Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Volkswagen Caddy Combi Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop
Informatie

Volkswagen Caddy Combi

Wil je een Volkswagen occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Volkswagen modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De Volkswagen Caddy Combi is een compacte voorwielaangedreven MPV. De Duitse fabrikant bouwt de Caddy Combi op basis van de lichte bestelauto Volkswagen Caddy. Concurrenten van de Volkswagen Caddy Combi zijn de Ford Tourneo Connect, de Renault Kangoo en de Citroën Berlingo. De Volkswagen Caddy Combi is minder verfijnd dan personenauto's die als MPV zijn ontworpen, zoals de Volkswagen Touran. Door hun achtergrond als bestelauto biedt dit soort modellen echter meer ruimte dan traditionele MPV's.

Multifunctioneel

Volkswagen bouwt de Caddy al sinds 1979. De eerste generatie had de Volkswagen Golf I als basis. De tweede generatie (1995-2003) verscheen voor het eerst als multifunctionele personenauto met de naam Volkswagen Caddy Combi. Dit model is een voorbeeld van badge engineering, want het was een Volkswagen-versie van de Seat Inca. Deze bedrijfsauto van het Spaanse zustermerk was op zijn beurt weer gebaseerd op de Seat Ibiza / Seat Cordoba / Volkswagen Polo. Dit tweede model Volkswagen Caddy Combi was leverbaar met viercilinder benzine- en dieselmotoren.

Motoren van VW Golf V

De derde generatie Caddy Combi introduceerde Volkswagen in 2004. Dit model heeft de motoren van de Volkswagen Golf V en het onderstel van de eerste Volkswagen Touran. Opnieuw zijn benzine- en dieselmotoren beschikbaar. Alle motoren komen af-fabriek met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Een automaat was alleen leverbaar op de Volkswagen Caddy Combi 1.9 TDI.

Aanbod Caddy automaat uitgebreid

Het huidige model Volkswagen Caddy Combi kwam in 2010 op de markt. Opnieuw met ruime keuze uit zowel benzine- als dieselmotoren en evenals voorheen standaard voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak. Deze keer breidde het merk de mogelijkheden voor een automaat echter flink uit. Op benzinemotoren behoorde automatisch schakelen nog steeds niet tot de mogelijkheden, maar op vrijwel alle diesels, met uitzondering van het instapmodel, behoorde een automaat tot de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een tweedehands Volkswagen Caddy Combi, dan zit u bij Marktplaats goed. Hier vindt u een ruim aanbod van Volkswagen Caddy Combi occasions, zodat u goed kunt vergelijken.