Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken
Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?

Inkoop Postzegels

18535 18535 x gezien 243 243 x bewaard sinds 09 aug. '20, 11:41

Inkoop Postzegels

Zie omschrijving
18535 18535 x gezien 243 243 x bewaard sinds 09 aug. '20, 11:41
Deel deze advertentie via:
Website

Kenmerken

Conditie : Postfris
Periode : Na 1940

Beschrijving

Nu extra hoge inkoopprijzen voor collecties en partijen postzegels in DAVO / Importa / Lindner / Leuchtturm / PostNL (voordruk)albums, insteekboeken, nalatenschappen, jaarmappen Collect Club / Filatelistische Dienst, postzegelmapjes, PTT mapjes, velletjes, rolletjes, handelsrestanten e/o faillissementspartijen etc.


Speciaal te koop gevraagd Nederland modern (2000-2020),

tariefzegels 1 en 2, en postzegels met waarde in euro.

Hiervoor betalen wij momenteel 60% van de waarde.


  • Gratis taxatie bij ons op kantoor (Hoofddorp)
  • Ook in de avonduren of in het weekend
  • Betaling contant of per bank


Filasoft is lid van de NVPH, certificaathouder vakhandel filatelie en aangesloten bij het Internet Waarborgfonds van de NVPH. Ons lidmaatschap van de NVPH staat garant voor vakkennis en integriteit en waarborgt een correcte afhandeling van de transactie tussen u en ons.


Kantooradres: Veerse Meer 5, 2134 VR HoofddorpModerne Nederlandse postzegels.

Wij zijn doorlopend op zoek naar frankeergeldige postzegels van Nederland '1' en '2' in velletjes van 10 (gegomd of zelfklevend) of complete rolletjes zakenzegels van 100 of 200.

Voor Tariefzegels van Nederland '1' en '2' betalen wij een marktconforme prijs:

Wij betalen voor 1 velletje met 10x tarief 1 of 5x tarief 2: € 5,76
Wij betalen voor 1 compleet rolletje 200x tarief 1 of 100x tarief 2: € 115,20

Voor gestanste zelfklevende zegels (deze komen uit postzegelmapjes of jaarcollecties) betalen wij 50% van de frankeerwaarde.

Tevens zijn wij op zoek naar collecties/partijen (ook buitenland) met waarde in Euro in voordrukalbums van DAVO/Importa/Juweel/Leuchtturm/Lindner, insteekboeken, PostNL jaarmappen e/o postzegelmapjes.

Wil je frankeergeldige postzegels aan ons verkopen...
... communiceer dan met ons via normaal e-mail verkeer, en dus niet via het anonieme kanaal van Marktplaats. Wie we zijn en hoe je ons kunt bereiken vind je hieronder, maar ook op de contactpagina van onze website.

website: www.kadobonnenplaza.nl
e-mail adres: kadobonnenplaza@filasoft.nl


Frankeerzegels kun je zonder aankondiging vooraf aan ons opsturen. klik op de link bij deze Marktplaats advertentie en je komt direct bij het inkoopformulier van onze website. Hier vul je de totale waarde in van de zegels die je wilt verkopen en klikt op 'berekenen'. Het programma
berekent dan online de netto opbrengst, eventueel vermeerderd met onze bijdrage in de kosten van aangetekende verzending. Ga je hiermee akkoord, dan vul je je gegevens verder in en print het formulier uit. Stuur het uitgeprinte formulier samen met de zegels aan ons op. Binnen 24 uur na ontvangst van de zegels storten wij het geld op je rekening.

Welke waarde vul je in op de lijst?
Voorbeeld: Een tariefzegel 1 heeft momenteel een waarde van €0,96.(Let op, '1' is dus niet 1 euro maar tarief 1. De prijs hiervan is €0,96) Je wilt een rolletje tariefzegels '1' aan ons verkopen, Dan vul je dus 200x €0,96 = €192 als waarde op de lijst in.

Toch liever een uur in de auto (en een uur terug) om de zaak contant af te handelen?

Liever niet, maar als het moet dan moet het. Maar uitsluitend bij grotere partijen en alleen op afspraak. Je kunt bij ons ook in de avonduren en in het weekend terecht. Bij contante afhandeling is legitimatie verplicht.

Corona
Onze gezondheid en die van jou vinden wij belangrijker dan geld verdienen. Zolang corona heerst willen wij liever geen klanten bij ons op kantoor (aan huis) ontvangen. Wil je postzegels aan ons verkopen stuur deze dan bij voorkeur op of bewaar ze tot de situatie rond corona is veranderd. Heb je haast en wil je toch op korte termijn bij ons langskomen dan is dit op afspraak mogelijk. Wij vragen je dan wel om met niet meer dan 1 persoon langs te komen, een mondmasker te dragen en je handen bij binnenkomst te ontsmetten.

Waarom je de zegels wèl gewoon aan ons kunt opsturen en je echt je geld krijgt:
Kadobonnenplaza is onderdeel van Filasoft, Lid van de NVPH sinds begin jaren '80. Wij
zijn certificaathouder Vakhandel Filatelie en tevens aangesloten bij het Internet Waarborgfonds van de NVPH. Op onze website vind je onder het tabblad 'contact' een link naar de ledenlijst van de NVPH en uitleg waarom onze deelname aan het Internet Waarborgfonds garant staat voor een correcte afwikkeling van de transactie.

Nederlandse postzegels met waarde in gulden (jaargangen 1977 t/m 2001),
zijn sinds 1 november 2013 niet meer geldig voor frankering, voor verzamelaars oninteressant en daardoor vrijwel waardeloos. Wij kopen deze zegels wel in, maar alleen in combinatie met een frankeergeldig deel. Voor jaarmappen van de Filatelistische Dienst/Collect Club tot 2001 betalen wij globaal € 1 per stuk. Voor postzegelmapjes 1982 t/m 2001 (nrs 1 t/m 251) betalen wij € 0,05 per stuk. Heb je het frankeergeldige deel al verkocht aan een ander en zit je nog in je maag met de periode tot 2001, neem dan geen contact met ons op.

Waar worden we niet vrolijk van?
Gekreukelde, vergeelde en beschreven Eerste Dag Enveloppen, bundels, massawaar en collecties goedkope gestempelde zegels, onafgeweekte zegels (kilowaar), dozen van zolder met 'van alles wat' en waar je niets meer mee doet, maximumkaarten, Eerste Dag Bladen,
EDK-tjes, en insteekboeken met postzegels buitenland waarvan je niet weet wat de waarde is 'omdat je er geen verstand van hebt'.

Wij zijn bedrijfsmatig bezig met de handel in postzegels,

en dat doen we met plezier, maar wij doen geen gratis taxaties aan huis, en wij vinden het ook niet 'leuk' om een keertje bij je te komen kijken. Op afspraak kun je wel bij ons langskomen. Een taxatie bij ons op kantoor (aan huis) is gratis en een kopje koffie is bij de prijs inbegrepen.

Collecties Buitenland?

Ook die kopen we graag van je. Gewoon omdat we zelf ooit verzamelaar waren en, diep in ons hart, het nog steeds een beetje zijn. Heb je een kwalitatief mooie collectie waar ooit geld voor betaald is en waar je vanaf wilt, dan betalen we je graag een marktconforme prijs.

Kantooradres: Filasoft, Veerse Meer 5, 2134 VR Hoofddorp


KvK: 33165120Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
  • filasoft.nl
Advertentienummer: a1346714261
Advertenties door Google

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen