×

Marktplaats App

Verder kijken met de Marktplaats app
Bekijken

2 in 1: Luchtbevochtiger en Luchtreiniger CA-605

7205 x gezien 80 x bewaard sinds 11 sep. '13, 20:04
€ 169,00

Levering

Ophalen of Verzenden

Verzendkosten

€ 4,00
Website Bericht

Kenmerken

Type : Overige typen
Conditie : Nieuw

Beschrijving

Ultrasoon luchtbevochtiger met ionisator CA-605

Unieke luchtbevochtiger door creatief gebruik van technologie, design en comfort!

Gezonde lucht ook in de verwarmperiode:

* Tegen droge lucht, stof, pollen en partikelgebonden geuren
* Bijschakelbare ionisator voor luchtzuivering van stofdeeltjes en geurreductie
* Bijzonder geschikt voor allergiepatiënten
* Voor ruimtes tot ca. 65m² / 160m³

* 2 in 1 met ultrasoon luchtbevochtiging en ionisatie luchtreiniging
* Lifestyle design

* Hoge capaciteit en geruisarme werking
* Hygrostaat regeling
* Hygiënisch en veilig
* Comfortabel door afstandbediening
* Eenvoudig in onderhoud
* Permanentfilter, geen vervangfilters nodig!
* Energiezuinig


Lifestyle design voor aanvulling op het interieur
Alles in uw woonruimte en werkomgeving draagt bij aan de sfeer. Om deluchtbevochtiger goed af te stemmen op uw interieur verrast deze mooi enelegant vormgegeven hoogwaardige ultrasoon luchtbevochtiger CA-605 metionisator met een Lifestyle design welke het unieke frontpaneel engeïntegreerde display combineert met fraaie kleurstelling in“zwart glas effecten levend wit”. De hoge functionaliteit, effectiviteit en de oogstrelendelijnen bepalen deze bijzondere ultrasoon luchtbevochtiger CA-605 met ionisatorvoor luchtreiniging tot perfecte keuze voor verzorging van de optimaleluchtvochtigheid in woon – en werkruimtes.

Te droge binnenlucht
Te lage luchtvochtigheid werkt negatief op het welbevinden van mensen en dierenen kan bij aanhoudende zeer droge binnenlucht ziekteverschijnselen van deademhalingswegen, droge ogen en huidproblemen veroorzaken. Ook voor meubels,parketvloeren, antiquiteiten en planten kan uitdroging zeer schadelijk zijn.

Bescherming bij allergie of huidproblemen
Allergeen huisstof zorgt met name in de droge tijd van het jaar voorstofwerveling in de binnenruimte. Jeukende ogen, geïrriteerde ademwegen endroge huid zijn de negatieve gevolgen van te droge binnenlucht. De Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger met ionisator CA-605 is geschikt voorgebruik in grotere ruimtes tot 65m² / 160m³ en zorgt voor meer welbevinden.Droge huid wordt op een aangename wijze beschermd en verzorgt met voldoendevocht. Voldoende luchtvochtigheid reduceert stofwerveling. De ingebouwdeionisator reinigt de lucht en verbeterd hierdoor de kwaliteit van debinnenlucht. Mensen met allergie of huidproblemen kunnen door optimaalbevochtigde en gezonde ademlucht hun klachten verminderen, beter slapen endaardoor de leefkwaliteit verbeteren.

Optimale luchtvochtigheid
De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in hetbereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid. De mens ervaart de lucht inbinnenruimtes met een luchtvochtigheid in dit bereik als aangenaam en optimaalbevochtigd. De luchtvochtigheidsgraad is hiermee ideaal voor de gezondheid vanmens en dier en gelijktijdig worden meubels, houten vloeren,muziekinstrumenten, antiquiteiten, planten en veel meer waardevolle zaken inhet interieur tegen uitdroging beschermd.

Ultrasoon luchtbevochtiger CA-605 met ionisator voor optimaal binnenklimaat!
Deze effectieve luchtbevochtiger met ionisator, koude en warme vernevelingregelt automatisch de ingestelde luchtvochtigheid en verbeterd deluchtkwaliteit in binnenruimtes tot ca. 65m²/160m³ waar mensen het meestverblijven zoals de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, kantoor, spreekkamer,ontvangst- en wachtruimtes, kinderdagverblijven, peuterspeelzaal, schoollokalen etc.

