Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

eetkamerstoelen in Stoelen

.

Hoe hoog is een eetkamerstoel?

De zithoogte van de gemiddelde eetkamerstoel is 43 tot 46 centimeter. De hoogte van de rugleuning verschilt per model.

Welke eetkamerstoelen kan ik het beste kopen?

Dat hangt van je smaak, budget en wensen af. Belangrijk is dat de eetkamerstoel goed bij de afmetingen van je lichaam past. Ook is het slim om na te denken hoeveel je de stoelen gaat gebruiken op een dag. Des te langer je op de stoel zal zitten, hoe fijner een zacht en verend zitvlak is.

Welke kleur eetkamerstoelen moet ik kopen?

Eetkamerstoelen zijn er in alle mogelijke kleuren die je kunt bedenken. Hierdoor kun je vrijwel altijd een kleur vinden die goed aansluit bij de rest van je inrichting. Voor een rustig resultaat ga je bijvoorbeeld voor bruin, zwart, grijs of wit. Mag het uitgesprokener, kies dan je favoriete accentkleur.

Hoe breed is een eetkamerstoel?

Dat is afhankelijk van het model, maar de meeste eetkamerstoelen zijn 45 tot 60 centimeter breed. Het is belangrijk de afmetingen van je eettafel hierbij in je achterhoofd te houden.

Hoeveel ruimte moet er tussen eetkamerstoelen zitten?

Daar zijn geen vaste regels voor, al wordt er zo'n 70 tot 75 centimeter zitgebied per persoon aangeraden. Het belangrijkste is dat iedereen comfortabel naast elkaar aan tafel kan zitten, zonder dat je een ander daarbij in de weg zit.