Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

wedgwood edme soepterrine in Keuken | Servies

.

Wat je moet weten over Wedgwood edme soepterrine

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

83,3%

Van alle Wedgwood edme soepterrine advertenties is 83,3% beschikbaar voor verzending.

16,7%

16,7% van alle Wedgwood edme soepterrine advertenties in de categorie Keuken | Servies zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Wedgwood edme soepterrine de volgende kenmerken: Wedgwood, Aardewerk, Overige typen.

€ 33

De huidige gemiddelde prijs van een Wedgwood edme soepterrine is € 33.

Prijscheck

De duurste Wedgwood edme soepterrine advertentie in de Keuken | Servies categorie werd aangeboden voor € 175, terwijl de goedkoopste voor € 4 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een soepterrine is een grote serveerschaal met deksel die speciaal is ontworpen om soep warm te houden tijdens een maaltijd. Je kunt het gebruiken door de soep in de terrine te serveren en het deksel erop te houden om de warmte te behouden.
Een wedgwood edme soepterrine kan gemaakt zijn van hoogwaardig porselein of aardewerk. De materialen zijn duurzaam en geschikt voor het serveren van warme gerechten zoals soep.
Om een wedgwood edme soepterrine goed te onderhouden, is het belangrijk om het met de hand te wassen met mild afwasmiddel en een zachte spons. Vermijd schurende materialen die het oppervlak kunnen beschadigen.
De wedgwood edme soepterrine onderscheidt zich door zijn klassieke en elegante ontwerp, vaak met verfijnde details en een tijdloze uitstraling. Het merk Wedgwood staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap.
Je kunt een wedgwood edme soepterrine vinden in Keuken Servies te koop bij gespecialiseerde servieswinkels, online servieswinkels of in antiekwinkels die vintage serviesgoed aanbieden.