×

Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken

BBQ smoker, barbecue, bbq

269 x gezien 2 x bewaard sinds 07 jul. '17, 16:10
Bewaar
€ 195,00

Levering

Ophalen of Verzenden
Bericht

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Type : Houtskoolbarbecue

Beschrijving

BBQ smoker. Volop op voorraad!

Met deze multitalent kunt u grillen, roken, koken, bakken, garen en warmhouden.

Gewicht: 32 kilo
Koud gewalst staal - hittebestendig finish
Grillplaat (belangrijkste kamer) 60 x 40 cm 3 roosters.
Grillplaat (kleine kamer) ca. 34 x 31 cm 2 roosters.
Opwarmrek 25 x 60 cm chroom verguld
Totale grootte: ca. 126 x 138 x 72 cm (BxHxD)
Temperatuur weergave incl. kolen rasters voor beide kamers
1-1,5 mm materiaal dikte.

Wat is het verschil tussen een gewone bbq en een smoker?
Bij het conventionele barbecueën plaats je het te grillen voedsel direct boven de hittebron. Dat kan gas, elektriciteit of open of gloeiend vuur zijn van briketten, houtskool of hout. Dat heeft een flink aantal nadelen. In de regel is directe hitte te heet en zal de hitte het vlees of ander voedsel doen verbranden nog voordat het goed en wel gaar is.

Ook krijg je te maken met zogenaamde flares doordat vet en andere soorten brandbaar vocht op de hittebron druipt. Hierdoor zie je dat de meeste mensen niet aan het grillen maar aan het cremeren zijn. Dat is erg ongezond en bovendien niet zo lekker eten als het voedsel verkoolt is.

Met een smoker bent u van deze problemen verlost. De hitte of zelfs het open vuur bevind zich namelijk niet in hetzelfde maar in een volledig separaat compartiment. De firebox. Het te bereiden voedsel bevind zich in het grotere grillcompartiment en zal slechts indirect met de hitte in contact komen via een opening tussen de firebox en het grillcompartiment.

Doordat je het vlees langzaam laat garen zal het minder krimpen. Minder taai worden. Gaarder worden. Het eten en met name vlees zal smakelijker worden, want je kunt zowel natte als droge kruidenrubs/marinades gebruiken, hetgeen bij conventionele barbecues niet gaat vanwege het verbranden.

Je kunt rookhout gebruiken in tal van smaken om het voedsel meer en/of extra smaak te geven.

Je kunt met de rookmethode ook veel meer soorten vlees bereiden. Denk maar aan gerookte soorten spek, gerookte kipfilet, spareribs, makreel of paling, gerookte groente zoals mais en dergelijke. Opeens hoef je het niet meer te houden bij de tot vervelens aan toe standaard hamburgertjes, kippenpoten en worstjes.

Mail of bel ons gerust voor meer info. U kunt de smoker ook komen bezichtigen/ophalen (op afspraak) in onze showroom/magazijn in Almere.
Prijs: 195 Euro. Al onze smokers hebben wij op voorraad.

Bezorgen in Nederland is gratis, in Belgie +20 Euro.

Met vriendelijke groet,

Vincent van der Woude
Design4AlleZ
K.v.K. nr: 59002255
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Deel deze advertentie via:
Bewaar
Advertentienummer: m1181603473
Rapporteer deze advertentie
Advertenties door Google

Rapporteer deze advertentie

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen