Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

hara raamwisser in Schoonmaakartikelen

.

Wat je moet weten over Hara raamwisser

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

73,3%

Van alle Hara raamwisser advertenties is 73,3% beschikbaar voor verzending.

€ 17

De huidige gemiddelde prijs van een Hara raamwisser is € 17.

Prijscheck

De duurste Hara raamwisser advertentie in de Schoonmaakartikelen categorie werd aangeboden voor € 43, terwijl de goedkoopste voor € 3 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een hara raamwisser staat bekend om zijn duurzaamheid en efficiëntie. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt hij comfortabel in de hand en zorgt hij voor streeploze resultaten. Bovendien is hij geschikt voor zowel kleine als grote ramen.
Begin met het bevochtigen van het raam met schoon water of een beetje reinigingsmiddel. Gebruik de hara raamwisser in verticale bewegingen van boven naar beneden voor het beste resultaat. Veeg na elke beweging de rubberen strip schoon om strepen te voorkomen.
Gemiddeld gaat een hara raamwisser enkele jaren mee bij normaal gebruik. Regelmatig reinigen en onderhouden kan de levensduur verlengen. Let ook op de staat van de rubberen strip en vervang deze indien versleten voor optimale prestaties.
Een hara raamwisser is meestal gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen zoals roestvrij staal en rubber. Het rubberen blad is cruciaal voor een streeploze reiniging en moet regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt worden.
Bewaar je hara raamwisser op een droge en goed geventileerde plaats om schimmelvorming te voorkomen. Hang hem bij voorkeur op met de hanger waarmee hij is uitgerust of zet hem op een droge plek met het rubberen blad omhoog.