OkiDoki

61 ervaringen
5
61
4
0
3
0
2
0
1
0

Ervaringen van anderen (61)

Jaap Man 28 sep. '16

Toonde interesse in: KIDS dag op kinderdagverblijf

We hebben deze clown uitgenodigd vanwege het 5 jarig bestaan.. Alle kinderen van de afgelopen 5 jaar waren aanwezig (22) met vele ouders (20). Remco deed het zeer goed en wist de aandacht van de kinderen vast te houden. De kinderen hebben het er nog steeds over. Een zeer geslaagde voorstelling. Kinderopvang henny laren (gld)

Liselotte 1 aug. '14

Toonde interesse in: Clown op familiefeest

Wat hebben mijn nichtjes, en zelfs de volwassenen, genoten van clown okidoki's performance. Ademloos keken de kleintjes toe, terwijl de volwassenen dubbel lagen van het lachen. Het was een interactieve show waarbij de kindjes allemaal betrokken werden. Ze kregen allemaal een rol en daar genoten ze zichtbaar van. Well done okidoki, ik zal je zeker aanbevelen in mijn omgeving.

ingrid 15 jun. '14

Toonde interesse in: optreden Clown Okidoki

Okidoki is een echte clown!! Op 1 juni 2014 vierde de nederlandse labrador vereniging haar 50 jarig bestaan op het terrein van kasteel hoekelum bij ede. Ter gelegenheid van dit jubileum was clown okidoki uitgenodigd om de jonge bezoekers van die dag te vermaken. Uit zijn 'tover-kar' kwamen allemaal spannende trucs, waarbij hij de volle aandacht van de kinderen wist vast te houden. Zowel kinderen als volwassenen genoten van zijn voorstelling! Zelfs de aanwezige labradors vonden hem geweldig en kwispelden of hun leven ervan afhing als hij 'hond' speelde. Het 4-uur durende optreden was een waanzinnig succes! Wat een fantastisch optreden, kortom: een absolute aanrader!'

linda deckers 21 mei. '14

Toonde interesse in: clown

Wij hebben deze clown uitgenodigd op een rommelmarkt voor de stichting little joy.hij heeft de kinderen en mensen heel erg vermaakt.we hebben leuke reacties gekregen.zeker een aanrader om hem eens uit te nodigen.je lacht je eigen slap.heel erg bedankt en hopenlijk tot een volgende keer.

Henk64 1 mar. '14

Toonde interesse in: Straattheater/clownsact op de markt

Wat een talent! Een absolute aanrader als je je feestje of activiteit wilt opluisteren met vermaak en entertainment voor jong én oud! Okidoki heeft de deventer markt opgeluisterd in het kader van de kidsday en in een mum van tijd stond het vol met kinderen en ouders die zich er prima mee vermaakten. Boeken die man. 

13 feb. '14

Toonde interesse in: Clown op kinderfeestje

Een uur lang kinderen van 3 tot 10 jaar boeien...Petje af hoor (of moet ie juist op, of achterste voren, of onderste boven?) De kinderen hebben het er nu nog over. En zelfs voor de kleinste baby van 4 weekjes oud was een beestje van ballonnetjes geknoopt...Echt top!

dancing girl 13 feb. '14

Toonde interesse in: Clown op kinderfeestje

Een uur lang kinderen van 3 tot 10 jaar boeien...Petje af hoor (of moet ie juist op, of achterste voren, of onderste boven?) De kinderen hebben het er nu nog over. En zelfs voor de kleinste baby van 4 weekjes oud was een beestje van ballonnetjes geknoopt...Echt top!

Gnupgnup 12 feb. '14

Toonde interesse in: Straattheater/clown

Bij de opening van ons arke reisbureau in zutphen zorgde okidoki voor een vrolijke noot, erg leuk! Bedankt, remco!

Lil 5 okt. '13

Toonde interesse in: Clownsact

Okidoki wist groep 1 t/m groep 8 tegelijkertijd te vermaken. Erg goed!!!

Maarten 5 okt. '13

Toonde interesse in: Bruiloft

Voor onze bruiloft zochten we vermaak voor de kinderen van de daggasten (8 in totaal tussen de 2 en 11), zodat de ouders ook even lekker konden kletsen en genieten. Dit is helemaal gelukt...We waren zelfs wat ouders kwijt op een gegeven moment :) een absolute aanrader als de kinderen vermaakt moeten worden!!

menkhorst 4 okt. '13

Toonde interesse in: clown

Clown okidoki is een echte aanrader; helemaal top. Hij was bij ons ivm feestje voor 12 1/2 geen kinderen aan de kinderen gehad en zelf ook super genoten..Dus een aanrader!!!

