële dealer en van Jacob Hooij. Prachtig produkten, waar velen al ontzettend veel baat bij hebben gehad. Vraag naar de produktmogelijkheden. O.a voor Artrose, Pijnbestrijding, Neuropathie, Blessures, enz.
Jacob Hooij, al eeuwenoud een fantastisch cosmetisch bedrijf, waar produkten op natuurlijke wijze worden geproduceert en daardoor ook anti-allergeen zijn, maar ook ontzettend goed aansluiten bij het unieke totaalconcept en kwaliteit van het gebruik van produkten.

Medical Taping Concept
Daarnaast is het bij mij ook mogelijk om taping aan te brengen, ter ondersteuning van diverse sporten, maar ook nekblessures, tenniselleboog/arm en hooikoortstaping, enkelgewrichten, rugklachten en pijnklachten te verminderen. Hierover meer informatie mogelijk. Bel of mail voor info omtrent het MTC.

Afspraken kunnen worden gemaakt via een bericht achter te laten, een mailtje te sturen of via de telefoon of app. Daarnaast kun je op de website ook kijken in de online agenda en de boeking daar maken.
Werk ook echt ivm rust en planning van mijn cliënten op afspraak. Je kunt me ook een app sturen(snelste manier) of een mail. Bellen kan met nummerherkenning en bij geen gehoor, omdat ik niet aan kan nemen en best druk bezet ben, spreek even een boodschap in en je wensen, dan bel ik zsm terug om een afspraak met je in te plannen en eventuele wensen, klachten door te nemen.


Zie ook mijn website voor meer info, veelgestelde vragen en tarieven:
Je kunt boeken in blokken van 60 minuten, 90minuten en 120 minuten. Bij een massage is de eerste keer een sessie van 120 minuten gewenst. Zie op de website voor de tarieven. Tarief voor 90minuten ontspanningsmassage of massagetherapie (combinatie sport- en ontspanningsmassage) is 47,50euro. Verdere tarieven op site of op aanvraag.

De Cliënt aan het woord via Sarah Salon Soft vanaf 1 januari, rest op website:

31 dec. 2018 14:57 Frank, 
Heemstede, Excellent 5 / 5
Ik heb nog nooit een masseur meegemaakt die zijn werk met zoveel passie, liefde en betrokkenheid doet. Als je bij deze persoon een plek weet te bemachtigen, dan blijf je verslaafd. Ik ben nu sinds mei cliënt bij hem en kijk iedere week uit naar de warmte en betrokkenheid van deze persoon in zijn prachtige praktijkruimte, schoon, hygiënisch en iedere keer weet hij mijn nekklachten weg te krijgen. Ik kan hem aan anderen echt aanbevelen en hoop nog jaren bij hem te mogen komen. Een fantastisch mens!!!!! Heemstede, Frank

4/01/2019 12.35 Hans, Hoofddorp Excellent 5 / 5
Joop je massage was weer super. Alle spieren zijn weer los. Ik kan er weer even tegen. Bedankt en tot de volgende keer. Hans

03/01/20019 13:23 Amsterdam, Erik Excellent 5/5
Gisteren heb ik bij Joop de Transdermale therapie en combi gehad. Wat was dat geweldig! Voelde het gewoon tintelen en heerlijk daarna de ontspanningsmassage. "Joop wat een genot te weten dat jij mijn vaste masseur nu word."

03 jan. 2019 10:13 Johan, Purmerend, Excellent 5 / 5

5 januari 2019 19:30 Arnold, Schiedam, Excellent 5 / 5
Genoten van de massage.

09 jan. 2019 12:51 Eugène, Purmerend, Great 4 / 5

10 jan. 2019 14:23 Johan, Schoorl Excellent 5/5
"Beste Joop, Je bent een uitvinding voor mij. Genieten, dat is wat ik doe bij jou. Tot de volgende keer. Johan"

10 jan. 2019 10:22 Allain, Leimuiden Great 4/5
Warm welkom

16 jan. 2019 01.06 Frank, Heemstede Great 4/5
Vanaf eerste moment het gevoel van welkom en vertrouwen en echt de tijd om tot rust te komen. Perfecte ambiance. Eerst even douchen om de stress van de dag alvast weg te spoelen. De massage is een afwisseling van stevigheid en zachtheid. Een masseur die met passie en overtuiging zijn werk doet. Als je tegen het einde van de dag afspreekt, heb je niet het gevoel dat er al een dag hard gewerkt is. De hotstone behandeling was voor mij nieuw en een openbaring!

