Wat is de Dagtopper?

De Dagtopper is een manier om als verkoper extra op te vallen op Marktplaats. Het versnelt de verkoop door een advertentie gegarandeerd voor 24 uur boven de standaard advertenties te plaatsen.

Dagtoppers staan op de resultatenpagina, onder de Topadvertenties en boven de standaardadvertenties. Dagtoppers beginnen bovenaan op de eerste pagina. Afhankelijk van de zoekopdracht en verfijning worden eerst alle Dagtoppers getoond en daarna de standaard advertenties

Voor wie?

De Dagtopper is geschikt voor verkopers die snel van een product afwillen maar toch een goede prijs willen krijgen. Met een Dagtopper heeft de verkoper gegarandeerd meer aandacht ten opzichte van andere vergelijkbare producten. Zit u bijvoorbeeld middenin een verhuizing en staan er spullen in de weg? De Dagtopper kan helpen om hier snel vanaf te komen.

De Dagtopper is niet beschikbaar in de categorie Diensten.

Wat is de prijs van een Dagtopper?

De prijs van een Dagtopper is afgestemd op het aanbod en het gebruik van de Dagtoppers binnen een categorie.Het tarief dat voor u van toepassing is, vindt u op het moment dat u uw advertentie plaatst. Ook ziet u een overzicht in Mijn Marktplaats. De betreffende tarieven zijn introductieprijzen, Marktplaats houdt zich het recht voor de tarieven in de toekomst aan te passen, met als doel de Dagtopper exclusief en daarmee effectief te houden.

Hoe?

Wanneer u een advertentie aanmaakt, kunt u de mogelijkheid 'Dagtopper' aanvinken. Hier ziet u direct de exacte prijs die geldt voor de gekozen categorie. Vervolgens handelt u de betaling af en wordt de advertentie binnen 10 minuten op Marktplaats geplaatst. Heel eenvoudig dus!

Heeft u de advertentie al geplaatst? Dan kunt u alsnog kiezen voor een Dagtopper. Ga naar Mijn Marktplaats en klik op 'Opvallen'. Als u geen Mijn Marktplaats heeft, klik dan op link in de e-mail die u heeft ontvangen toen u de advertentie plaatste. U komt dan op de pagina waar u de 'Dagtopper' kunt aanvinken.

Direct naar Mijn Marktplaats

Waar moet ik rekening mee houden?

Gedurende 1 dag staat uw advertentie boven de standaard- en nieuwe advertenties. Na 1 dag wordt de advertentie gezien als een nieuwe standaard advertentie. De Topadvertenties staan altijd boven de dagtoppers in de zoekresultaten. Bij veel Dagtoppers kan het voorkomen dat uw advertentie op de tweede pagina in de zoekresultaten tussen de dagtoppers staat.


Naar het overzicht van alle opvalmogelijkheden.