Wat is een Topadvertentie?

Topadvertenties zijn de bovenste advertenties van een resultatenlijst. Uw advertentie kan hier komen te staan door Admarkt Topadvertenties in te zetten. Ook kunt u van uw reguliere advertentie een Topadvertentie te maken. De Topadvertentie is een snelle en eenvoudige manier voor (semi) professionele verkopers om zeer doelgericht producten te verkopen ennaamsbekendheid op te bouwen,Daarnaast trekt u meer bezoekers naar uw (web)winkel, want uw advertentie staat altijd bovenaan de advertentielijst. Met een groter bereik verkoopt u sneller en meer.

Admarkt Topadvertentie

Heeft u een webwinkel of verkoopt u vaak dezelfde producten via Marktplaats? Zet dan Admarkt Topadvertenties in. U plaatst uw advertentie bovenaan de resultatenlijst en komt direct in contact met het koopgericht miljoenenpubliek. Admarkt Topadvertenties zijn de bovenste advertenties van een resultatenlijst in een categorie.

De voordelen:

U bepaalt hoeveel u betaalt:
U betaalt voor resultaat. Dus alleen als een potentiële koper daadwerkelijk op uw advertentie klikt. U bepaalt wat u per klik en per advertentie wilt uitgeven. Dit kan al vanaf 1 cent per klik.

Gericht adverteren op de beste positie:
Uw advertentie staat bovenaan in de advertentielijst van een door u gekozen categorie. Zo bereikt u altijd uw eigen doelgroep.

Gratis websitelink toevoegen:
Een link naar uw website in uw Admarkt Topadvertentie is gratis. U kunt potentiële kopers zo direct naar uw website en dus naar uw winkelwagen leiden.

Snel, makkelijk en overzichtelijk:
Met Admarkt kunt u snel en eenvoudig advertenties maken en beheren en heeft u altijd inzicht in de resultaten per advertentie.

Lees hier meer informatie over Admarkt Topadvertentie

Reguliere Topadvertentie

Wilt u een week lang boven de resultaten staan, maar nog geen gebruik maken van Admarkt? Met een reguliere Topadvertentie kan dit al voor een vast bedrag per week. Een Topadvertentie koopt u al vanaf € 5,00. De prijzen variëren per categorie. U staat dan tussen de professionele verkopers!

Wanneer u een advertentie aanmaakt, kunt u de mogelijkheid 'Topadvertentie' aanvinken. Hier ziet u directde exacte prijs die geldt voor de gekozen categorie. Vervolgens handelt u de betaling af en wordt de advertentie binnen 30 minuten op Marktplaats geplaatst.

Heeft u de advertentie al geplaatst? Dan kunt u alsnog kiezen voor een Topadvertentie. Ga naar Mijn Marktplaats en klik op 'Opvallen'. Als u geen Mijn Marktplaats heeft, klik dan op link in de e-mail die u heeft ontvangen toen u de advertentie plaatste.

Direct naar Mijn Marktplaats

Waar moet ik rekening mee houden?

Afhankelijk van het aanbod wordt uw Topadvertentie gerouleerd met andere Topadvertenties en staat dus niet op een vast paginanummer. Het kan dus voorkomen dat uw Topadvertentie soms bovenaan op pagina 5 staat.

Naar het overzicht van alle opvalmogelijkheden