Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

tiffany lampen in Lampen | Tafellampen

.

Wat je moet weten over Tiffany lampen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

72%

Van alle Tiffany lampen advertenties is 72% beschikbaar voor verzending.

€ 58

De huidige gemiddelde prijs van een Tiffany lampen is € 58.

Prijscheck

De duurste Tiffany lampen advertentie in de Lampen | Tafellampen categorie werd aangeboden voor € 350, terwijl de goedkoopste voor € 4 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

De geschiedenis van Tiffany lampen gaat terug naar Louis Comfort Tiffany, een gerenommeerde glaskunstenaar en ontwerper uit New York. Hij patenteerde het beroemde Fravile glass in 1894, waarmee de productie van iconische Tiffany lampen begon.
Een echte Tiffany lamp kan worden herkend aan specifieke kenmerken zoals gebrandschilderd glas, complexe ontwerpen en ambachtelijke afwerking. Originele Tiffany lampen hebben vaak herkenbare vormen zoals kegelvormige of ronde bolvormen.
Tiffany lampen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en vormen, zoals tafellampen, vloerlampen, hanglampen en wandlampen. Elke variant van een Tiffany lamp is uniek vanwege de handgemaakte details en kleurrijke glas-in-loodontwerpen.
Wat Tiffany lampen echt speciaal maakt, is de ambachtelijke kwaliteit en het unieke ontwerp. Elke lamp is met de hand vervaardigd door vakmensen en heeft een tijdloze uitstraling die zowel functioneel als decoratief is in elk interieur.
In Nederland kun je Tiffany lampen vinden bij gespecialiseerde lampenwinkels, antiekwinkels, veilinghuizen en online marktplaatsen. Veel lampenwinkels bieden een selectie van Tiffany lampen aan van verschillende ontwerpen en groottes.