Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

jaloezie 190 in Stoffering | Gordijnen en Lamellen

.

Wat je moet weten over Jaloezie 190

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

58,3%

Van alle Jaloezie 190 advertenties is 58,3% beschikbaar voor verzending.

14,6%

14,6% van alle Jaloezie 190 advertenties in de categorie Stoffering | Gordijnen en Lamellen zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 79

De huidige gemiddelde prijs van een Jaloezie 190 is € 79.

Prijscheck

De duurste Jaloezie 190 advertentie in de Stoffering | Gordijnen en Lamellen categorie werd aangeboden voor € 400, terwijl de goedkoopste voor € 7 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

In Stoffering Gordijnen en Lamellen zijn er verschillende soorten jaloezie\u00ebn beschikbaar, zoals houten, aluminium en kunststof jaloezie\u00ebn.
Je kan jaloezie\u00ebn 190 in Stoffering Gordijnen en Lamellen eenvoudig zelf installeren met behulp van de meegeleverde instructies en montageaccessoires.
Jaloezie\u00ebn 190 zijn ideaal voor grote ramen in Stoffering Gordijnen en Lamellen vanwege hun verstelbaarheid en materiaalkeuze.
De voordelen van jaloezie\u00ebn 190 in Stoffering Gordijnen en Lamellen zijn onder andere de mogelijkheid om lichtinval te regelen, privacy te waarborgen en een stijlvolle uitstraling te cre\u00ebren.
Je kan jaloezie\u00ebn 190 in Stoffering Gordijnen en Lamellen eenvoudig reinigen met een stofdoek of licht vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.