Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

eames stoel origineel in Stoelen

.

Wat je moet weten over Eames stoel origineel

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

53,8%

Van alle Eames stoel origineel advertenties is 53,8% beschikbaar voor verzending.

10,3%

10,3% van alle Eames stoel origineel advertenties in de categorie Stoelen zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Eames stoel origineel de volgende kenmerken: Wit, Eén, Kunststof.

€ 344

De huidige gemiddelde prijs van een Eames stoel origineel is € 344.

Prijscheck

De duurste Eames stoel origineel advertentie in de Stoelen categorie werd aangeboden voor € 2.365, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kan een originele Eames stoel kopen bij geautoriseerde dealers of specifieke designwinkels. Let op de authenticiteit en de bekende merkstempels om een originele Eames stoel te garanderen.
Een authentieke Eames stoel kan worden herkend aan specifieke kenmerken zoals de merkstempels en serienummers. Ook het materiaalgebruik en de afwerking zijn van hoogwaardige kwaliteit bij een originele Eames stoel.
De Eames stoel staat bekend om zijn iconische design, comfort en duurzaamheid. Het innovatieve ontwerp spreekt velen aan en past zowel in moderne als klassieke interieurs.
Het verhaal achter de Eames stoel begint bij het legendarische ontwerpersduo Charles en Ray Eames. Zij creëerden de stoel met de visie om betaalbaar design voor iedereen toegankelijk te maken, zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.
Voor een Eames stoel worden hoogwaardige materialen gebruikt zoals gegoten plastic, multiplex en aluminium. Deze materialen zorgen voor de duurzaamheid en comfort waar de Eames stoel om bekend staat.