Betalen

Betalen voor advertenties

In sommige categorie├źn betaalt u een bedrag om een advertentie te plaatsen en gedurende een bepaalde periode op de site te laten staan. Wanneer u een betaling voldoet via de site voor het plaatsen van een nieuwe advertentie of opvalmogelijkheid, kunt u hierbij kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • iDEAL (online betalingen afhandelen via uw eigen bank)
  • Creditcard (afhankelijk van categorie en alleen wanneer aangegeven)
  • Paypal (betalen met aankoopbescherming)
  • Betalen met één klik (eenvoudig te activeren, de eerstvolgende keer dat u een betaling doet aan Marktplaats. Bij daaropvolgende betalingen betaalt u met één enkele klik en hoeft u niet meer in te loggen bij uw bank).Automatisch verlengen van betaalde advertenties

In bepaalde categorie├źn dient u bij het plaatsen van een advertentie akkoord te gaan met een automatische verlenging. Uw advertentie wordt, wanneer u deze niet zelf verwijdert, verlengd voor eenzelfde termijn, tegen hetzelfde tarief. Tijdens de plaatsing van uw advertentie kunt u zien of deze optie van toepassing is in de door u gekozen categorie. De kosten voor de verlenging van uw advertentie worden automatisch van uw rekening afgeschreven.

Afhankelijk van de gekozen categorie kunt u kiezen uit een advertentieduur van 1, 2, 4, 6, 8 of 12 weken. Na deze periode wordt uw advertentie automatisch tegen betaling verlengd tenzij u de advertentie zelf verwijdert. Klik hier voor meer informatie over wat adverteren via een automatische verlenging inhoudt.


Digitale factuur

Marktplaats biedt gebruikers de mogelijkheid om maandelijks een overzicht te ontvangen van alle gedane betalingen op Marktplaats. Na het aanvragen van deze digitale factuur in Mijn Marktplaats, ontvangt u op de 15e van elke maand per e-mail een overzicht van de betalingen die u in de maand ervoor op Marktplaats heeft gedaan. Naast een overzichtelijke samenvatting van het totaal aantal advertenties, omhoogplaatsingen en andere opvalmogelijkheden bevat de factuur ook een gedetailleerd overzicht van alle betalingen. Tevens is op de factuur aangegeven hoeveel btw er in rekening is gebracht.

Let op: de digitale factuur geeft een overzicht van gedane betalingen. U hoeft dus geen nieuwe betalingen te verrichten naar aanleiding van deze factuur. De factuur wordt elke maand eenmalig verstuurd. Het is helaas niet mogelijk een factuur nogmaals te ontvangen.  

Wilt u ook maandelijks een factuur ontvangen? Meld u dan hiervoor aan in Mijn Marktplaats.

Omhoog