Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

elektrische kachel haard in Kachels

.

Wat je moet weten over Elektrische kachel haard

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

22,3%

Van alle Elektrische kachel haard advertenties is 22,3% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Elektrische kachel haard de volgende kenmerken: Vrijstaand, Hout, Overige soorten.

€ 73

De huidige gemiddelde prijs van een Elektrische kachel haard is € 73.

Prijscheck

De duurste Elektrische kachel haard advertentie in de Kachels categorie werd aangeboden voor € 750, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Bij het kiezen van een elektrische kachel haard moet je letten op het vermogen, het design en de functies die je wenst, zoals een thermostaat of een vlammeneffect.
Elektrische kachel haarden zijn over het algemeen energiezuiniger dan traditionele haarden omdat ze geen warmte verliezen door rookkanalen en een deel van de warmte kan worden hergebruikt.
Een elektrische kachel haard is schoner, veiliger en gemakkelijker te onderhouden dan een houtgestookte haard. Daarnaast kunnen elektrische haarden flexibeler worden geplaatst in de woning.
Belangrijke kenmerken bij het kopen van een elektrische kachel haard zijn het vermogen, het type warmtebron, de afmetingen, de veiligheidsvoorzieningen en extra functies zoals een afstandsbediening.
Je kunt een elektrische kachel haard vaak zelf installeren omdat ze eenvoudig zijn aan te sluiten op het stopcontact. Voor ingewikkelde installaties is het echter aan te raden professionele hulp in te schakelen.