Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

schuur lamp in Lampen | Plafondlampen

.

Wat je moet weten over Schuur lamp

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

20,9%

Van alle Schuur lamp advertenties is 20,9% beschikbaar voor verzending.

7,5%

7,5% van alle Schuur lamp advertenties in de categorie Lampen | Plafondlampen zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 30

De huidige gemiddelde prijs van een Schuur lamp is € 30.

Prijscheck

De duurste Schuur lamp advertentie in de Lampen | Plafondlampen categorie werd aangeboden voor € 169, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Voor schuurlampen zijn lampen met een IP-waarde van IP44 of hoger geschikt vanwege de vochtigheid in de schuur. De lichtkleur is doorgaans functioneel in plaats van sfeervol.
Voor goede verlichting in de schuur wordt geadviseerd om een lumenwaarde te kiezen afhankelijk van de grootte van de ruimte. Gemiddeld wordt 2000-3000 lumen per vierkante meter aanbevolen.
Ja, schuurlampen moeten bestand zijn tegen stof, vocht en mogelijke mechanische belasting. Daarom zijn LED-lampen vaak een goede keuze vanwege hun duurzaamheid en energiezuinigheid.
Voor plafondverlichting in de schuur zijn LED-panelen of LED-balken geschikte opties vanwege hun helderheid en energiezuinigheid. Deze zorgen voor een gelijkmatige verlichting van de ruimte.
Om de schuur optimaal te verlichten, kun je een combinatie van plafondverlichting en wandlampen gebruiken. Zorg ervoor dat de verlichting gelijkmatig verdeeld is en voldoende lumen biedt voor de activiteiten die je in de schuur uitvoert.