Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

schoenenkast industrieel in Kasten | Schoenenkasten

.

Wat je moet weten over Schoenenkast industrieel

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

50%

Van alle Schoenenkast industrieel advertenties is 50% beschikbaar voor verzending.

11,1%

11,1% van alle Schoenenkast industrieel advertenties in de categorie Kasten | Schoenenkasten zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 54

De huidige gemiddelde prijs van een Schoenenkast industrieel is € 54.

Prijscheck

De duurste Schoenenkast industrieel advertentie in de Kasten | Schoenenkasten categorie werd aangeboden voor € 250, terwijl de goedkoopste voor € 7 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Voor een industrieel ontworpen schoenenkast zijn materialen zoals metaal, hout en gerecycled hout ideaal vanwege hun robuuste uitstraling.
In een gemiddelde industriele schoenenkast passen ongeveer 12-15 paar schoenen, afhankelijk van het model en de grootte van de schoenen.
Industriele schoenenkasten kenmerken zich door hun stoere en unieke design, wat een industriele touch aan je interieur geeft. Ze zijn vaak stevig en duurzaam.
Om een industriele schoenenkast goed te onderhouden, kun je regelmatig stof afnemen met een zachte doek en milde reinigingsmiddelen gebruiken voor eventuele vlekken op metaal of hout.
Ja, industriele schoenenkasten zijn ideaal voor kleine ruimtes vanwege hun compacte ontwerp en vaak verticale opslagmogelijkheden. Ze kunnen efficiënt worden geplaatst in gangen of hoeken.