Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

jaloezieen 175 in Stoffering | Gordijnen en Lamellen

.

Wat je moet weten over Jaloezieen 175

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

48,5%

Van alle Jaloezieen 175 advertenties is 48,5% beschikbaar voor verzending.

12,1%

12,1% van alle Jaloezieen 175 advertenties in de categorie Stoffering | Gordijnen en Lamellen zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 90

De huidige gemiddelde prijs van een Jaloezieen 175 is € 90.

Prijscheck

De duurste Jaloezieen 175 advertentie in de Stoffering | Gordijnen en Lamellen categorie werd aangeboden voor € 550, terwijl de goedkoopste voor € 10 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

In stoffering zijn verschillende soorten jaloezieën beschikbaar, zoals houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en PVC-jaloezieën.
Om de juiste maat jaloezieën te kiezen, meet je de breedte en hoogte van het raam en voeg 5 tot 10 centimeter toe voor een goede pasvorm.
Ja, jaloezieën zijn een uitstekende optie om de lichtinval in een kamer te reguleren. Je kunt ze eenvoudig kantelen om het licht te filteren.
Om jaloezieën in goede staat te houden, stof ze regelmatig af met een zachte doek of stofzuiger en gebruik indien nodig een mild schoonmaakmiddel.
Het kopen van jaloezieën in stoffering winkels biedt de mogelijkheid om de stoffen en materialen in het echt te bekijken en advies te krijgen, wat online kopen moeilijker kan maken.