Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

zwarte lampenkappen in Lampen | Lampenkappen

.

Wat je moet weten over Zwarte lampenkappen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

60,3%

Van alle Zwarte lampenkappen advertenties is 60,3% beschikbaar voor verzending.

9,8%

9,8% van alle Zwarte lampenkappen advertenties in de categorie Lampen | Lampenkappen zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Zwarte lampenkappen de volgende kenmerken: Rond, Zwart.

€ 17

De huidige gemiddelde prijs van een Zwarte lampenkappen is € 17.

Prijscheck

De duurste Zwarte lampenkappen advertentie in de Lampen | Lampenkappen categorie werd aangeboden voor € 75, terwijl de goedkoopste voor € 2 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Zwarte lampenkappen kunnen gemaakt zijn van stoffen zoals fluweel, katoen of linnen, maar ook van materialen zoals metaal of kunststof.
Kies een zwarte lampenkap die past bij de grootte van je lampvoet en zorg ervoor dat de lampenkap groot genoeg is om voldoende licht te verspreiden.
Zwarte lampenkappen zijn veelzijdig en passen goed bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen. Het hangt af van de vorm en het materiaal van de lampenkap.
Om zwarte lampenkappen mooi te houden, kun je ze regelmatig afstoffen of voorzichtig afnemen met een licht vochtige doek. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen.
Ja, zwarte lampenkappen zijn geschikt voor LED-lampen. Let bij de aanschaf op de fitting en maximale wattage die de lampenkap ondersteunt.