Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Optische apparatuur | Verrekijkers

.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Voor algemeen gebruik is een verrekijker met een vergroting van 8x-12x meer dan voldoende. Als je de verrekijker wilt gebruiken om vogels te spotten of in een omgeving met weinig licht, kies dan voor een verrekijker met een grote lens.
In speciaalzaken vind je vast een goede verrekijker, maar online heb je eveneens een grote keuze aan tweedehands verrekijkers. Die kosten een fractie van de originele aankoopprijs en zijn vaak nog in goede staat.
De beste verrekijker op de markt is de Steiner Safari Ultrasharp 10x26, die 10x vergroot, comfortabel in de hand ligt en een goede focuscontrole heeft.
Als je vooral vogels en dieren beter wilt zien, dan is een verrekijker beter want die hang je eenvoudig om je nek en heb je dus altijd bij de hand. Voor sterrenkijken en fotografie is een telescoop beter omdat je zo heldere, scherpe beelden krijgt.
De Sunagor Mega Zoom 30-160x70 is de krachtigste verrekijker en heeft spectaculaire functionaliteiten: 30x-160x-vergroting, gepantserde behuizing van rubber en een hoogwaardige BAK-4-lens.