Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

strelitzia variegata in Kamerplanten

.

Wat je moet weten over Strelitzia variegata

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

66,7%

Van alle Strelitzia variegata advertenties is 66,7% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Strelitzia variegata de volgende kenmerken: Overige soorten, Halfschaduw.

€ 51

De huidige gemiddelde prijs van een Strelitzia variegata is € 51.

Prijscheck

De duurste Strelitzia variegata advertentie in de Kamerplanten categorie werd aangeboden voor € 300, terwijl de goedkoopste voor € 3 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Om een Strelitzia Variegata goed te verzorgen, heeft de plant veel licht nodig en moet je hem regelmatig water geven. Zorg ook voor een warme omgeving en bekijk de bladeren regelmatig op stof.
Een Strelitzia Variegata plant staat bekend om zijn opvallende bontgekleurde bladeren en exotische uitstraling. Het is een prachtige toevoeging aan je kamerplantencollectie.
Een Strelitzia Variegata heeft matig water nodig. Geef de plant water als de bovenste laag van de grond droog aanvoelt. Zorg ervoor dat de plant niet constant in natte grond staat.
Plaats een Strelitzia Variegata op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. De plant gedijt goed bij kamertemperatuur en houdt van een hoge luchtvochtigheid.
Een Strelitzia Variegata kan relatief groot worden, met bladeren die wel een meter lang kunnen worden. Het is belangrijk om de plant voldoende ruimte te geven om te groeien.