Sandra 31 aug. '13

Toonde interesse in: Entertainer

Alles wat over remco is geschreven klopt 100% hij heeft bij ons thuis 15 kindjes rond de leeftijd 4 jaar 60 minuten non -stop aan het lachen gekregen. Er bestaat geen groter genot voor een ouder dan hier naar te kijken. Remco je hebt een speciaal talent!!!!

14 aug. '13

Toonde interesse in: Kinderfeestjes

Prima optreden op ons dorpsplein afgelopen zondag in ellecom. Kinderen en ouders waren enthousiast. Dhr. Roelofs heeft alles netjes op orde (bevestiging per email, algemene voorwaarden, factuur zoals afgesproken). Iemand met wie je goede afspraken kunt maken. We vragen hem beslist nog een keer!

Opruiming 12 jul. '13

Toonde interesse in: Feest op OBS Centrum met clown Oki

Op onze laatste schooldag voor de zomervakantie hebben we clown oki doki uitgenodigd om het afscheidsfeest van onze collega compleet te maken. (Stukje vermaak voor onze collega'(s) maar ook voor de kinderen natuurlijk) op onze school zitten maar liefst 200 kinderen en met een act in je eentje wist je iedereen te vermaken. Veel humor, snelle afwisseling en het betrekken van het publiek zorgde voor een zeer geslaagde ochtend! Knap werk! Wij waren erg enthousiast! Mochten we in de toekomst nog eens een keer gebruik kunnen/willen maken van een goede clown act dan weten we nu bij wie we aan het juiste adres zijn. Nogmaals bedankt voor deze leuke show! Namens iedereen van obs centrum  te paterswolde   

27 jun. '13

Toonde interesse in: Clown / Jongleur OKI DOKI IN DUITSL

Clown / jongleur oki doki in duitsland ( goch-pfalzdorf ) seizoen's aflsuiting f4 alemannia pfalzdorf ! Het optreden van okidoki was helemaal super ! De kinderen gingen helemaal uit hun dak ! Hij spreekt zelfs zeer goed duits :) alemannia pfalzdorf uit duitsland zegt vielen dank remco ! Tot een volgende keer. 

marktplaatsfan 25 jun. '13

Toonde interesse in: Clown

Wij hadden de opening van ons reisbureau in deventer en clown okidoki ingehuurd om mensen en kinderen te vermaken. Wat een geweldige dag was dit! Clown okidoki is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de volwassenen super leuk! We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen van onze klanten. Ik kan okidoki dan ook aan iedereen aanbevelen!   

spruit 4 apr. '13

Toonde interesse in: Clown

Okidoki heeft bij ons tijdens het pannenkoeken diner opgetreden op eerste paasdag. Alles is perfect verlopen . De reacties van onze gasten waren allemaal positief! Een aanrader dus. Okidoki bedankt en tot een volgende keer.

jolanda 13 feb. '13

Toonde interesse in: clown

Met carnaval 2013 heeft clown okidoki onze allerkleinste vermaakt op ons ranjabal. Niet alleen de allerkleinste genoten ook de volwassenen vonden het super. Hij kan iedereen boeiend en rustig laten kijken, er hebben ongeveer 100 kleine kids een uur lang zittend hun verstand verkeken, echt geweldid om te zien. Okidoki super  bedankt. Groetjes cv de koffieleuters, westerhoven 

11 feb. '13

Toonde interesse in: Clown kinderfeestje

Het optreden van okidoki voor het kinderfeestje van onze dochter die 6 werd, was heel erg geslaagd. Eerst een show van een half uur waar de kinderen enorm hebben gelachen om clown okidoki! Wat een leuke dynamiek tussen de kinderen en okidoki. Daarna hebben de kinderen een uur geoefend aan een eigen show voor hun papa's en mama's. Voor kinderen deze leeftijd was het best pittig, maar met de enthousiaste begeleiding van okidoki ging het best en was de show een groot spektakel! Jongleren, chineese bordjes in de lucht laten draaien, fietsen zonder stuur. Alles was even leuk om te zien en wat waren alle feestgangers, inclusief de jarige jet, trots en blij!

RiPro 21 dec. '12

Toonde interesse in: Verjaardagdeest kind

Was heel mooi en grappig. Volgend jaar weer!!!!!!!!!!!!

Ineke 28 nov. '12

Toonde interesse in: Sinterklaasintocht

Geweldig optreden tijdens en na afloop van de sinterklaasintocht. Reacties van de kinderen en volwassenen waren erg positief. Bleef de aandacht van de kinderen houden.

johan 10 jul. '12

Toonde interesse in: zomerfeest bso

Okidoki in de goede zin van het woord!!!!! Bij ons op de bso hebben de kinderen , in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar een ontzettend leuk uurtje gekregen.wat goed om te zien bij een warme middag dat jij iedereen kon boeien. Het zijn de eorootjes dubbel en dwars waard. Wat speel jij goed op de kinderen in.met een leuk gedraaid object ,van balonnen gemaakt, gingen de kinderen huiswaarts. Onze complimenten het was okidoki!!!!!!!!!

klunder 10 jul. '12

Toonde interesse in: straatfeest

Ik heb okidokie gezien bij mijn man zijn werk met een sinterklaasfeest en vond het geweldig,dus toen ik een straatfeest 7 juli 2012 organiseerde , heb ik hem benadert toppie de kinderen vonden het prachtig ,mijn buurjongetje van 3 had de slappe lach ,mijn oudste zoon van 14 hielt zich met een vriendje op de achterzijde maar genoot stiekum mee   ook nog ballonen gemaakt    ,ik heb hem aangeraden bij school echt zeker voor herhaling vatbaar 

14 feb. '12

Toonde interesse in: optreden

Op 11 februari 2012 vierden we ons 40 jarig huwelijksfeest, voor de kleinkinderen hadden we mede okidoki gearangeerd, daar hebben we achteraf geen spijt van gehad, niet alleen de kleinkinderen waren enthousiast, ook de "grote gasten" konden zijn optreden waarderen. Okidoki het was "okidoki" antoon en johann dieker zelhem

Ellen 1 okt. '11

Toonde interesse in: Feestje vanuit bedrijf

Ik ben erg tevreden over het 3 uur durende optreden van okidoki tijdens ee groot feest wat ik georganiseerd heb voor meer dan 300 kinderen!!!! Zowel jong als oud was erg tevreden!!! Okidoki speelt in op het publiek en zorgt dat iedereen zijn momentje krijgt!

Verhoog 26 sep. '11

Toonde interesse in: goochel clown

Zeer geslaagde show voor kinderen in allerlei leeftijden. Zeer leuk, gevarieerd en interactief programma. Weet de kids van begin tot eind te boeien en te prikkelen. Betrouwbaar en flexibel afspreken. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Ditzel 12 sep. '11

Toonde interesse in: optreden clown

De kinderen maar ook veel volwassen hebben enorm genoten van je optreden tijdens ons feestje. Ze hingen aan je lippen! Zeker een aanrader!

Esther 6 jun. '11

Toonde interesse in: optreden Okidiki op onze bruiloft

Okidoki heeft op onze bruiloft 3 juni j.l. De kinderen heel goed weten te vermaken voor meer dan één uur! Echt een super optreden. 30 Kinderen van 2-12 jaar hebben genoten van zijn voorstelling. Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

PeHart 6 jun. '11

Toonde interesse in: Clown, jongleur, balonnen

Okidoki /remco, gisteren (5 juni 2011) hebben we een familiefeest georganiseerd in amersfoort. Hebben jou daar uitgenodigd...En mede door jou is het feest een groot succes geworden. Jij hebt 36 kleine kids (3-12 jaar) en meerdere grote kids super vermaakt met je clown zijn, jongleren, balonnenact, de magische okidoki koffer. Heel erg bedankt !!! Peter (48), rixta (40), max (10), tatum (7), lois (3) van der hart

16 mei. '11

Toonde interesse in: beoordeling okidoki

Familie francisco afgelopen zaterdag 14 mei hebben we oki doki ingehuurd. Op het verjaardagsfeestje van onze zoon! Het was harstike leuk. ? Van kleins tot groot hebben t naar hun zin gehad. Vele kindjes zeide tegen hun ouders na t feestje, ik wil ook die clown als ik jarig ben. Helemaal te gek!!!!!

