×

Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken

Motorola 4G lte black

90 x gezien 2 x bewaard sinds 18 jul. '17, 20:06
Bewaar
€ 85,00

Levering

Ophalen of Verzenden
Bericht

Kenmerken

Conditie : Nieuw 
Abonnement : Zonder abonnement 
Simlock : Zonder simlock 
Model : Overige modellen 
Resolutie camera : 3 tot 6 megapixel 

Beschrijving

Nieuw in doos, ongebruikt
Simlockvrij i De online handleiding is een link naar de website van de fabrikant waar een uitgebreide, online handleiding of kennisbank staat. Hiermee kun je op een interactieve manier je nieuwe toestel ontdekken.
Online handleiding Bekijk online i De kleur van het product.
Kleur Zwart i Het model waaronder het product valt. Het meest gebruikte model is 'candybar'.
Model candybar i Het totale gewicht gemeten in grammen.
Gewicht 145 gram i Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elke telefoon heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android, Windows Phone en iOS.
Besturingssysteem Android i De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.
Besturingssysteem - versie bij release 5 i Sommige fabrikanten geven een kleine twist aan het standaardbesturingssysteem dat wordt geinstalleerd op je telefoon of tablet, dit wordt een skin genoemd. De skin zorgt er meestal voor dat bepaalde elementen van het besturingssysteem er uniek uitzien voor jouw toestel. Soms worden er ook extra, handige apps geinstalleerd.
Besturingssysteem - skin Motorola Android i De taal die wordt ondersteund door het product.
Taal Nederlands i Een agendafunctie geeft je de optie om een digitale agenda bij te houden.
Agendafunctie i Een handleiding is de gebruiksaanwijzing voor bijvoorbeeld een telefoon.
Handleiding Download Nederlandse handleiding i Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.
Manual Download Engelse handleiding i De totale hoogte van het product.
Afmetingen - Hoogte 129.9 mm i De totale breedte van het product.
Afmetingen - Breedte 66.8 mm i De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.
Afmetingen - Diepte 12.3 mm i De invoer van tekst verloopt via een toetsenbord. Dit toetsenbord kan zowel fysieke toetsen bevatten als onscreen weergegeven worden.
Toetsenbord Touchscreen i WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.
Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n i De frequenties geven aan welke frequenties door het product worden ondersteund.
Frequenties 800, 850, 900, 1800, 1900, 2100Multimediai Een speaker is een luidspreker.
Speaker i Met een FM-radio kunt u naar radiostations luisteren, ook zonder internetverbinding. Vaak is het noodzakelijk om een headset in te pluggen die als antenne dienst doet.
FM radio i Een MP3-speler is een apparaat dat digitale muziekbestanden bewaart en kan afspelen. Veel mobiele telefoons en tablets zijn tegenwoordig voorzien van een ingebouwde MP3-speler zodat je geen losse MP3-speler meer nodig hebt.
MP3-speler i Een tuner is een antenne voor de radio. Wanneer deze functie de telefoon of tablet zit kan er naar de radio worden geluisterd zonder dat hier internet voor nodig is.
Tuner i Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.
Camera achterkant - megapixel 5 megapixels i De autofocus van een camera zorgt ervoor dat er automatisch wordt scherpgesteld op het onderwerp van de foto.
Camera achterkant - autofocus i De video-opname van een camera geeft aan in welke kwaliteit het product video kan opnemen. Camera's met 720p of 1080p nemen op in High Definition-kwaliteit. Filmen in 4K levert Ultra High Definition-beelden op; dezelfde resolutie als je in de bioscoop films kijkt. Video-opname in normale kwaliteit geeft beelden kleiner dan 720p en zijn niet in high definition.
Camera achterkant - video-opname 720p i Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.
Camera voorkant - megapixel 0.3 megapixels
Connectiviteiti GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.
GPS A-GPS i Dit is de software die op een telefoon zit ingebouwd om te navigeren. Niet elke telefoon beschikt standaard over navigatiesoftware. Ook is GPS vereist om de software te kunnen gebruiken.
Navigatiesoftware Google Maps i De downloadsnelheid voor mobiel internet geeft aan hoeveel data er per seconden ontvangen kan worden op je mobiele telefoon. Kortom, des te hoger dit nummer, des te sneller je mobiele internet.
Mobiel internet - Downloadsnelheid 150 Mbit/s i Uploadsnelheid staat voor de snelheid waarmee een telefoon, tablet of modem en de internetverbinding gegevens kunnen plaatsen op het internet. Hoe hoger de uploadsnelheid, des te sneller een bestand op internet geplaatst kan worden.
