Stel je kopers gerust

Met de Gelijk Oversteken Service laat jij kopers zien dat je het beste met ze voor hebt. Wanneer zij deze service gebruiken hebben ze de garantie dat hun geld pas wordt uitbetaald als het pakket bij hen bezorgd is. Wanneer jij dit aanbiedt straal je betrouwbaarheid uit en onderscheid je je van andere verkopers.

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Meld je aan voor het gebruik van betaalverzoeken met iDEAL. Daarna kun je ook gebruikmaken van de Gelijk Oversteken Service. We laten op je profiel zien dat je een gecontroleerde verkoper bent.
  • Stap 2: Wil een koper Gelijk Oversteken gebruiken? Maak een betaalverzoek aan en kies voor Gelijk Oversteken, laat hem de betaling overmaken naar de tussenrekening van Online Betaalplatform en verstuur het pakket met Track & Trace.
  • Stap 3: Je krijgt een melding zodra de koper bevestigt dat het pakket bezorgd is. Daarna wordt de betaling naar je overgemaakt. Geeft de koper niets aan, dan wordt het geld na 7 dagen overgemaakt. Zo hebben jij én je koper allebei zekerheid.

Wil jij aarzelende kopers over de streep trekken en laten zien dat je betrouwbaar bent? Bied ze dan de Gelijk Oversteken Service aan.

Meld je aan

Lees meer over Gelijk Oversteken Service op Help & Info.

Weten wat de voordelen van de Gelijk Oversteken Service voor jou als koper zijn? Vertel me meer.