Contact met koper

Als u direct contact met potentiële kopers wilt dan kunt u uw telefoonnummer in uw advertentie vermelden. Een geïnteresseerde kan ook contact met u opnemen via de knop ‘E-mail deze adverteerder' welke altijd rechts van uw advertentie getoond wordt. U ontvangt dit bericht dan via e-mail. Wanneer u geen berichten van Marktplaats ontvangt, controleer dan uw spam map in uw e-mailprogramma.

 

E-mail bescherming

Wanneer u een eerste reactie ontvangt, maar ook bij het verdere onderlinge e-mailcontact, worden alle e-mailadressen afgeschermd. De e-mails lopen via de servers van Marktplaats waardoor de e-mailadressen van zowel kopers en verkopers worden vervangen door een e-mailadres dat er bijvoorbeeld als volgt er uit ziet:

 

a.1f86w7hmofpk8@mail.marktplaats.nl

 

Doordat uw e-mailadres niet zichtbaar is, loopt u minder risico op:

 

  • Ongewenste reclame van (commerciële) partijen met wie u in het verleden e-mail contact heeft gehad (spam).
  • Virussen die per e-mail worden doorgestuurd.
  • Personen die uw e-mailadres willen misbruiken voor andere doeleinden (bijvoorbeeld het sturen van nep e-mails).

 

Daarnaast hebben wij informatie in de E-mail toegevoegd over hoe lang de gebruiker met wie u contact heeft al actief is op Marktplaats. Deze extra informatie kan u helpen in het beoordelen van de betrouwbaarheid van uw handelspartner.

 

Let op: Uw e-mailadres blijft onbekend bij de bezoekers van Marktplaats. Wanneer u toch onderling e-mailadressen uitwisselt vervalt uiteraard de bovengenoemde bescherming.

Omhoog