Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

barkrukken gebruikt heerenveen in Barkrukken

.

Wat je moet weten over Barkrukken gebruikt heerenveen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

61,3%

Van alle Barkrukken gebruikt heerenveen advertenties is 61,3% beschikbaar voor verzending.

19,4%

19,4% van alle Barkrukken gebruikt heerenveen advertenties in de categorie Barkrukken zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Barkrukken gebruikt heerenveen de volgende kenmerken: Met voetsteun, Hout.

€ 62

De huidige gemiddelde prijs van een Barkrukken gebruikt heerenveen is € 62.

Prijscheck

De duurste Barkrukken gebruikt heerenveen advertentie in de Barkrukken categorie werd aangeboden voor € 330, terwijl de goedkoopste voor € 7 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kan tweedehands barkrukken vinden in Heerenveen bij verschillende tweedehands winkels, online marktplaatsen en kringloopwinkels.
Ja, er zijn winkels in Heerenveen die gebruikte barkrukken verkopen. Je kunt deze winkels bezoeken en het huidige aanbod bekijken.
Het kopen van gebruikte barkrukken in Heerenveen kan voordelig zijn omdat het vaak goedkoper is dan het kopen van nieuwe barkrukken. Daarnaast draag je bij aan duurzaamheid door hergebruik.
Om de kwaliteit van tweedehands barkrukken in Heerenveen te controleren, kun je letten op eventuele beschadigingen, de stevigheid van het frame en of de zitting nog comfortabel is.
Bij het kopen van tweedehands barkrukken in Heerenveen is het belangrijk om te letten op mogelijke slijtage, stabiliteit van de kruk, het materiaal en of de hoogte geschikt is voor jouw bartafel.