Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

strelitzia nicolai in Kamerplanten

.

Wat je moet weten over Strelitzia nicolai

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

37,1%

Van alle Strelitzia nicolai advertenties is 37,1% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Strelitzia nicolai de volgende kenmerken: Overige soorten, Halfschaduw, In pot, Groene kamerplant.

€ 87

De huidige gemiddelde prijs van een Strelitzia nicolai is € 87.

Prijscheck

De duurste Strelitzia nicolai advertentie in de Kamerplanten categorie werd aangeboden voor € 250, terwijl de goedkoopste voor € 15 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een Strelitzia Nicolai gedijt het best op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Een plek met indirect zonlicht is ideaal voor deze kamerplant.
Het wordt aanbevolen om een Strelitzia Nicolai elke 2-3 jaar te verpotten, bij voorkeur in het voorjaar. Gebruik nieuwe potgrond en een pot die iets groter is dan de vorige.
Een Strelitzia Nicolai gedijt het beste bij een gemiddelde kamertemperatuur tussen de 18-24 graden Celsius. Zorg ervoor dat de plant geen temperatuurschommelingen ervaart.
Een Strelitzia Nicolai kan uitgroeien tot een indrukwekkende hoogte van 2-3 meter, afhankelijk van de groeiomstandigheden en verzorging. Het is een plant die flink kan groeien.
Veelvoorkomende problemen bij het kweken van een Strelitzia Nicolai zijn overbewatering, wat kan leiden tot wortelrot, en te weinig licht, wat kan resulteren in ongezonde groei en minder bloei. Zorg voor een goede balans in water geven en lichttoevoer.