Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Old English Bulldog pups, meerdere gezonde types!! Erkend!!

8838 8838 x gezien 76 76 x bewaard sinds 22 jan. '20, 11:14

Old English Bulldog pups, meerdere gezonde types!! Erkend!!

Zie omschrijving
8838 8838 x gezien 76 76 x bewaard sinds 22 jan. '20, 11:14
Website

Kenmerken

Ontwormd : Ja
Aantal honden : Meerdere
Geslacht : Meerdere dieren
Gechipt : Ja
Type aanbieder : Fokker | Professioneel
Herkomst : Nederland
Ras : Bulldog
Geregistreerd : Ja
Leeftijd : 7 tot 15 weken
Stamboom : Ja
Gevaccineerd : CDV (hondenziekte), HCC (leverziekte), Parvo

Beschrijving

FarmDogs = Officieel Erkende én Gecertificeerde Fokker!

Deze advertentie is bedoeld om liefhebbers van (én geïnteresseerden in) het Old English Bulldog-ras uitleg te geven over hoe wij onze Bulldoggen fokken, waarom we dat bewust op 'onze' manier doen, maar vooral ook in wat voor fantastische verschillende types Old English Bulldog pups deze manier van fokken resulteert. (lees hiervoor de gehele tekst)


De pups op de getoonde foto's geven een indicatie van de verschillen in types Old English Bulldogen zoals wij die fokken. Een deel van de getoonde pups blijft bij ons, een deel is inmiddels geplaatst en enkele pups zijn nog beschikbaar. (zie hiervoor onze andere advertenties op marktplaats)


Op onze Facebook-pagina ''Tibben FarmDogs'' vindt u nog meer (nest)foto's van onze pups.


Hoewel we zeker niet de intentie hebben om u als liefhebber wegwijs te moeten maken in het doolhof van de enorme verschillen in zowel de types Old English Bulldoggen als ook de fokkers hiervan, kunnen we u zeker alvast een eindje op weg helpen. Lees hiervoor dan ook alstublieft de gehele tekst door (is te doen) en doe er uw voordeel mee.FarmDogs

Als echte liefhebbers van middelgrote honden houden wij ons al ruim dertig jaar bezig met het fokken van verschillende rassen en types (grote) honden. De afgelopen twintig jaar hebben we ons vooral toegelegd op het fokken van gezonde Old English Bulldoggen.

In de eerste plaats omdat deze types Bulldoggen gewoon het beste passen bij wat wij als fokkers graag willen zien, maar vooral ook omdat deze types Bulldoggen heerlijke gezinshonden zijn.


U bent van harte welkom!

Bij de aanschaf van een gezonde Old English Bulldog-pup maak je een keuze voor meerdere jaren. Een goede oriëntatie vooraf is erg belangrijk. Iedereen is van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje bij ons op de boerderij te komen nemen. Een goede ‘klik’ met de pup moet er altijd zijn, maar ook ‘een goed gevoel’ bij de fokker is niet onbelangrijk.


Ook mensen die de Old English Bulldog (nog) niet kennen kunnen bij ons vrijblijvend kennis maken met dit type Bulldog. Graag laten we u onze verschillende types Old English Bulldoggen zien en beleven.Iedere hond heeft recht op kwaliteit van leven!

Iedere fokker heeft de plicht zich volledig in te zetten voor dit recht!Omdat we jarenlang uiterst zorgvuldig onze eigen bloedlijnen hebben ontwikkeld en gefokt, komen al onze pups al gedurende meerdere generaties uit door onszelf gefokte ouders en grootouders! Ook om die redenen zijn we al jaren een vertrouwd adres voor échte liefhebbers en serieuze fokkers.


Kwaliteit is een keuze, zolang er bewust gekozen wordt voor het welzijn én de kwaliteit van leven voor de honden en hun nakomelingen.


Kortom: wij fokken al jarenlang meerdere generaties verschillende types Old English Bulldoggen waaraan wij als fokkers en familie ontzettend veel plezier beleven. Dit geldt ook, door die jaren heen, voor honderden families en duizenden liefhebbers met ons.


Inmiddels hebben wij uit louter natuurlijke dekkingen en natuurlijke bevallingen vier duurzame types Old English Bulldoggen geselecteerd.


Deze honden hebben een gezonde bouw, een plezierig karakter en bovenal de capaciteit (voldoende zuurstof) om gewoon dat te kunnen doen wat je van een gezonde Bulldog kan en mag verwachten. Wandelingen in het bos en op het strand behoren gewoon tot de mogelijkheden. Ook als het een beetje warmer wordt! Juist dan wil je als compleet gezin ook je viervoeter kunnen meenemen voor die mooie momenten buitenshuis.Deze types ‘Old English Bulldog’ kunnen in vier groepen worden onderverdeeld:

Old English Bulldog - type Classic - Compact type

Old English Bulldog - type Renascence - Middle type

Old English Bulldog - type Nederboel - Athletic type

Old English Bulldog - type Mamut - Bearcoated typeIedere fokker en elke liefhebber kiest het type hond dat het best bij hem of haar past.