lbro1 2 mei. '11

Toonde interesse in: clown en jongleur

Leo van den broek we hebben okidoki nu twee keer meegemaakt tijdens koninginnedag en allebei de keren heeft hij een erg goede indruk achter gelaten. Hij betrekt de kinderen bij zijn show en speelt goed in op de dingen die in de zaal gebeuren. Ook bij ons bleef hij veel langer dan dat we geboekt hadden en de kinderen genoten volop. Leo van den broek oranjevereniging nieuwe wetering

18 apr. '11

Toonde interesse in: Jubileumfeest 20 jaar Opstap

Afgelopen vrijdag 15 april 2011 vierden wij het 20-jarig bestaan in dok zuid te apeldoorn van het multiculturele programma opstap. De kinderen die hierbij betrokken zijn werden prima vermaakt door de zeer actieve clown okidoki. Zij en de aanwezige volwassenen hebben er an genoten en het is een zeer geslaagde middag geworden, mede dankzij de inzet van okidoki. Roely van arkel

12 apr. '11

Toonde interesse in: comunniefeest

Afgelopen zondag 10 april 2011 deed onze jongste dochter haar eerste comunnie en zoals het dan behoort hoort daar een suprise act bij en deze keer was ons oog gevallen op okidoki en dat was zeer de moeite waard de kinderen jong en oud hebben meer dan genoten met zijn zeer uiteenlopende show heeft hij iedereen geweldig beziggehouden en vermaakt. En dat hij een bijzondere indruk heeft achtergelaten blijkt wel uit de reactie's van de kinderen en het feit dat ze de afgelopen dagen nog steeds situaties vertellen en zitten te lachen om wat hij allemaal deed. Met vriendelijke groeten miranda knippels-vriends

Meijer 1 apr. '11

Toonde interesse in: optreden Okidoki op familiefeest

Op zondag 20 maart 2011 is okidoki een uurtje op ons familiefeest geweest. Jong en oud waren ontzettend geboeid door het optreden van okidoki en onze feestmiddag was een groot succes. Ik kan het iedereen aanraden.

Rudy 10 mar. '11

Toonde interesse in: Kindermiddag carnaval

Ruudi cv de urnegravers wijchen okidoki komt binnen en heeft al meteen oog voor de kinderen en tot aan het moment dat hij echt de deur uit is blijft hij bezig!! 2 Jaar bij onze kindermiddag geweest in 1 woord geweldig!!

Charlie 24 jan. '11

Toonde interesse in: optreden clown

Afgelopen vrijdag heeft okidoki bij ons op school opgetreden voor de groepen 1 t/m 4 en 5 t/m 8. In beide voorstellingen wist hij zowel de kinderen als de leerkrachten prachtig te vermaken met zijn acts. Zeker een aanrader

Ineke 25 okt. '10

Toonde interesse in: clown

Bij onze house warming kwam oki doki als verrassing bij de kinderen op bezoek. De 35 kinderen hadden dikke pret en niet alleen de kinderen .. ! Ook veel ouders kwamen een kijkje nemen. Er is veel over nagesproken. Super!

Rianne 18 okt. '10

Toonde interesse in: voorstelling met workshops

Afgelopen vrijdag hebben wij okidoki bij ons op school uitgenodigd. Groep 1 t/m 8 was razend enthousiast (en de juffen dus ook). Hij verzorgde een enerverend ochtendvullend programma. Eerst een voorstelling en daarna gingen de kinderen in workshops zelf aan de slag om aan het eind van de ochtend een geweldige "circusvoorstelling" te geven aan de ouders, etc. De reacties waren van alle kanten positief.

Zeyl 19 sep. '10

Toonde interesse in: optreden tijdens familiedag

We hebben okidoki uitgenodigd, opdat de familiedag, waarop ouders, broers en zussen, neven en nichten graag contact met elkaar zouden willen hebben, ook leuk zou zijn voor de kleinkinderen van 1-13 jaar. Het was een schot in de roos en niet alleen voor de kleinen -die hij overigens zeer wist te boeien ook de 2 zweedstaligen- maar ook voor de ouderen die aan het eind van zijn optreden mochten leren jongleren met zijn materialen. Een aanrader voor dit soort gelegenheden.

Beck 13 sep. '10

Toonde interesse in: Clown - jongleeract - kindervermaak

Zaterdag 4 september was het hoogtepunt van het kinderprogramaa van ons straatfeest. Met een komisch optreden en goede workshop waarbij zo'n veertig kinderen in groepjes roteerden over de diverse onderdelen van de jongleerkunde. Natuurlijk werd het geheel afgesloten met een spetterend optreden van de kinderen die lieten zien wat ze hadden geleerd bij de workshops. Super goed en een echte aanrader jack beck alida de jongstraat culemborg

7 sep. '10

Toonde interesse in: Clown & Jongleur OkiDoki

Afgelopen zondagmiddag was okidoki aanwezig om op ons 'feestje de kinderen aangenaam bezig te houden. Voor ons even gokje. De website en eerste contact stond ons erg aan.... Maar je weet het nooit! Het was in een woord f a n t a s t i s c h. Wat een gave om op deze manier kinderen zo'n vier uur geboeid te houden. Wat een veelzijdigheid. Ik denk dat niet alleen wij, maar zeker ook alle kinderen, volop genoten hebben en nog heel lang terug zullen denken aan deze fantastische middag! Okidoki..? Aan aanrader met stip!!

zandhegge 30 aug. '10

Toonde interesse in: Camping de Zandhegge

Afgelopen zaterdag heeft clown okidoki bij ons op de camping de kinderen geweldig vermaakt. Wat leuk is dat hij echt de kinderen erbij betrekt. De kinderen hebben genoten van een uurtje entertainment. En de prijs is ook leuk dan, vaak worden er shows aangeboden van 2 x 45 minuten of zo, maar dat is best lang voor de kinderen vinden wij, dit was perfect! Bedankt voor het leuke optreden.

Hiddink 28 jun. '10

Toonde interesse in: Clown Okidiki

Wij hebben genoten van okidoki op ons buurtfeest. De kinderen waren een uur lang zo druk met hem dat ze daarna over niks anders konden hebben. Hij doet het zo leuk met de kinderen en hij heeft verschillende acts. Ook over de prijs zijn we erg tevreden! Echt aan te raden!

André Jimmink 24 jun. '10

Toonde interesse in: Kindermorgen Midzomerfeest Vorden

Wij hebben okidoki nu twee keer gehad op ons midzomerfeest en wij zijn er zeer tevreden over. Erg leuk voor de kids. Groeten, andré jimmink bestuur stichting evenementen vorden stevo.nu

21 jun. '10

Toonde interesse in: Clown OkiDoki

Sonja okidoki is in een woord 'geweldig'!!!

6 mei. '10

Toonde interesse in: Clown/goochelaar act

Wij hebben clown okidoki uitgenodigd voor het opa en oma feest op een kinderdagverblijf in velp. Meteen bij binnenkomst maakte okidoki op een grappige, ongedwongen manier kennis met de kinderen (0-4 jaar). Na 5x een korte, maar grappige show als jongleur en clown te hebben gegeven kunnen we concluderen dat okidoki een succes was! We hebben allen genoten, bedankt okidoki!

de moedt 31 mar. '10

Toonde interesse in: optreden van okidoki op verjaardag

Was een geweldig optreden op 27-03-2010 okidoki bedankt

Mark 13 feb. '10

Toonde interesse in: Kinderfeestje Senna

Okidoki hebben we voor 1,5 uur ingehuurd en het was geweldig ! 9 Kinderen in de huiskamer en okidoki wist ze echt te amuseren met humor en spel. Echt een aanrader voor een kinderfeest. De volgende dag werd ik aangesproken door de lerares van school. Was wel een heeeeel leuk feestje geweest bij senna ?! De kinderen mochten in de kring vertellen. Ik was er niet bij maar er werd heel gedetailleerd en enthousiast verteld door de kinderen. Hoe kwam je er bij was de vraag die ik vaak kreeg. Ja via internet. Een aanrader de kinderen vonden de ballonnenfiguren ook geweldig ! Dank je wel remco het was een succes !

Verhagen 13 feb. '10

Toonde interesse in: Carnavalsfeest Rozendaal

Wij hebben clown okidoki uitgenodigd voor ons carnavalsfeest op 6 februari jl. Het was een groot succes. We hadden kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar en gelijk bij binnenkomst maakte hij op een ongedwongen manier kennis met de kinderen en andersom. Na een prachtige interactieve show als jongleur en clown heeft hij voor verschillende kinderen ballon figuren gemaakt. We hebben allen genoten, bedankt okidoki!

