Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Model

Variant

Type advertentie

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Transmissie

Carrosserie

Cabriolet
Coupé
Hatchback
MPV
Sedan
Stationwagon(1)
SUV of Terreinwagen
Overige carrosserieën
Adverteerder
Kleur
Interieur
Aantal deuren
Aantal stoelen
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Aandrijving
Leeggewicht (max.)
Verbruik
Energielabel
Emissieklasse
Wegenbelasting (max.)
Opties
Conditie
APK
Garantie
NAP Nationale Auto Pas
Zekerheden
Moet nu weg
BTW verrekenbaar

Aangeboden sinds

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een benzineauto biedt vaak betere prestaties bij acceleratie dan diesel- of elektriciteitsauto's. Ze zijn meestal lichter, wat bijdraagt aan het rijgemak. Bovendien zijn benzineauto's vaak stiller en hebben ze lagere initiële kosten in vergelijking met elektrische voertuigen. Dit maakt ze vooral aantrekkelijk voor korte ritten en stedelijk verkeer.
In de categorie overige bekleding kun je denken aan diverse materialen zoals kunstleer, stof of een combinatie daarvan. Deze bekledingen zijn ontworpen voor comfort en stijl, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid. Hierdoor blijft je interieur langer mooi en is het makkelijk schoon te maken.
Een goed onderhoud van je benzine-auto begint bij regelmatige olie- en filterwissels, dit zorgt voor een soepele werking van de motor. Daarnaast is het slim om de bougies en luchtfilters regelmatig te checken. Zorg ook dat je het koelvloeistofniveau in de gaten houdt en rijd voorzichtig om slijtage te minimaliseren.
Populaire kleuren voor benzineauto's zijn vaak neutrale tinten zoals zwart, wit of grijs. Daarnaast zie je steeds meer auto's in felblauwe of rode kleuren, omdat ze opvallen in het verkeer. De keuze voor kleur kan vaak ook iets zeggen over de persoonlijkheid van de bestuurder.
Ja, regelmatig olie verversen is cruciaal voor de levensduur van je benzineauto. Olie zorgt ervoor dat de motor soepel draait en voorkomt slijtage aan belangrijke onderdelen. Het is aan te raden dit elke 10.000 tot 15.000 kilometer te doen, afhankelijk van het type motor en de rijomstandigheden.