Mobiel internet - Uploadsnelheid 50 Mbit/s i GPRS is een techniek die het mogelijk maakt om meer en sneller informatie te verzenden en ontvangen op een mobiele telefoon, tablet of modem. Met GPRS wordt de informatie niet in één keer over het netwerk gestuurd maar in stukjes. Hierdoor is het mogelijk om gemakkelijk informatie uit te wisselen. GPRS wordt met de meeste telefoons en tablets van tegenwoordig ingebouwd geleverd. GPRS wordt ook wel 2.5G genoemd.
GPRS i EDGE is een mobiele technologie die datatransmissies mogelijk maakt. Het is de vernieuwde versie van de GPRS en heeft als voordeel dat deze nieuwe technologie voor een snellere data overdacht zorgt. EDGE is de voorganger van 3G.
EDGE i Wordt ook wel 3G genoemd. UMTS was de derde generatie mobiel internet en haalde snelheden van maximaal 384 kbit/s.
UMTS i HSDPA staat voor High Speed Downlink Packet Access. HSDPA betekent de snelheid van de internet verbinding. De maximale snelheid die behaald kan worden is 28,8 Mbit/s. HSDPA wordt ook wel 3.5G genoemd.
HSDPA i HSUPA staat voor High-Speed Uplink Packet Access. Hiermee kun je uploaden tot snelheden van 5.76 Mbit/s.
HSUPA i Met een e-mailfunctionaliteit kun je e-mailberichten versturen op je mobiele telefoon of tablet.
E-Mail i Producten met Exchange zijn geschikt om Microsoft Exchange accounts mee te gebruiken.
Exchange i Een MMS is een berichtfunctie waarmee je fotos, afbeeldingen, geluids- en muziekbestanden kunt sturen. Het versturen en ontvangen van MMS berichten is in Nederland met alle providers mogelijk. De prijs voor een MMS is per provider verschillend. Het versturen en ontvangen gaat via het netwerk van de provider.
MMS i De audioconnector die aanwezig is in het product om headsets mee te verbinden. De meest gebruikte vorm is de 3.5mm connector.
Audioconnector 3.5mm i 4G staat voor vierde generatie, in dit geval gaat het over de snelheid van mobiel internet. Dit is de nieuwste generatie en belooft zeer hoge snelheden voor het gebruik van mobiel internet. Wanneer een telefoon 4G ontvangt is er verbinding met het internet. 4G is in heel Nederland beschikbaar. Per provider kan de dekking verschillen, meer informatie hierover vind je in ons 4G-dossier. Sommige providers zijn ook begonnen met het uitrollen van 4G+, wat zorgt voor nog hogere snelheden.
4G Connector MicroUSB i De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.
Bluetooth-versie 4.0
Processori De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.
Processor Qualcomm Snapdragon 410 i De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).
Kloksnelheid 1200 i Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.
Aantal processorcores Quad-core
Geheugeni Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.
Opslaggeheugen 8 GB i Wanneer er een extra geheugenslottype aanwezig is kun je het originele geheugen van een product uitbreiden. Dit kan bijvoorbeeld met een Micro-SD-kaart.
Geheugenslottype Micro-sd i Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in op te slaan. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.
Werkgeheugen 1024 MB
Beeldschermi Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.
Schermtype ips-LCD i De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.
Beelddiagonaal 4.5 inch i Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.
Schermresolutie 960x540 pixels i Het totaal aantal kleuren dat een scherm kan weergeven.
Scherm kleuren 16 Miljoen kleuren i Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.
Touchscreen Capacitief i Krasbestendige schermen zijn beter beschermd tegen krassen dan normale schermen. Desondanks zijn krassen nooit volledig te voorkomen.
Krasbestendig scherm Gorilla Glass
Accui Het type accu dat gebruikt wordt.
Accu/Batterij-type Li-Ion i Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.
Draadloos laden nee i Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.
Accucapaciteit 2390
Wat zit er in de doos Accu
Sensoreni Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.
Accelerometer i Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.
Digitaal kompas i De sensor meet het omgevingslicht en past automatisch de helderheid van het beeldscherm aan. Handmatige instellingen zijn hiervoor niet meer nodig.
Lichtsensor i De nabijheidssensor zorgt ervoor dat het scherm wordt uitgeschakeld wanneer je de telefoon bij je oor houdt. Sommige tablets beschikken ook over een nabijheidssensor.
Nabijheidssensor
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Deel deze advertentie via:
Bewaar
Advertentienummer: m1185014121
Rapporteer deze advertentie
Advertenties door Google

Rapporteer deze advertentie

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen