Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

ikea keuken deuren in Keuken | Keukenelementen

.

Wat je moet weten over Ikea keuken deuren

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

47,3%

Van alle Ikea keuken deuren advertenties is 47,3% beschikbaar voor verzending.

20,9%

20,9% van alle Ikea keuken deuren advertenties in de categorie Keuken | Keukenelementen zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 141

De huidige gemiddelde prijs van een Ikea keuken deuren is € 141.

Prijscheck

De duurste Ikea keuken deuren advertentie in de Keuken | Keukenelementen categorie werd aangeboden voor € 2.550, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

IKEA biedt keukendeuren in diverse stijlen, zoals modern, klassiek en minimalistisch, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw smaak en keuken past.
Je kunt de IKEA keukendeuren eenvoudig vervangen door de oude deuren los te schroeven en de nieuwe deuren te monteren volgens de instructies van IKEA.
Ja, IKEA keukendeuren zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je de keuze hebt om je keuken aan te passen aan je voorkeuren en interieurstijl.
Om de juiste maat IKEA keukendeuren te kiezen, meet je eerst nauwkeurig de afmetingen van de huidige deuren op en selecteer je vervolgens de passende maat bij IKEA.
Je kunt IKEA keukendeuren zowel in de winkel als online bestellen. Als je ervoor kiest om online te bestellen, kun je ze laten bezorgen in Keuken voor gemakkelijke en snelle installatie.