Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

hoogte verstelbaar bureau in Bureaus

.

Wat je moet weten over Hoogte verstelbaar bureau

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

28,5%

Van alle Hoogte verstelbaar bureau advertenties is 28,5% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Hoogte verstelbaar bureau de volgende kenmerken: In hoogte verstelbaar, Bureau.

€ 85

De huidige gemiddelde prijs van een Hoogte verstelbaar bureau is € 85.

Prijscheck

De duurste Hoogte verstelbaar bureau advertentie in de Bureaus categorie werd aangeboden voor € 350, terwijl de goedkoopste voor € 15 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een in hoogte verstelbaar bureau biedt ergonomische voordelen en maakt het mogelijk om afwisselend zittend en staand te werken. Zo kan je lichaamshouding verbeteren.
De ideale hoogte voor een sta bureau is wanneer de onderkant van je ellebogen op de bureaubladhoogte rust. Dit bevordert een goede werkhouding en voorkomt klachten.
Een verstelbaar bureaublad maakt het mogelijk om de werkplek aan te passen aan jouw lengte en behoeften. Hierdoor kan je comfortabel werken en rug- en nekklachten voorkomen.
Om de hoogte van een bureau aan te passen, gebruik je de verstelbare poten of het mechanisme onder het bureaublad. Zorg ervoor dat je bureau op de juiste hoogte staat om ergonomisch verantwoord te werken.
Een verstelbaar bureau is over het algemeen geschikt voor verschillende gebruikers, maar het is belangrijk om de hoogte correct in te stellen voor jouw lichaamslengte om optimaal comfort en ergonomie te garanderen.