×

Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken

Professionele BBQ smoker type Oklahoma Joe Country

316 x gezien 7 x bewaard sinds 31 aug. '17, 14:49
Bewaar
€ 695,00

Levering

Ophalen of Verzenden
Bericht

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Type : Houtskoolbarbecue

Beschrijving

Professionele BBQ smoker type Oklahoma Joe Country. Geen dun blik maar met een staaldikte van 3,0 mm. Gewicht: 125 kilo.

Met deze multitalent kunt u grillen, roken, koken, bakken, garen en warmhouden.

Grill oppervlakte: 78x38 cm EN 48x38cm
Totale grootte: B176xH200xD70 cm
Type: kolen en hout
Kleur: zwart (hittebestendig gespoten)
Materiaal: koudgewalst staal
Staal dikte: 3 mm
2x geïntegreerd temperatuurdisplay
Vet lade onder de grote kamer
3 kamers: 2x grillvakken + 1 brand box
Handgrepen bedekt met hout
2 grote stalen wielen
Vlinderkleppen voor temperatuurregeling
Verschillende planken gemaakt van staal
Plank voorzijde met afgeronde hoeken

Wat is het verschil tussen een gewone bbq en een smoker?
Bij het conventionele barbecueën plaats je het te grillen voedsel direct boven de hittebron. Dat kan gas, elektriciteit of open of gloeiend vuur zijn van briketten, houtskool of hout. Dat heeft een flink aantal nadelen. In de regel is directe hitte te heet en zal de hitte het vlees of ander voedsel doen verbranden nog voordat het goed en wel gaar is.

Ook krijg je te maken met zogenaamde flares doordat vet en andere soorten brandbaar vocht op de hittebron druipt. Hierdoor zie je dat de meeste mensen niet aan het grillen maar aan het cremeren zijn. Dat is erg ongezond en bovendien niet zo lekker eten als het voedsel verkoolt is.

Met een smoker bent u van deze problemen verlost. De hitte of zelfs het open vuur bevind zich namelijk niet in hetzelfde maar in een volledig separaatcompartiment. De firebox. Het te bereiden voedsel bevind zich in het grotere grillcompartiment en zal slechts indirect met de hitte in contact komen via een opening tussen de firebox en het grillcompartiment.

Doordat je het vlees langzaam laat garen zal het minder krimpen. Minder taai worden. Gaarder worden. Het eten en met name vlees zal smakelijker worden, want je kunt zowel natte als droge kruidenrubs/marinades gebruiken, hetgeen bij conventionele barbecues niet gaat vanwege het verbranden.

Je kunt rookhout gebruiken in tal van smaken om het voedsel meer en/of extra smaak te geven. Je kunt met de rookmethode ook veel meer soorten vlees bereiden. Denk maar aan gerookte soorten spek, gerookte kipfilet, spareribs, makreel of paling, gerookte groente zoals mais en dergelijke. Opeens hoef je het niet meer te houden bij de tot vervelens aan toe standaard hamburgers, kippenpoten en worsten.

De BBQ smoker zit verpakt in 2 dozen.
Prijs: 695 Euro (incl. btw en bezorgen binnen Nederland) De bezorgkosten naar Belgie zijn 75 Euro.
U kunt de smoker ook komen bezichtigen/ophalen (op afspraak) in onze showroom/magazijn in Almere.
Eventueel hebben wij ook een bijpassende afdekhoes te koop voor 50 Euro.

Mail of bel ons gerust voor meer info. .

Met vriendelijke groet,
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
Deel deze advertentie via:
Bewaar
Advertentienummer: m1198799392
Rapporteer deze advertentie
Advertenties door Google

Rapporteer deze advertentie

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen