Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

kastje rotan in Kasten | Ladekasten

.

Wat je moet weten over Kastje rotan

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

55,4%

Van alle Kastje rotan advertenties is 55,4% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Kastje rotan de volgende kenmerken: 3 of 4 laden, Overige houtsoorten.

€ 38

De huidige gemiddelde prijs van een Kastje rotan is € 38.

Prijscheck

De duurste Kastje rotan advertentie in de Kasten | Ladekasten categorie werd aangeboden voor € 200, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kunt een rotan kastje onderhouden door regelmatig stof te verwijderen met een zachte borstel en af en toe schoon te maken met een vochtige doek. Vermijd direct zonlicht en vochtige omgevingen.
Een rotan kastje kan zeker goed passen in een modern interieur. Het geeft een natuurlijke en warme uitstraling en kan een mooi contrast vormen met strakkere, moderne elementen.
Een rotan kastje komt goed tot zijn recht in een woonkamer, slaapkamer of zelfs in een hal. Het brengt een gezellige en natuurlijke sfeer in de ruimte.
Rotan kastjes zijn over het algemeen duurzaam en milieuvriendelijk, omdat rotan een snelgroeiend materiaal is dat gemakkelijk vervangbaar is. Let wel op de herkomst en productiemethoden voor de meest duurzame keuze.
Een typisch rotan kastje kan gemiddeld tot ongeveer 20-30 kilogram gewicht dragen, maar dit kan variëren afhankelijk van het ontwerp en de kwaliteit van het rotan.