28 dec. '09

Toonde interesse in: Bedrijfsfeest

Tijdens ons jaarlijkse bedrijfsfeest heeft okidoki de kinderen van onze collega's op een super leuke en geweldige manier vermaakt! Okidoki is heel divers en houd ze continue bezig, de kinderen leefden helemaal mee en genoten van alle grappen en grollen! Okidoki is heel flexibel, de vraag om iets langer door te spelenn was geen enkel probleem! Alle kids kregen een mooi dier of figuur gemaakt van ballonnen, ook de 'oudere aanwezigen' genoten zichtbaar van zijn show! Zeker een aanrader! De kinderen waren tussen de 1 en 11 jaar.

Martin Bosman 13 nov. '09

Toonde interesse in:

Okidoki had ik uitgenodigd voor het verrassingsfeest voor mijn man die 40 jaar is geworden. Omdat er ook een hoop kinderen kwamen leek het me leuk om hun zo ook bezig te houden. En het was helemaal super. Alle kinderen vertelde dat ze het zo leuk vonden met de clown en met de ballonnenfiguren waren ze helemaal blij. Mijn eigen kids waren er ook helemaal vol van. Okidoki bedankt voor de leuke middag. Groetjes astrid bosman

2 nov. '09

Toonde interesse in:

Super leuk, al onze kinderen die op dat moment in de speeltuin waren zaten de hele voorstelling lachend te kijken! Hij was helemaal ( te) gek, ging erg leuk en relaxed met de kinderen om, en had ze ook nog onder controle ondanks het enthousiasme om mee te doen! Ook het jongleren en ballonnen vouwen was erg leuk, een aanrader dus!

nieuwenhuijsen 2 nov. '09

Toonde interesse in:

Okidoki is een echt super! De kinderen vonden het helemaal geweldig tijdens de verjaardag van onze tweeling. Hij is veel langer gebleven dan gepland en zowel jong als oud hebben het er nog steeds over. Te gek !!!

L. Platenkamp 20 sep. '09

Toonde interesse in:

Okidoki is een echte aanrader! De kinderen vonden het helemaal geweldig tijdens op ons open huis van het bedrijf. We hadden hem voor een uurtje geboekt, maar hij was heel mooi op tijd en al ruim voor die tijd, bij binnenkomst, maakte hij er een show van voor jong en oud. Hij is uiteindelijk veel langer gebleven dan gepland en zijn show was hilarisch voor de kinderen, helemaal super!!!

Marjan 11 sep. '09

Toonde interesse in:

Onze kinderen hadden het er nog dagen over. Dat zegt genoeg toch? Een dikke 10 !!!

10 sep. '09

Toonde interesse in:

Hard werkende clown die zich niet uit het veld liet slaan door regenbuien, geluidsoverlast over andere acts die plotseling zijn podium innamen. Bleef langdurig non-stop vele kinderen en volwassenen vermaken op hoog niveau. Prima !!!!

Paulien 10 sep. '09

Toonde interesse in:

Een geweldige clown/entertainer, tijdens ons huwelijk heeft hij de kinderen prima vermaakt van jong tot ca. 12 Jaar!! Helemaal goed, wij hebben hem vaker gezien en de kinderen zijn niet bij hem weg te krijgen.

Nienke 18 jul. '09

Toonde interesse in:

Een ontzettend leuke ervaring. De kinderen (tussen 0 en 4 jaar) hebben het nog een paar keer over clown okidokie gehad. Zijn act was goed voorbereid en ook op onverwachte dingen speelde hij erg leuk in.

Hiemstra 25 jun. '09

Toonde interesse in:

Bakker bart. Hij heeft de gehele zaterdag het winkelend publiek voor onze bakker bart vermaakt, het was af en toe zo vermakelijk dat de gehele winkelstraat er door geblokkeerd werd. Hij heeft nu 2 keer voor ons zijn kunsten vertoond en misschien worden dat er wel meer gezien de leuke reacties van het publiek. Echt aanbevolen

Elly 23 jun. '09

Toonde interesse in:

Elly het was een leuke ervaring hoe hij de kinderen vermaakte. De kinderen hebben ook echt genoten van zijn optreden.

R Hunt 8 jun. '09

Toonde interesse in:

Fantastic ! Funny, engaging - kept a group of 34 children of different ages entertained for 90 minutes - in english and dutch ! Well done and thank you.