Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Minibikes, Midibikes en Pitbikes

.

Hoe hard gaat een 50cc-minibike?

Dit hangt van het merk en type minibike af. Ook maakt het uit hoe zwaar de bestuurder is. De standaardregel is dat een 50cc-variant een maximumsnelheid tussen de 45 en 55 kilometer per uur kan bereiken.

Is een minibike de moeite waard?

Dat hangt af van wat je er zelf van verwacht. Je mag met dit soort motortjes niet op de openbare weg rijden, dus de mogelijkheden zijn beperkt. Vind jij of je kind racen op een circuit erg leuk, dan kan het kopen van een minibike een goede zet zijn.

Waar kun je een minibike kopen?

Steeds meer motorshops verkopen minibikes. Ook webshops, in binnen- en buitenland, bieden ze aan. Wil je extra goedkoop uit zijn? Kijk dan eens naar een tweedehands minibike.

Wat zijn de regels voor een minibike?

Je mag met een minibike niet op de openbare weg rijden. Ze zijn, net als karts, alleen toegestaan op circuits en soortgelijke terreinen, waar het gewone verkeer niet mag komen.

Hoeveel kost een minibike?

Dat is afhankelijk van het merk, type en land van herkomst. Ook is het belangrijk of de motorinhoud meer of minder dan 40cc is. De goedkoopste varianten komen uit China en kosten vaak minder dan 500 euro. Kenners vinden dit soort minibikes vaak van iets mindere kwaliteit. Voor een minibike van goede kwaliteit betaal je tussen de 500 en 4.000 euro. Tweedehands zijn ze natuurlijk goedkoper.