16 februari 2019, 11.34, Wim, Zandvoort, Excellent 5/5.
Ben gisteren bij Joop geweest voor massage, wat een mooie en verzorgde ruimte en masseur. Vind het fantastisch te ervaren dat Joop precies wist waar mijn zwakke punten zaten lichamelijk en masseert zo diep en vakkundig met veel passie en warmte. Met de professionaliteit en kennis. Het geeft mij goed gevoel bij een echt veelzijdig gediplomeerd masseur te komen. Ook fijn dat hij zich duidelijk blijft ontwikkelen in opleiding en papieren. Dat vind ik geweldig van een behandelaar. Hij liet mij ook van alle behandelingen iets proeven, heel bijzonder dit. Ik ging de deur uit en voelde me 15 jaar jonger. Zalig en heb de nieuwe afspraak alweer op zak. Kijk er naar uit. Fantastisch en wat een ontspanning!!!! Heerlijk. Weet nu welke behandeling ik weer wil....Transdermaal en de Massagetherapie...als je bij hem op de tafel ligt, wil je eigenlijk niet meer de straat weer op en de drukte in en dat het lekker lang nog duurt. Zelfs in mijn geval vlogen de 120minuten zo om. Echt een aanrader voor elke man!!!! Joop beloof dat je nog jaren doorgaat!!!!

19 februari, Amsterdam, Robert Jan, Excellent 5 / 5

Afgezien van het feit, dat het een verzorgde,vriendelijke man is, is het iemand,die een uitstekende masseur is. Die goed weet, hoe hij jou ontspannen de deur uit kunt laten gaan. Geen geaai of slappe kneedpartij, maar een goede verzorgde sessie. Heb ik graag die treinreis voor over. Binnenkort weer.

20 februari 2019, Henk, Bergen N.H. Excellent 5 / 5
Veel dank voor de liefdevolle, deskundige en effectieve massage. Geweldig!

Created 21 feb. 2019 10:12 Cor Opmeer Excellent 5 / 5


22-2-2019 Nuri, Nogmaals bedankt voor het heerlijke massage. Tot binnenkort!!

Created 26 feb. 2019 09:00 Jos, Heiloo 5 / 5 Excellent
Joop geeft je een massage met volledige toewijding. Je gaat na de massage herboren naar huis.. Wat hem nog meer bijzonder maakt is dat hij onwijs goed geschoold is. Zojuist heeft hij zijn erkenningen aangevuld met een certificaat orthomanipulatie.

27-2-2019, Hey Joop, 
Nog bedankt voor de topochtend!! Was super. En als ik er nu even aan denk, kan ik bijna niet wachten tot de volgende keer!! Je bent voor mij meer als een masseur!! Je bent gewoon een aardige, leuke vent! Gr Hans.

Created 01 mrt. 2019 04:15 Paul, Schagen. Excellent 5 / 5
zeer vriendelijke masseur heerlijke massage!!!Created 02 mrt. 2019 11:56

Rob, Alkmaar 5 / 5 Excellent.

Was wederom top, schouder was pijnlijk maar nu week na de behandeling veel en veel beter!!! Gaat stukken beter met de schouder Joop!! Top ga nieuwe afspraak inplannen.

Created 03 mrt. 2019 08:43 Maarten, 
Schagen 5 / 5 Excellent!!
Joop is een hele sympathieke man met geweldige skills. Ik heb mij vanaf binnenkomst tot zelf na afloop heel welkom en comfortabel gevoeld door zijn enorme betrokkenheid. Echt een schat!

8/3/2019, Guus, Dag Joop,

Hartelijk dank voor de geweldige behandeling.
Een hele belevenis. Fijn dat de handen ook in de massage betrokken werden. Alles was heel ontspannen.
Je weet een vertrouwde sfeer te scheppen.
Je kan heel goed therapeutisch werken. Sterke greep.Je handen zijn geweldig. Wees er zuinig op.
Fijn dat we elkaar ontmoet hebben. Je hebt een sterke invloed op mensen. Dit in positieve zin. Fijn dat we elkaar in April weer zien. Nogmaals dank.
Een heel fijn weekend.

