Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

opvouwbaar logeerbed in Slaapkamer | Bedden

.

Wat je moet weten over Opvouwbaar logeerbed

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

50%

Van alle Opvouwbaar logeerbed advertenties is 50% beschikbaar voor verzending.

25%

25% van alle Opvouwbaar logeerbed advertenties in de categorie Slaapkamer | Bedden zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Opvouwbaar logeerbed de volgende kenmerken: Eenpersoons, Metaal, Grijs.

€ 74

De huidige gemiddelde prijs van een Opvouwbaar logeerbed is € 74.

Prijscheck

De duurste Opvouwbaar logeerbed advertentie in de Slaapkamer | Bedden categorie werd aangeboden voor € 300, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Als je een opvouwbaar logeerbed voor een kleine slaapkamer wilt kiezen, let dan op de afmetingen wanneer het ingeklapt is en kijk of het gemakkelijk te verplaatsen is.
Een opvouwbaar logeerbed is handig omdat je het kunt opbergen als je het niet gebruikt, waardoor het ruimtebesparend is in vergelijking met een standaard bed.
Opvouwbare logeerbedden kunnen comfortabel zijn, maar zorg ervoor dat je een kwalitatief model kiest met een goede matras voor een goede nachtrust.
Het is aan te raden om een opvouwbaar logeerbed op te bergen op een droge plek waar het beschermd is tegen stof. Een opbergzak kan handig zijn voor het opbergen.
Opvouwbare logeerbedden zijn meer geschikt voor incidenteel gebruik, zoals logees die af en toe blijven slapen. Voor dagelijks gebruik is een permanent bed comfortabeler.