Wat is een Homepagina advertentie?

Met een Homepagina advertentie bent u 3 dagen lang extra zichtbaar voor mensen bij u in de buurt die zoeken naar uw product. U verkoopt sneller doordat uw advertentie met opvallende foto op de homepagina van Marktplaats en op de groepspagina van uw categorie wordt getoond, speciaal aan een relevante groep potentiële kopers.

Voor wie?
Als u uw product sneller wilt verkopen, kan de Homepagina advertentie u goed op weg helpen. Uw advertentie zal namelijk extra goed zichtbaar zijn onder een geïnteresseerde groep Marktplaats-gebruikers bij u in de buurt. Zit u middenin een verhuizing en moet u nog een heleboel regelen? Dan is het makkelijk als u op de korte termijn een geschikte koper vindt.

Wat is de prijs van een Homepagina advertentie?
De prijs van de Homepagina advertentie hangt af van de categorie van uw product. U kan deze terugvinden op de pagina waar u uw advertentie aanmaakt of in Mijn Marktplaats.

Hoe?
U kunt een Homepagina advertentie kopen voor bijna alle categorie├źn van Marktplaats. Wanneer u een advertentie aanmaakt, kunt u de mogelijkheid Homepagina advertentie aanvinken. Hier ziet u direct wat de prijs voor een Homepagina advertentie is in de door u gekozen categorie. Vervolgens handelt u de betaling af en wordt de advertentie binnen 10 minuten op Marktplaats geplaatst. Heel eenvoudig dus!


Naar het overzicht van alle opvalmogelijkheden