Optimaal binnenklimaat in baby- en kinderkamer
De juiste luchtvochtigheid en gezonde ademlucht in de woonkamer, babykamer enkinderkamer biedt in het bijzonder de kleine mens bescherming tegen droge enjeukende huid, gebarsten lippen, keelpijn en vermindert voor hen de risico’s van allergeen huisstof.
Geschikt voor kleine en grotere ruimtes tot ca. 65m² / 160m³

Technische gegevens:
• Ultrasoon koude en warme verneveling
• Capaciteit min.120 ml / h - max. 480 ml / h
• Digitale hygrostaat meet de aanwezige en regelt automatischde ingestelde vochtigheidsgraad
• Relatieve luchtvochtigheid instelbaar tussen 45 en 90%
• Afneembare watertank inhoud 5 liter
• 360° draaibare vernevelingverdeler met dubbele sproeiuitlaat
• Ionisator capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³
• Actief zuurstof < 0,05 ppm
• Bijzonder geluidsarm < 25 dB (A)
• Afmetingen 35 x 27,3 x 20,2 cm
• Gewicht: 2,9 kg (leeg)
• Kleur: zwart en wit
• Energieverbruik slechts 30 Watt voor koude en 138 Watt voorwarme verneveling
• Stroomaansluiting 220 – 240V, 50 / 60Hz

Vier programma’s:
1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Gecombineerd ultrasoon warm bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
3. Alleen ultrasoon koud bevochtigen
4. Alleen ultrasoon warm bevochtigen

Comfort en veiligheid:
• Hygrostaat regeling
• Afstandbediening en handmatige bediening door tiptoetsen ophet apparaat
• Duidelijk afleesbaar LCD display
• 12h uurs timer
• Bevochtigingcapaciteit regelbaar met 3-standen
• Hygienisch en veilig
• Ionisator voor luchtreiniging bij te schakelen
• Watervoorverwarming bij te schakelen
• Permanent Keramisch / nano-zilver filter voorwaterontharding
• Geen vervangfilters nodig!
• Nano-zilver tegen bacterievorming en slechte watergeur
• Automatische uitschakeling en signaal bij leegwaterreservoir
• TÜV, GS en CE getest

Ultrasoon luchtbevochtiging door de luchtbevochtiger CA-605
Ultrasoon waterverneveling wordt uitgevoerd door een klein hoogfrequenttrilplaatje (ultrasoon membraam) welke zich in het bodemgedeelte van deluchtbevochtiger bevindt. De geproduceerde koude of voorverwarmde waternevelwordt door een fluisterstille ventilator aan de binnenlucht afgegeven en verdamptdirect. Bevochtiging met ultrasoon techniek is zeer geschikt voor particuliergebruik in de woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer, hobbyruimte,seniorenwoning alsmede zakelijke toepassing in kantoorruimtes, werkplekken,vergader- en conferentieruimtes, behandel- wacht- en verblijfruimtes,verpleeghuizen etc. etc.

Ionisatie luchtreiniging
De ultrasoon luchtbevochtiger met ionisator CA-605 beschikt over eeningebouwde ionisator die negatieve ionen produceert voor het reinigen van debinnenlucht en het verrijken van schrale binnenlucht met negatieve ionenwaardoor de luchtkwaliteit verbeterd.
Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andereongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes wordenop deze wijze zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden zo door de ionisatoruit de lucht gefilterd.
Negatieve ionen ondersteunen ook de opbouw van energiereserves en destofwisseling, de verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, devermindering van symptomen bij allergieën astma en hoofdpijn, de versnellingvan helingsprocessen en de afbouw van stress en slaapstoornissen.

Door het elegante, compacte Lifestyle design en de fraaie kleurstelling in“zwart glas effect en levend wit” kan de Clean Air Optima ultrasoonluchtbevochtiger met ionisator CA-605 zich in elk woon- en zakelijk interieurlaten zien.

De Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger met ionisator CA-605 regeltautomatisch de juiste luchtvochtigheidsgraad in uw binnenruimtes en verbeterdde luchtkwaliteit, vermindert gezondheidsklachten tengevolge van te droge luchten beschermd waardevolle zaken in het interieur tegen uitdroging.
Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen
  • www.cleanair-online.nl
Deel deze advertentie via:
Advertentienummer: a1003905318
Advertenties door Google

Meld aan Marktplaats

Dagelijks behandelen wij duizenden gemelde advertenties. We geven hierbij prioriteit aan advertenties die door meerdere bezoekers zijn gemeld. Lees hier de regels en voorwaarden die gelden voor het plaatsen van een advertentie.

Wat klopt er niet?

Inloggen