Created 14 mrt. 2019 11:22 Hidde, Haarlem 5 / 5 Excellent!!
veelzijdig, kundig en hartelijk

Created 16 mrt. 2019 10:31 Wijnand, Alkmaar 4 / 5 Great!!
Fijne kennismaking, geeft vertrouwen in het komende traject om doel te bereiken. Thnx en Gr.

Created 21 mrt. 2019 11:08 Jan, Waarland 5 / 5 Excellent!!
Onwijs toffe en goeie masseur, een man met verstand vanzake die precies weet waar hij mee bezig is. Beter kan ik voor mezelf niet wensen.

Created 22 mrt. 2019 10:02 Klaas, Zaandam 5 / 5 Excellent!!
kan alleen maar zegen ga er beslist naar toe en onder vindt het maar top!

Created 06 apr. 2019 08:29 Pierre, Alkmaar 5 / 5 Excellent!!
2 uur genoten en 2 dagen na genieten was het. Joop het was top!

Created 08 apr. 2019 04:14 Charif, Antwerpen 5 / 5 Excellent!!

Created 10 apr. 2019 11:38 Ashley, Zaandam 5 / 5 Excellent!!
Gister een heerlijke ontspannings massage gehad als één van de weinige vrouwen. Joop weet wat hij doet, en weet elk plekje goed te behandelen. Ik heb ervan genoten!

Created 11 apr. 2019 12:57 Michael, Alkmaar 5 / 5 Excellent!!
Gister was het de eerste keer dat ik een massage heb gehad en ik ben "bang" dat het ook niet de laatste keer was. Gewoon een echte massage die verder gaat als alleen het insmeren met olie wat je vaak in een wellness centre tegen komt.

Created 14 apr. 2019 01:22 Joop, 5 / 5 Excellent!!
Heel prettig,professioneel en zeer ontspannend. Ben graag opnieuw client !

Created 17 apr. 2019 11:19 Benja, Alkmaar 5 / 5 Excellent!!
Tot heel snel!!!

Created 17 apr. 2019 11:40 Jan, Amsterdam 5 / 5 Excellent!!

Created 19 apr. 2019 12:18 Ruud, Santpoort-Noord 5 / 5 Excellent!!
Een unieke ervaring en fantastische ontspanning. Tot spoedig

Created 25 apr. 2019 11:10 Jos, 5 / 5 Excellent !!
Zeer tevreden !


Created 27 apr. 2019 06:19 Jorrit, Heerhugowaard 5 / 5 Excellent!! 
Zeer vriendelijk in de omgang. Mooie en hygiënische praktijk van alle gemakken voorzien . Verstaat zn vak, Sport,Hotstone,Ontspannings massage en Orthomanipulatie. Een aanrader voor ieder 👍🏻 Met vriendelijke groet Jorrit

Created 28 apr. 2019 11:33 Marcelo, Heiloo 5 / 5 Excellent!!
Zeer kundig en professioneel, in een warme en veilige sfeer; goed antwoord op de problemen. Om aan te raden!

Created 08 mei 2019 12:49 Pierre John, Haarlem 5 / 5 Excellent!!
De rust en relaxheid hoe Joop zijn massages geeft is top!!!

Created 15 mei 2019 07:43 Jaap, Wormerveer 5 / 5 Excellent!! 

Created 16 mei 2019 13:23 Mark, Alkmaar 5/5 Excellent!!
Sinds enige behandelingen nu bij Joop in de praktijk, omdat ik al sinds 7 jaar loop met de kwaal polyneuropathie. Heb al aantal jaren last van gevoelloze tenen, voeten en benen. Maar ook mijn handen veel last van tintelingen en door mijn lichaam altijd last van een soort elektroshock. Dit is heel naar en omdat mijn neuroloog niet meer verder kan behandelen, ben ik verder aan het zoeken geweest en kwam bij Joop terecht in zijn kliniek. Het voelde direct zo goed en vertrouwt en dat was voor mij wel een eerst belangrijk punt. Een geweldige vent, warm, hartelijk en voelt echt betrokken aan. In een ontzettend fijne ruimte, schoon en veilig….
Na de eerste behandeling, o.a. met warme stenen, voelde ik gelijk mijn voeten en dat gevoel was voor mij heel bijzonder…de tintelingen wederom…en opeens zakte ook het vreemde gevoel in mijn “bedrading” ook en dat was zo bijzonder, daar ben ik hem zo dankbaar voor. Echt een tien met een griffel voor deze bijzondere therapeut. Ik ben nu vier keer bij hem geweest en heb nu wederom steeds weer gevoel in mijn benen en voeten…kan mijn tenen weer met gevoel bewegen en ben trots…trots dat ik toch zelf op zoek ben gegaan en dat ik hier zoveel baat bij heb. Joop je bent voor mij een fantastische behandelaar en van wat ik begrijp iemand die echt zoveel medische kennis heeft en daarmee al vele kwalen en medische onvolkomenheden verholpen. Ik wilde je dit schrijven en had dit ook al aangegeven, opdat ik hiermee ook anderen kan vertellen dat jij een bijzonder en mooi mens bent van binnen en buiten en daarmee voor velen nu en in de toekomst waarschijnlijk nog een rots in de branding zult zijn. Mij heb je voor je gewonnen voor de komende jaren en wens je alle succes toe. Als ik daarmee hier een steentje kan bijdragen…hierbij Joop….dank je wel. Warme groet, Mark.

Created 17 mei 2019 04:39 Tom, 5 / 5 Excellent!!
Super massage met kennis van zaken

Created 20 mei 2019 05:24 Stefan, Diepenheim 5 / 5 Excellent!!
Goede professionele massage, een weldaad!! Aanrader!! Stefan

Created 02 jun. 2019 02:19 Jan, Leeuwarden 5 / 5 Excellent !!
" Wie te maken krijgt met de spierziekte CIAP, heeft al heel wat spreekkamers en onderzoeksruimtes bezocht. En ja, aan het eind van een lang traject moet je dan helaas vernemen, dat men niet weet waar de oorzaak ligt, maar dat men ook zeker weinig voor de patiënt kan doen. Meestal gaat men over tot een medicatie; of dat helpt is de vraag. Onlangs werd ik er op gewezen dat een ontspanningsmassage in combinatie met hotstone verlichting kon geven. En zo kwam ik terrecht bij massagetherapeut Joop Ploeg-Zwaanswijk in Alkmaar. Na de eerste behandeling was er direct dat gevoel van verlichting van het constante gevoel van onder "12 volt staan". Maar nu weet ik het zeker na nog een behandeling: het is waar !!! Het geeft verlichting, de ontspanning en de warme van de hotstone zorgen voor welbevinden. De juiste technische aanpak in combinatie met een masseur die als "mensen mens" zijn vak met passie uitvoert, doen mij besluiten om deze behandeling vaker door Joop te laten doen. Een plezierige behandelruimte en een ruime dochruimte voor na de behandeling maken mij zeer enthousiast. Het ziet er allemaal professioneel uit. Joop bedankt voor je goede zorg, ik heb weer wat moed. Overigens de magnesiumolie zou iedereen moeten gebruiken, het geeft in de nacht meer rust aan de benen. Joop veel sukses met je mooie praktijk, ik probeer weer een plekje te boeken. Jan ".

Created 07 jun. 2019 11:07 Steph, Den Bosch 5 / 5 Excellent!!
Het was in een woord verukkulluk. Ook voor herhaling vatbaar. Steph

Created 09 jun. 2019 09:39 Loet, Duitsland 5 / 5 Excellent!!
Zeer bevlogen en inlevende masseur.Je merkt dat hij met zijn hele hart voor het massage vak leeft. Ik ben zelf masseur en ben zelden een collega masseur tegengekomen waar ik tevreden over ben. Bedankt !

Hai Joop, wat heb je me een heerlijke behandeling gegeven. Heb er echt geweldig van genoten! Dankjewel, ik kom gauw weer terug. Gr. Luuk, 5 juni 2019

Created 15 jun. 2019 04:08 Nick, Zaandam 5 / 5 Excellent!!
Hij is een prof masseur met een magische vingers. De ambiance van zijn werk plaats is zeer strak & elegant. Het is heel aangenaam. Kortom .. Joop is the beste masseur in NL.

Created 21 jun. 2019 07:21 Alex, Heemskerk 4 / 5 Great!!
Joop neemt de tijd voor je leg het goed uit. Erg goede behandeling gehad en meteen vgende gepland

Created 23 jun. 2019 03:32 Michel, Bergen 5 / 5 Excellent!!
Eindelijk een echte professionele masseur met verstand van zaken! Een aanrader.Created 03 jul. 2019 11:52 Jacob, Rotterdam 5 / 5 Excellent
Wat een fantastische behandeling zeg!! Zoveel passie voor het vak, zoveel empathie in mijn klachten, en wat een fantastische handen die mijn lichaam masseerden. Was met nekklachten gekomen en mijn onderrug zat behoorlijk vast. Naast de behandeling hieraan, was het totaal ontspannen van top tot teen. Het voelde heerlijk over mijn hele lichaam. Geweldig....totale ontspanning en kan alleen maar alle gelezen reviews onderschrijven met.....de nieuwe afspraak staat er alweer in Joop. Je bent een fantastische masseur die echt weet wat hij doet.

Created 05 jul. 2019 07:22 Richard, Zaandam 5 / 5 Excellent!! 


Created 01 aug. 2019 11:03 René, Heemskerk 4 / 5 Great!! 

Created 02 aug. 2019 11:45, Jan, Leeuwarden 5 / 5 Excellent!! 
Heel goed vriendelijk vertrouwd.

Lieve masseur,
Ik wil je nog even bedanken voor de geweldige massage, met overgave en liefde uitgevoerd. Je bent echt fantastisch, man. Jammer dat de geografische afstand zo groot is terwijl de mentale afstand vrijwel verwaarloosbaar is. Je bent ongelooflijk gastvrij en jij en alles om je heen ademen een heerlijk rust en openheid uit waarin ik met liefde zou kunnen verdrinken, verdwijnen, opgaan.
Ik hoop dat ik snel in de gelegenheid ben weer van je magische krachten en je zen-achtige sfeer te genieten. Je bent yin en yang, zen en wat niet allemaal; de totale, ideale lichaamsverzorger, gesprekspartner en geestelijk leider. pieter visser
Fantastische massage, aandachtsvol, zorgvuldig, warm, hemels!

Created 13 aug. 2019 03:53 Keesjan, Amersfoort 5 / 5 Excellent!! 
Ik heb bij Joop in Alkmaar een heerlijke ontspanningsmassage gehad die ik iedereen kan aanbevelen. Joop heeft een behoorlijke dosis mensen/mannen-kennis en weet precies waar elke man behoefte aan heeft. Het eerste contact verliep heel natuurlijk, het was alsnog we elkaar al jaren kenden. Dit heb ik eigenlijk zelden. Joop weet je op een natuurlijke manier op je gemak te stellen (verbaal en ook non-verbaal). Een aanrader dus. Keesjan


Created 11 aug. 2019 05:28, Serge, Alkmaar, 5 / 5 Excellent
supergoeie stevige en ontspanningsmassage!


Created 17 aug. 2019 04:59, Ilanda , 5 / 5 Excellent
De toewijding en de kundigheid maken deze massage fantastisch!

Created 30 aug. 2019 03:55 Dennis, Obdam 5 / 5 Excellent
Joop weet intuïtief wat het lichaam nodig heeft als hij het gedurende de massage tegenkomt: spierknopen of blessures. Hij neemt dit gelijk mee en vertelt na afloop helder wat hij heeft gedaan en waarom. Hij is een specialist in het lichaam van de man. Aanrader!

Created 31 aug. 2019 01:24, Edwin, Alkmaar, 5 / 5 Excellent 

Created 04 sep. 2019 11:42, Donovan ,Alkmaar, 5 / 5 Excellent
Schoon ,duidelijk, meedenkend , meelevend ..goede massage

Created 06 sep. 2019 08:28, Bert, Portugal, 5 / 5 Excellent
Ik heb zo genoten van de behandeling, dat ik vergat te betalen. Maar dat is toch nog goed gekomen. Dankjewel !!

Created 26 sep. 2019 01:54 Paul 5 / 5 Excellent
Auto voor de deur met parkeerschijf, de warme ontvangst en de helende handen van Joop waren een weldaad voor mijn lijf. Hij gaf de nodige aandacht daar waar het wenselijk was. De volgende afspraak staat! Bedankt Joop tot de volgende keer.

Created 30 sep. 2019 09:34 Kees, 5 / 5 Excellent 
Dag lieve Joop, Heb weer een heerlijke massage gehad bij jou. Heel bijzonder en speciaal. Het was een hele speciale sessie vond ik. Ik ben er nog dagen meer bezig geweest, het was heel intens. Dank ook voor je openheid en ook kwetsbaarheid. Heel fijn! Gr Kees

Created 29 sep. 2019 11:14, Wibbe, 5 / 5 Excellent
Een vakman eerste klas Zeker een aanrader Gr Wibbe


Created 03 okt. 2019 11:44 Brahim, Amsterdam 4 / 5 Great!
Een goed! En stevige massage. Top !

Created 13 okt. 2019 11:07,Pieter 5 / 5 Excellent
Fantastische behandeling met veel persoonlijke aandacht. Rustgevend en weldadig.

Created 18 okt. 2019 04:27, Peter 5 / 5 Excellent!
Het was heel lang geleden dat ik me even zo fijn heb gevoelt zowel de massage als het stukje persoonlijke aandacht was iets wat ik echt zo nodig had. heel erg lief dank je

Created 19 okt. 2019 11:24, Wouter 5 / 5 Excellent!
Professionele behandeling - goede energie

Created 25 okt. 2019 11:26, Johann 4 / 5 Great!!
Ik kreeg uitgebreid de mogelijkheid om aan te geven wat mijn wensen en verwachtingen waren t.a.v. de massage. En daar is tijdens de massage volledig rekening mee gehouden waardoor ik echt een massage op maat kreeg.

Created 31 okt. 2019 10:01 Marloes, Alkmaar 5 / 5

Created 02 nov. 2019 11:07 Henk, 5 / 5 Excellent
Liefdevol,deskundig en effectief!

Created 01 nov. 2019 10:34 Giului, 5 / 5 Excellent
Helemaal ontspannen weggegaan bij Joop

Created 11 nov. 2019 05:22, Hugo, België, 5 / 5 Excellent

Created 18 nov. 2019 03:54 Ronald, Alkmaar 5 / 5 Excellent

Created 18 nov. 2019 07:42 Joost, Amsterdam 5 / 5 Excellent
Professioneel én empatisch weet heer Ploeg-Zwaanswijk een uniek behandelconcept neer te zetten.

Created 04 dec. 2019 02:06 Leopold, Halfweg 5 / 5 Excellent
Geweldige toegankelijkheid. ❗ Super losmakend in de omgang. Professioneel in z'n werk.. ❗ Een mens komt graag terug. ❗

Created 5 dec. 2019 03:30 Johan, Haarlem 5/5 Excellent

Gisteren bij Joop wederom een fantastische behandeling gehad. Heb al jaren last van Dupuytren in mijn handen en wilde dit toch delen. Joop heeft mijn handen weer soepel gekregen en dat terwijl ik nergens meer hiermee terecht kon. Echt helemaal weg zal de verkramping van mijn vingers niet weggaan, maar met een aantal behandelingen weet ik dat het wel heel veel soepeler kan worden. En daar ben ik enorm dankbaar voor. Joop kom nu al geruime tijd bij je in de praktijk, maar jouw blik voor nieuwe ontwikkelingen en behandelingen maakt het voor mij dat ik je nog heel lang blijf volgen. Dank je wel en tot over 3 weken. Hoop dat ik hiermee ook weer anderen kan helpen. Dank je wel kanjer. Johan.

Created 05 dec. 2019 05:38 Roger, 5 / 5

zeer goede massage

Created 08 dec. 2019 10:35 Kees, Alkmaar 5 / 5 Excellent
Met veel aandacht gemasseerd

Meer clientenreviews op de website.


Zie ook mijn website voor o.a. vestigingsadres.
Op maandag ben ik altijd gesloten. Pinnen en contant betalen kan beide bij mij in de praktijk. Douchen voor en na hier mogelijk en zelfs gewenst.
Om de hoek van het station Alkmaar Centrum, dus ook met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. 


KvK geregistreerd Massagetherapeut nr. 72958707. Aangesloten als erkent lid bij de Belgische Massage Federatie en bij de Nederlandse BMS.

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten, Joop
Massagetherapeut, Sportmasseur en Orthomanipulist
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
  • www.massagetherapeutploeg-zwaanswijk.com
Deel deze advertentie via:
Advertentienummer: m1483044397

Overige advertenties van Massagetherapeut Joop

Advertenties door Google

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen