Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

landelijke keukens in Keuken | Complete keukens

.

Wat je moet weten over Landelijke keukens

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

31%

Van alle Landelijke keukens advertenties is 31% beschikbaar voor verzending.

10,3%

10,3% van alle Landelijke keukens advertenties in de categorie Keuken | Complete keukens zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Landelijke keukens de volgende kenmerken: Hoekkeuken, Graniet of Steen, Wit, Hoogglans of Gelakt.

€ 2.378

De huidige gemiddelde prijs van een Landelijke keukens is € 2.378.

Prijscheck

De duurste Landelijke keukens advertentie in de Keuken | Complete keukens categorie werd aangeboden voor € 12.995, terwijl de goedkoopste voor € 30 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Landelijke keukens kenmerken zich door een warme en gezellige uitstraling met natuurlijke materialen en traditionele details zoals houten elementen en klassieke kranen.
Je kunt je moderne keuken een landelijke uitstraling geven door gebruik te maken van houten accenten, vintage accessoires en een rustieke kleurenpalet.
Ja, landelijke keukens zijn ook geschikt voor kleine ruimtes. Door slim gebruik te maken van indeling en lichte kleuren kun je een landelijke sfeer creëren in een compacte keuken.
In landelijke keukens worden vaak materialen zoals hout, natuursteen, keramiek en gietijzer gebruikt. Deze materialen dragen bij aan de warme en authentieke uitstraling van de keuken.
Om je landelijke keuken gezellig en sfeervol te maken, kun je kiezen voor warme verlichting, decoratieve tegels, landelijke accessoires en een grote eettafel waar je gezellig kunt tafelen.