Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Ford Kuga Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop
Informatie

Ford Kuga

Wil je een Ford occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Ford modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

Een aantrekkelijke SUV

Met de Kuga heeft Ford haar verloren terrein op de aantrekkelijke compacte SUV-markt weten in te halen. Middels de Kuga werd een nieuw Ford-segment in het leven geblazen: de compacte SUV. De Ford Kuga is beschikbaar sinds 2008.

Kwaliteit én fraaie looks

De SUV biedt kwaliteit en fraaie looks in één auto. De progressieve vormgeving van de Kuga doet denken aan de nieuwe Ford Mondeo, maar dan hoog op zijn wielen. Met de rijeigenschappen zit het ook helemaal goed bij de Kuga. In die zin sluit de auto naadloos op andere Ford-modellen aan. De Kuga is beschikbaar in voor- en achterwielaandrijving. Bij het all-wheel drive model wordt de aandrijving verdeeld door een Haldex-koppeling op beide assen.

Met een zesversnellingsbak is de Kuga zeer geschikt voor het rijden van lange afstanden. De motoren van de Kuga variëren tussen de 1.6 EcoBoost benzine met 182 pk, de 2.0 TDCi met 140 pk en de 2.5 Turbo met 200 pk. Deze uitvoeringen zijn optioneel voorzien van een handbak of automaat.

Veiligheid

Voor maximale veiligheid is de Ford Kuga uitgerust met ESP, ABS en elektronische remkrachtverdeling (EBD). Bent u geïnteresseerd in een auto binnen de compacte SUV-klasse? Op marktplaats.nl vindt u een breed scala aan deze voertuigen!

Is de Kuga een goede auto?

Ja, de Ford Kuga is zeer betrouwbaar, veilig en heeft uitstekende rijeigenschappen.

Hoeveel kost een Ford Kuga?

De kostprijs van een Ford Kuga varieert afhankelijk van het bouwjaar en het kilometeraantal. Een goedkopere optie in deze klasse is de Kia Sportage.

Is de Ford Kuga betrouwbaar?

Ja, de Ford Kuga is een van de meest betrouwbare auto's in zijn klasse.

Hebben alle Ford Kuga's een satellietnavigatiesysteem?

Niet alle Ford Kuga's hebben standaard een satellietnavigatiesysteem.

Heeft de Ford Kuga een schuifdak?

Een schuifdak is als optie beschikbaar voor bepaalde Ford Kuga-modellen.