Wij fokken bewust al generaties lang Old English Bulldoggen die moeten voldoen aan het “gezonde neus-nek-staart principe!”

Dit is een fok-principe waar niet elke Old English Bulldog fokker oog voor heeft, of wil hebben!


Wanneer je je als fokker blijft inzetten voor het welzijn en de gezondheid van je honden en als basis altijd het ‘gezonde neus-nek-staart principe’ blijft hanteren, resulteert dit in honden met duidelijk zichtbare gezondheidskenmerken. Hieronder de belangrijkste 4!


1- Bulldoggen met nog een echte neus met daarin ‘ronde’ neusgaten (dus géén neus-sleufjes of slechts kiertjes) zodat de honden altijd over voldoende lucht (zuurstof) kunnen beschikken en hierdoor ook écht kwaliteit van leven hebben.


2- Bulldoggen met nog gewoon een soepele nek, zodat ze hun kop nog kunnen optillen en ruim over beide schouders achterom kunnen kijken.


3- Bulldoggen met nog een gezond 'gangwerk'. Dit wil zeggen: honden met goede 'hoekingen' voor en achter, rechte poten en nette naar-voren-staande voeten. Bulldoggen met een gezond gangwerk kunnen normaal lopen en rennen. Dit in tegenstelling tot bulldoggen met kromme poten en met naar-buiten-staande voeten. Bij deze stumpers is er veelal geen sprake van 'een goede voortbeweging' maar past de opmerking: 'slechts in staat zichzelf te kunnen verplaatsen'! Dit moet je als fokker en liefhebber nooit willen.


4- Bulldoggen met nog een 'volledige' staart! Dus géén knik, draai- of gefragmenteerde staarten! Al deze afwijkende staarten zijn absoluut het gevolg van generaties lang 'te kort' fokken, met als gevolg de alom bekende gezondheidsproblemen die te kort fokken nou eenmaal onherroepelijk met zich meebrengen.


Dit 'te kort' fokken is inmiddels dan ook bij wet verboden. Gelukkig maar!Kies altijd voor een pup van een erkende fokker!

Het fokken van honden moet je overlaten aan erkende fokkers, lees: vertrouwde fokkers. Niet iedereen die twee honden op elkaar zet en een nestje fokt is per definitie een fokker. Ook fokkers heb je in meerdere soorten en maten. Fokkers wonen niet in de nieuwbouw of in een appartement, simpelweg omdat je met meerdere honden toch echt wel iets meer ruimte nodig bent.

Op onze website geven wij een uiteenzetting van verschillende types fokkers en aanbieders, zoals wij die al jaren meemaken en herkennen.


Vanaf 1 april 2013 geldt voor Nederland de verplichte Identificatie & Registratie van Honden.

Met ingang van deze datum is iedere hondenfokker in Nederland wettelijk verplicht alle door hem of haar gefokte pups te laten identificeren en te registreren. Een fokker die pups aanbiedt die niet gechipt én geregistreerd zijn is strafbaar!


Vraag daarom altijd aan de fokker of de pups conform deze wetgeving zijn gehouden en gefokt!

Kijk voor meer info hierover op onze website: tibben-farmdogs.nl - Pup-Registratie.


Vraag altijd om inzage van nest-foto’s. Vooral om foto's van de eerste drie levensweken van de pups en hun moeder, zodat u zeker weet dat de pups ook echt bij de fokker én dus in Nederland geboren zijn.


Op onze Facebook pagina ''Tibben FarmDogs'' zijn meerdere nest-foto's van onze pups te bezichtigen.


Neem voor nog meer (behulpzame) informatie eens een kijkje op onze website: tibben-farmdogs.nlDank!

Wij zijn er ons, buiten het fokken van Bulldoggen om, altijd enorm van bewust dat alles wat we doen op het gebied van fokkerij alleen doorgang kan vinden als er een publiek is die deze manier van Buldoggen fokken kan waarderen.


Minstens zo belangrijk als het fokken zelf, zijn de liefhebbers die de door ons gefokte pups niet alleen prachtig vinden, maar ook vol vertrouwen meenemen naar huis en haard om deelgenoot te laten worden van hun gezin en hun leven.


Gezinnen die vanaf het begin enthousiast zijn en dat ook op de langere termijn blijven. Mensen die terugkomen bij ons voor een tweede of derde pup. Een pup voor henzelf of voor vrienden of familie die ze ook zo’n stabiele gezinshond gunnen.


Zonder het vertrouwen van deze liefhebbers zouden we niet kunnen ‘monitoren’ en kunnen blijven doen wat we al jarenlang met veel zorg en passie doen: Gezonde types Bulldoggen fokken.Geïnteresseerd?


Neem gerust contact met ons op.

06 4695 1107 (Jan)


Familie Tibben.

FarmDogs

Drogteropslagen 64

7705 PJ Drogteropslagen
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Voor het handelen van honden gelden speciale regels. Lees hier hoe de regels je kunnen helpen bij het maken van een bewuste keuze.
  • www.tibben-farmdogs.nl
Deel deze advertentie via:
Advertentienummer: a1319519112
Advertenties door Google

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen